تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/09/25 - 10:42
کد خبر: 187598

آموزش رای گیری الکترونیکی در الکامپ

خبرنامه دانشجویان ایران: وزارت کشور با اختصاص فضایی در بیست و یکمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک، فرایند رای دادن الکترونیکی مخصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی را به بازدید کنندگان آموزش می دهد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایرنا، وزارت کشور که متولی برگزاری انتخابات در کشور به حساب می آید مصمم است فرایند انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی را که اسفندماه امسال در سراسر کشور برگزار می شود، به صورت الکترونیکی برگزار کند.

فناوری رأی گیری الکترونیک می تواند شمارش آراء مأخوذه را تسریع بخشد و قابلیت دسترسی رأی دهندگان معلول را به انتخابات بهینه کند.

هیات دولت در جلسه دهم خرداد امسال به برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی رای داد و تصویب کرد تا دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین خبرگان رهبری در برخی شهرها به صورت الکترونیکی برگزار شود.

رئیس جمهوری در این جلسه اعلام کرد:«موضوع برگزاری الکترونیکی انتخابات از خیلی وقت پیش مطرح بوده و با توجه به اجرای آزمایشی آن در تعدادی از حوزه ها در انتخابات قبلی مجلس شورای اسلامی و کسب آمادگی های لازم، اجرای الکترونیکی انتخابات مهم است.»

اکنون وزارت کشور با در نظر گرفتن فضایی در بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ، فرایند انتخابات الکترونیکی را به صورت عملی به بازدید کنندگان آموزش می دهد.

بازدید کنندگان غرفه وزارت کشور برای آشنایی با مراحل مختلف رای دادن می توانند شماره ملی خود را به مسئول مربوط اعلام کرده و سپس مراحل ثبت رای را فراگیرند.

وزارت کشور با هدف نزدیک تر کردن فرایند به واقعیت، از رای دهندگان خواسته است 100 شرکت برتر بیست و یکمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوترو تجارت الکترونیکی را انتخاب کنند.

رای دهندگان بعد از ثبت کد ملی خود به پای صندوق رای الکترونیکی رفته و با فشار دادن دکمه مخصوص، رای خود را ثبت می کنند.

رئیس ستاد انتخابات کشور پیش از این اعلام کرده بود، با تائید شورای نگهبان قصد دارد 30 درصد از انتخابات را در 9 کلانشهر به صورت تمام الکترونیکی برگزار کند؛ در این صورت انجام هر 25 فرآیند انتخابات به صورت الکترونیکی در بیش از 10 هزار و 500 شعب اخذ رای ممکن خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
1395/09/30 - 18:09

امیدوارم به زودی استفاده از این روش رای گیری در ایران نهادینه بشه
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top