تاریخ انتشار: جمعه 1394/10/11 - 15:15
کد خبر: 189036

محمدرضا باقری

مستند «برادران» و یک گلایه!

مستند «برادران» و یک گلایه!

ظهر پنجشنبه در ساعتی که انتظار نمی‌رفت شبکه سوم سیما مستندی پخش کرد به نام «برادران». کار حکایت شبهه دخالت نیروهای حزب الله لبنان در ایام فتنه ۸۸ و تصویر معروفی بود که در ماجرای تعطیلی ستاد قیطریه به نام «حسین منیف اشمر» دست به دست می‌شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدرضا باقری// ظهر پنجشنبه در ساعتی که انتظار نمی‌رفت شبکه سوم سیما مستندی پخش کرد به نام «برادران». کار حکایت شبهه دخالت نیروهای حزب الله لبنان در ایام فتنه ۸۸ و تصویر معروفی بود که در ماجرای تعطیلی ستاد قیطریه به نام «حسین منیف اشمر» دست به دست می‌شد.

مستند به لطف صدای ناصر طهماسب روح پیدا کرده بود و صدای گوینده به گرمی به تصاویر جان می‌داد. نویسنده هم خیلی به موقع از سوالات استفاده کرد و به اصطلاح با ورق هایش خوب بازی کرد و در نهایت هم کلاف های سردرگم را طوری به هم رساند که مخاطب از ابتدا برایش مسئله روشن نشود، ولی کار جذبه و کشش برای دنبال کردن داشته باشد و در نهایت از روشن شدن موضوع لذت ببرد.

تصاویر بعد از طرح شبهه حضور منیف اشمر در تهران، سریع به لبنان می رود و ضمن تعلیق و در غبار نگه داشتن مخاطب پرونده جدیدی برای او باز می کند. برادران منیف اشمر. علی برادر وسطی در عملیات استشهادی علیه صهیونیستها در لبنان شهید شده، کارگردان هنر خود را در استفاده از آرشیو به اوج رسانده و مخاطب پای تصاویر میخکوب می شود، هم تصاویر سخنرانی سیدحسن نصرالله پس از شهادت علی منیف اشمر که هنوز بسیار جوان است و هم تصاویری از اندرونی بیت رهبری و دیدار برادر بزرگ منیف اشمرها با رهبر انقلاب، همگی به خوبی کنار هم گنجانده شده است.

حالا مخاطب از برادر سوم منیف اشمرها می پرسد و اینکه واقعا حسین منیف اشمر کجاست؟ نکند واقعا تصویر فردی که بله فاتح لانه ی جاسوسی ستاد قیطریه شهرت یافته، همان برادر گم شده ی منیف اشمرهاست؟ این تعلیق باز هم جواب داده نمی شود تا باز تصاویر به آشوبهای تهران برمی گردد و نوبت رسوایی رسانه ی روباه پیر، بی بی سی می شود.

تصاویر و مصاحبه و گزارشهای بی بی سی و صدای آمریکا و دیگر رسانه‌های معارض، این خط را دنبال می کنند و درصدد القای دخالت نیروهای حزب الله لبنان در تهران هستند و چه بهتر از این، یک تیر و دو نشان، هم حزب الله لبنان را می زنند و هم حزب الله تهران.

مستند روایت سریعی هم از فتنه سوریه و عراق و داعش طرح می کند و چهره جوانی آغشته به خون در سامرا نشان می دهد و برای باز کردن گره ها به تهران بر می گردد و چهره ای جوان را معرفی می کند: مهدی نوروزی، فرزند جانباز، کرمانشاهی، شجاع و نترس، بسیجی و عاشق مبارزه. از سوابق نوروزی می‌گوید از دستگیری قاچاقچی ها در بندرعباس، تا مبارزه با قاچاق در کرمانشاه، از مبارزه با گروهک جندالشیطان ریگی و حضور دلیرانه در جمع کردن اغتشاشات فتنه گرها در سال هشتاد و هشت تا کشف فساد اقتصادی و دستگیری و بازجویی بابک زنجانی.
مستند به اوج خودش رسیده که پای همسر و فرزند نوزاد نوروزی به ماجرا باز می‌شود و تعریف ماجرای شنیدن خبر شهادت مهدی نوروزی. حالا مخاطب گره هایش کاملا باز شده مهدی نوروزی دلاور کرمانشاهی، مدافع حرم، همان مبارز با فتنه گرها بوده است.

تصاویر حضور پیکر شهید نوروزی در حرم حضرت عباس علیه السلام و سینه زنی های او در بین الحرمین ۱۰ سال پیش وقتی که تازه جوان بود، خیلی خوب به هم گره خورده است و در نهایت نوروزی در برابر کسانی که روز قدس سال ۸۸ شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران می دادند، ثابت کرد که آن که جان خود را برای ایران و لبنان و حرم و اسلام می دهد، امثال او هستند نه فتنه جویان و فتنه گران.

حالا از نام مستند هم گره گشایی می شود و معلوم می شود که فتنه گران پر بیراه نام حسین منیف اشمر را روی مهدی نوروزی نگذاشته بودند، چه آن که هرچند برادران خونی نبودند اما در شجاعت و دفاع از اسلام و شهادت با هم برادری طولانی و ناگسستنی دارند.

ای کاش رسانه ملی زمان بهتری برای دیدن این مستند جذاب و روشنگر انتخاب می کرد، ای کاش ...

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سیاست‌گذاری‌های کشور باید پیوست خانواده داشته باشد
هزینه‌های اولیه سوختگی تحت پوشش بیمه است
اجرای مرحله تکمیل ظرفیت برای چهل و سومین دوره آزمون دستیاری فوق تخصصی
طرح خودگردانی دانشگاه تهران در دولت در دست بررسی است
استکبارستیزی اقتصادی نیازمند اصلاح ساختار‌ها و استقلال در تصمیم‌گیری است
استکبارستیزی، وظیفه‌ای الهی و توقف‌ناپذیر است
قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ آبان
استکبارستیزی باید به فرهنگی فراگیر در جهان تبدیل شود
برخورد قضایی با محکومان اقتصادی یکسان نیست
هیچ‌کس نباید در تأمین نیازهای اساسی زندگی تنها بماند
مکرون و فراموشی نسخه‌ای که برای ایران پیچیده بود
ازسرگیری اعتراضات دانش‌آموزی در فرانسه پس از پایان تعطیلات
با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم
دانشجوی ما اقدام به خودسوزی نکرده است
بزرگ‌ترین صرافی رمزارز جهان هک شد
دولت بریتانیا با متفکران حامی فلسطین چون تروریست رفتار می‌کند
۹ روز پس از نمایش کوپر؛ ۱۱ نفتکش در آتش
باید مطالبه‌گر وحدت بمانیم نه پاسخگوی وحدت/ حرف را باید زد؛ اما با بیان درست
توضیحات دانشگاه تهران در مورد خودسوزی یکی از دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی
انتشار هشدار حمله هسته‌ای جعلی با هک اپ دولتی روسیه
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
نمرات مردودی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ به بعد در معدل کل محاسبه نمی‌شود
بررسی گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی ایران و عراق
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر برضرورت حفظ حرمت محیط دانشگاه تاکید کرد
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۶ تا ۱۵ آبان تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top