تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/11/05 - 10:39
کد خبر: 191243

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران مطرح کرد:

کسانی که نظام را متحمل سنگین‌ترین هزینه‌ها کردند نباید دچار توهم سهم خواهی شوند

کسانی که نظام را متحمل سنگین‌ترین هزینه‌ها کردند نباید دچار توهم سهم خواهی شوند

این فعال دانشجویی افزود: نکته ای که امروز رئیس جمهور باید بداند این است که: بدیهی است که کسانی که روزی نظام را دچار سنگین ترین هزینه های ممکن کردند نباید دچار"توهم سهم خواهی" از دستگاه های قانونی کشور گردند.

خبرنامه دانشجویان ایران: نوروزی گفت: با اتمام تراژدی برجام، دیگر بهانه ای برای عدم رسیدگی دولت به وضعیت معیشتی باقی نمانده است. پسندیده است که دولت بجای اینکه تمام تمرکز خود را صرف مسئله انتخابات و صلاحیت ها کند، به وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم توجه نماید.

محمد نوروزی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در گفتگویی با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور درباره ورود معتدلین به مجلس گفت:  اظهارات اخیر پیرامون حضور جریان اعتدالی در مجلس از سوی رییس جمهور نیاز به شفاف سازی از سوی ایشان دارد.

وی ادامه داد: سابق بر این ایشان در اظهار نظرهای گوناگون اینطور القا کرده اند که منظورشان از جریان اعتدال همان کسانی اند که روزی از طرفداران پروپاقرص"فتنه"در کشور بودند، که در این صورت لازم به ذکر است: همینکه افراد اینچنینی امروز به جرم تشنج در نظام و سعی در منحرف کردن مسیر انقلاب در زندان نیستند نشان از سعه صدر و رافت نظام در برخورد با اینهاست.

این فعال دانشجویی افزود: نکته ای که امروز رئیس جمهور باید بداند این است که: بدیهی است که کسانی که روزی نظام را دچار سنگین ترین هزینه های ممکن کردند نباید دچار"توهم سهم خواهی" از دستگاه های قانونی کشور گردند.

نوروزی در ادامه با بیان این مطلب که "پر واضح است که حمایت دکتر روحانی از چنین جریانی ضرراتی را برای ایشان به دنبال دارد" تصریح کرد: مهمترین آن دور شدن از دامان ملت و جریان اصیل انقلابی کشور است.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در پایان نیز افزود: با اتمام تراژدی برجام، دیگر بهانه ای برای عدم رسیدگی دولت به وضعیت معیشتی باقی نمانده است. پسندیده است که دولت بجای اینکه تمام تمرکز خود را صرف مسئله انتخابات و صلاحیت ها کند، به وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم توجه نماید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top