تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/10/09 - 12:15
کد خبر: 188908

«دایو» در جشنواره عمار به نمایش درمی‌آید

فیلم داستانی «دایو» به نویسندگی و کارگردانی حسین دارابی با موضوع شهدای غواص برای نخستین بار در جشنواره عمار به نمایش درمی آید.

خبرنامه دانشجویان ایران: فیلم داستانی «دایو» به نویسندگی و کارگردانی حسین دارابی با موضوع شهدای غواص برای نخستین بار در جشنواره عمار به نمایش درمی آید.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، با پایان تدوین نسخه اولیه فیلم داستانی «دایو» به نویسندگی و کارگردانی حسین دارابی با موضوع شهدای غواص، این فیلم برای نخستین بار در جشنواره مردمی فیلم عمار به نمایش در خواهد آمد.

«دایو» که در روزهای اخیر آخرین پلان های خود را با بازی رابعه مدنی در نقش مادر شهید غواص پشت سر گذاشت، اکنون در حال ساخت موسیقی و طراحی جلوه های ویژه است تا در روزهای آتی در ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار نخستین اکران خود را تجربه کند.

«دایو» روایتگر نحوه اسارت یکی از شهدای غواص است که در محاصره ای از نیروهای عراقی پس از اتفاقات تلخ و عجیب، به شهادت می رسد.

حسین دارابی پیش از این فیلم کوتاه «علمک» را در باشگاه فیلم سوره کارگردانی کرده بود که شب گذشته در افتتاحیه ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان بهترین فیلم در شبکه اکران مردمی عمار با بیشترین تعداد اکران معرفی شد.

امیر کربلایی زاده، حسین پورکریمی، رابعه مدنی، حسین دریس و علی رضا مظفری از بازیگران اصلی این فیلم و داود رحمانی، تصویربردار و محسن روزبهانی، مدیر جلوه های ویژه میدانی کار هستند. سیاوش کردجان تدوین این کار را به عهده دارد. اکبر یعقوبی و مهدی جمشیدی نیز به ترتیب به عنوان صدابردار و صداگذار در این پروژه حضور دارند. همچنین امید روشن بین نیز آهنگسازی این اثر را عهده دار است.

«دایو» نخستین اثر دفاع مقدسی باشگاه فیلم سوره حوزه هنری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی نوجوان‌ها به‌جای خانواده با هوش مصنوعی درد دل می‌کنند
فیلم | میدان انقلاب تهران شب اول ماه محرم
کدام جوندگان برای آپارتمان‌ مناسب‌ ترند؟
واگذاری پذیرش دانشجو به دانشگاه‌ها/ ضرورت ساماندهی معیشت اساتید
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵
کاریکاتور کمال شرف با موضوع حمایت ایران از لبنان
خوش رقصی جدید اینفانتینو برای ترامپ
عاشورا؛ قله بی‌نظیر حسین‌بن‌علی(ع) و پرچم هدایت امت
هیچ کشوری بدون تولید علم به استقلال نمی‌رسد
دولت با بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای کارآمدی را فراهم کند
تشکیل کارگروه ویژه دانشگاهیان برای تشییع باشکوه رهبر شهید
آماده‌باش شبکه ارتباطی برای تشییع رهبر شهید/تقویت شبکه‌ها و مراکز داده
آزمون زبان MSRT جمعه برگزار می‌شود
رقابت بیش از نیم‌میلیون داوطلب در اولین آزمون ملی ۱۴۰۵
زمان واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد
زمان آزمون مرحله غیرمتمرکز المپیاد علمی دانشجویی ۱۴۰۵ تغییر کرد
وقتی ایران ترمز رشد اقتصادی اروپا را می‌کشد
فیلم | مجید شاکری: معنا ندارد راجع به الزامات حقوقی تنگه در مذاکره با آمریکا بحث کنید
نه جنگ هدف است، نه مذاکره مقصد
قلعه‌نویی: ایران، مظلوم‌ترین تیم تاریخ جام‌جهانی است
نظارت رهبری یا سپر کردن نام رهبری؟!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top