تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/11/04 - 03:14
کد خبر: 191112

نیکون و کنون را فراموش کنید

نیکون و کنون را فراموش کنید

بسیاری از مردم فکر می‌کنند بهترین دوربین‌های SLR، آن‌چه نزد عوام به دوربین‌های حرفه‌ای مشهور شده است، متعلق به شرکت‌های Canon و احیاناًNikon است؛ اما این نظر صحیحی نیست. هرچند محصولات این دو شرکت به نسبت قیمت آن‌ها کارایی خوبی دارد، اما بسیاری از عکاس‌های حرفه‌ای از مارک‌های دیگری استفاده می‌کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: بسیاری از مردم فکر می‌کنند بهترین دوربین‌های SLR، آن‌چه نزد عوام به دوربین‌های حرفه‌ای مشهور شده است، متعلق به شرکت‌های Canon و احیاناًNikon است؛ اما این نظر صحیحی نیست. هرچند محصولات این دو شرکت به نسبت قیمت آن‌ها کارایی خوبی دارد، اما بسیاری از عکاس‌های حرفه‌ای از مارک‌های دیگری استفاده می‌کنند و یک عکاس کارکشته بدون هیچ تردیدی به شما خواهد گفت یکی از بهترین این مارک‌ها، لایکا (Leica) است.

به گزارش خبرنگار سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اما مشکل اصلی این است که دوربین‌های لایکا به شکل آزاردهنده‌ای گران هستند! بنابراین، شما باید بسیار ثروتمند باشید تا یکی از آن‌ها را بخرید و احتمالاً بایستی بسیار دیوانه باشید که وقتی آن را خریدید، به مکان‌های مرطوب مانند کنار دریا ببرید. اما با محصول جدید این شرکت شما از این دو بابت مشکلی نخواهید داشت.

محصول جدید شرکت لایکا ضدآب و ضد گردوخاک است و با قیمت حدود 3000 دلار هرچند هنوز هم چندان ارزان نیست، اما ضمن اینکه خرید آن لااقل در تصور بعضی از ما هست، می‌‌توانید آن را حتی با خودتان به زیر آب ببرید.

دوربین Leica X-U (Type 113) نخستین محصول این شرکت است که برای عکاسی زیر آب طراحی شده و فاصلۀ زیادی با نزدیک‌ترین رقیب خود، یعنی دوربین 800 دلاری Nikon 1 AW1 دارد. این دوربین را می‌توانید تا 50 فوت به زیر سطح آب ببریدو به علاوه، ضدضربه و ضد گردوخاک هم هست. مهم‌تر اینکه عملکرد این دوربین در خارج از آب هم شایستۀ عنوان لایکا است. (عکس‌های پایین نمونه‌های عملکرد آن در خارج از آب است؛ وضوح و شفافیت عکس‌ها کاملاً مشخص است- عکاس: جودی مک دونالد Jodi McDonald، برگرفته از سایت لایکا)

احتمالاً با این قیمت توقع ندارید یک دوربین فول فریم لایکا نصیب شما شود و کاملاً هم حق دارید؛ اما مشخصات این دوربین برای یک عکاس دوزیست بسیار عالی است. تصویرهای شما بر روی یک حسگر 16.5 مگاپیکسلی APS_C ثبت می‌شوند که لنز غیرقابل تعویض آن فاصلۀ کانونی ثابت 23 میلی‌متری دارد. البته این فاصلۀ کانونی به لطف قابلیت 1.5x آن با فاصلۀ کانونی 35mm معمول برابری می‌کند.

عکاسی در نور کم و یا با عمق میدان اندک مشکلی برای این دوربین پیش نخواهد آورد و این ناشی از بازترین دیافراگم f/1.7 فوق‌العاده و کمیاب آن است.(اغلب لنزهای حتی گران‌قیمت شرکت‌هایی مانند کانون و نیکون حداکثر دیافراگمی برابر با f/2.4 و یا بالاتر دارند و این مقدار اختلاف، در عکاسی در محیط‌های کم نور حیاتی است.)

با دوربین جدید لایکا امکان فیلم گرفتن هم برای شما فراهم خواهد بود؛ البته نه با وضوح 4K بلکه با وضوح 1080p در 30 فریم در ثانیه.

این دوربین که با مشارکت Audi Design طراحی شده است با زیبایی هرچه تمام‌تر و به صورت کاملاً کاربردی لوازم مورد نیاز شما را در خود جای داده است: فلش On-board آن درست در لبۀ بالایی جلوی لنز آن تعبیه شده و بدنۀ آلومینیومی مقاوم آن با یک سطح ترموپلاستیکی ضدلغزش پوشیده شده است. پشت این دوربین هم یک صفحه نمایش LCD سه اینچی قرار دارد که در هنگام عکاسی در زیر آب می‌تواند با یک پوشش سخت محافظت شود.

لایکا می‌گوید این دوربین دکمه‌های کاملاً در دسترسی برای شکار سریع لحظه‌ها در زیر آب دارد؛ اما همچنین برای کنترل دستی شاتر و دیافراگم نیز دکمه‌ها به خوبی جای‌گزاری شده و وقتی نگران زاویه‌ها نیستید، به راحتی می‌توانید این موارد را در بالای دوربین خود تنظیم کنید.

بر خلاف دیگر مدل‌های لایکا، خرید این دوربین چندان هم غیرقابل تصور نیست؛ هرچند باز هم بد نیست در زمان عکاسی در زیر آب نیم نگاهی به گنج‌های دزدان دریایی هم داشته باشید تا بتوانید صورت‌حساب خود را با خیال راحت‌تری بپردازید. لایکای X-U از اواخر ژانویه با قیمت 2950 دلار در دسترس علاقه‌مندان این مارک مشهور خواهد بود.

منبع: تابناک

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آتش در تنگه هرمز / تفاهم نامه ایران-آمریکا نقض شد
آمریکایی‌ها در روزهای پیش‌رو جهنم را تجربه خواهند کرد
پس از اطلاع از نظر ولی‌فقیه نمیتوانید و نباید بر خلاف آن اقدام کنید
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top