تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/12/02 - 11:53
کد خبر: 193502

استفاده تبلیغاتی از نام شهدای مدافع حرم

فرمانده تیپ 32 انصارالحسین (ع) همدان گفت: اگر کاندیدایی بخواهد از نام سردار همدانی و شهدای مدافع حرم در جهتی خاص استفاده کند در حق شهید احجاف شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: فرمانده تیپ 32 انصارالحسین (ع) همدان گفت: اگر کاندیدایی بخواهد از نام سردار همدانی و شهدای مدافع حرم در جهتی خاص استفاده کند در حق شهید احجاف شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سردار مهدی فرجی امروز در گفت‌وگو با فارس با اشاره به سوءاستفاده تبلیغاتی برخی از کاندیداها از شهدای مدافع حرم به ویژه سردار همدانی، با تأکید بر اینکه وی خود علاقه‌مند استفاده تبلیغاتی نام و عکس خود نبود، اظهار کرد: شهید همدانی هیچ وقت سعی و پیگیری نکرد تا مطرح شود.

وی با اشاره به اینکه وی با اخلاص و صداقتی که داشت همیشه سعی می‌کرد در گمنامی باشد، ادامه داد: سردار همدانی در مدت 35 سال خدمت همیشه در گمنامی به سر برد و هیچ موقع کاری نکرد در جامعه خود را مطرح کند.

فرمانده تیپ 32 انصارالحسین (ع) همدان افزود: اگر کسی یا کاندیدایی بخواهد از نام سردار شهید همدانی و شهدای مدافع حرم در جهتی خاص استفاده کند، در حق شهید اجحاف کرده است.

وی با اشاره به اینکه شخصیت شهید همدانی در حد تبلیغ انتخاباتی نیست بلکه وی یک چهره ملی هستند، بیان کرد: نباید شهید به یک فرد و گروه وصل شود چراکه متعلق به همه مردم است.

فرجی با بیان اینکه اگر یک نفر یا چند نفر شهید همدانی و شهدای مدافع حرم را منتسب به خود کنند حرکت جالبی نیست، افزود: مردم باید برای انتخاب اصلح به فرمایشات مقام معظم رهبری دقت کنند، اگر مردم به فرمایشات رهبری به ویژه به آخرین سخنرانی ایشان، توجه داشته باشند متوجه خواهند شد که ایشان در مورد انتخاب اصلح راه و چراغ را مشخص کرده‌اند

فرمانده تیپ 32 انصارالحسین (ع) همدان با تأکید بر اینکه مردم خود به خوبی می‌توانند فرد اصلح را تشخیص داده و انتخاب کنند، بیان کرد: همه کاندیداها محترم هستند، چراکه شورای نگهبان همه را تایید کرده است، البته پیدا کردن یک فرد اصلح از بین افراد تایید صلاحیت‌شده مقداری کار را سخت کرده است.

فرجی بیان کرد: عملکرد هر فرد از جمله صحبت‎ها، نوع تبلیغات، نوع نگاه به آمریکا، نوع نگاه به اتفاقات و موضوعات موجود در جامعه باید در انتخاب فرد اصلح در نظر گرفته شود، چراکه باید در این مقطع دقت کرد آینده مجلس به چه کسی سپرده می‎شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
واکنش به خبر توهین استاد دانشگاه علامه
امکان استفاده از تعرفه‌های سنتی در صورت بروز مشکل در زیرساخت انتخابات
گام راهبردی تهران برای مهار ناترازی در زمستان
«نتانیاهو عقلش را از دست داده است»
اتمام حجت با واشنگتن بر سر حمله به تأسیسات هسته‌ای
انگلیس نخستین آزمایشگاه جلوگیری از پاندمی با هوش مصنوعی را می سازد
برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر + جدول
برای قهرمانی در ریاض می‌جنگیم؛ هند تنها رقیب کبدی بانوان ایران نیست
نویدکیا: بعید است تیم ایرانی دیگری راهی جام باشگاه‌های جهان شود
حملات سعودی به یمن شماری شهید و زخمی برجای گذاشت
هشدار پاکستان به اتباعش درباره خطرات سفر به خاورمیانه
یحیی سریع: ۷ عملیات مهم توسط نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان انجام شد
رئیس قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد
تیم فوتبال تراکتور عازم دبی می‌شود
پزشکیان: عملکرد رانندگان در جنگ ۴۰روزه جلوه‌ای از تعهد ملی بود
اردوغان خواستار اصلاح ساختار شورای امنیت سازمان ملل شد
هزار نفر در تظاهرات امروز فرانسه بازداشت شدند
اذعان رسانه صهیونیستی به همکاری ریاض و تل‌آویو در جنگ یمن
رد ادعای ترامپ درباره اوضاع آرام تنگه هرمز و حرکت عادی کشتی‌ها
از محراب عبادت تا میدان دفاع از حق
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top