تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/09/15 - 12:14
کد خبر: 186827

جزئیات جدید نشست اصول‌گرایان

وی گفت: در جلساتی که تاکنون برگزار شده بحث درباره سازوکارها بوده است و پس از ثبت‌نام بحث تعیین مصادیق در دستور کار قرار می‌گیرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو شورای مرکزی جامعه مهندسین گفت: در نشست اصولگرایان که به دعوت آیت‌الله موحدی‌کرمانی و به منظور بررسی سازوکار وحدت و تعیین مصادیق برگزار می‌شود، نمایندگان حقیقی و حقوقی اصولگرا برای تشکیل شورای هماهنگی اصولگرایان حضور خواهند داشت.

احمد نیک‌فر عضو شورای مرکزی جامعه مهندسین در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با بیان اینکه همایشی که قرار بود با سخنرانی آیت‌الله موحدی کرمانی برگزار شود، به صورت نشست جامعه روحانیت با تشکل‌های اصولگرا و شخصیت‌های حقیقی این جریان در هفته جاری برگزار خواهد شد.

نیک‌فر ادامه داد: این نشست که به دعوت جامعه روحانیت و به منظور سازوکار وحدت و تعیین مصادیق صورت می‌گیرد،  نمایندگان حقیقی و حقوقی اصولگرا برای تشکیل شورای هماهنگی اصولگرایان حضور خواهند داشت و شورای هماهنگی نیز ستاد انتخاباتی و اجرایی این شورا را مدیریت می‌کند.

این فعال اصولگرا با بیان اینکه ثبت‌نام نامزدها از 28 آذر آغاز می‌شود و باید برای بعد از آن برنامه‌ریزی انجام شود، خاطرنشان کرد: هنوز لیست تهران مشخص نشده است، اما در این نشست که با حضور آیت‌الله موحدی‌کرمانی برگزار می‌شود، نظر تشکل‌های اصولگرا از جمله جبهه پیروان، رهپویان، ایثارگران،‌ پایداری، ایستادگی و رهروان ولایت و همچنین افراد حقیقی جریان اصولگرا از جمله ولایتی، قالیباف و لاریجانی جلب خواهد شد.

وی گفت: در جلساتی که تاکنون برگزار شده بحث درباره سازوکارها بوده است و پس از ثبت‌نام بحث تعیین مصادیق در دستور کار قرار می‌گیرد.

 محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در نشست خبری اعلام کرد: اصولگرایان اوایل هفته آینده فراخوان عمومی خواهند داشت و جلسات سه‌جانبه و چهارجانبه و 8 نفره تجمیع می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top