تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/12/03 - 20:22
کد خبر: 193622

مناظره شریعتمداری و رحمانیان در نگاه یک لغو شد!

مدیر مسؤول روزنامه شرق در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا پخش این مناظره را در آینده‌ای نزدیک محتمل می‌بیند؟ پاسخ منفی داد و تصریح کرد: من احتمال این اتفاق را بسیار ضعیف می‌بینم و از گفت‌وگویی که با من داشتند این برداشت را نکردم.

خبرنامه دانشجویان ایران: در حالی که قرار بود ساعاتی دیگر مهدی رحمانیان (مدیر مسؤول شرق) با حسین شریعتمداری (مدیر مسؤول کیهان) در برنامه «نگاه یک» تلویزیون حاضر شوند، این برنامه لغو شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا مهدی رحمانیان  درباره‌ی علتی که از سوی صداوسیما برای لغو پخش این مناظره عنوان شده است، خاطرنشان کرد: سازندگان «نگاه یک» دلیل لغو این برنامه را به من اینگونه اعلام کردند که برنامه‌ای دیگر قرار است جایگزین «نگاه یک» شود.

او همچنین خاطرنشان کرد که تا یک ساعت قبل از انجام این گفت‌وگو - یعنی حدود ساعت 19 - قرار بوده است که مناظره مهدی رحمانیان (مدیر مسؤول شرق) با حسین شریعتمداری (مدیر مسؤول کیهان) در قالب نگاه یک انجام شود.

رحمانیان همچنین اعلام کرد که صبح روز گذشته - یکشنبه - برای حضور در نگاه یک از وی دعوت شده است و او عصر همان روز - دوم اسفند - به این دعوت پاسخ مثبت داده است.

مدیر مسؤول روزنامه شرق در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه آیا پخش این مناظره را در آینده‌ای نزدیک محتمل می‌بیند؟ پاسخ منفی داد و تصریح کرد: من احتمال این اتفاق را بسیار ضعیف می‌بینم و از گفت‌وگویی که با من داشتند این برداشت را نکردم.

در حالی که قرار بود ساعاتی دیگر مهدی رحمانیان (مدیر مسؤول شرق) با حسین شریعتمداری (مدیر مسؤول کیهان) در برنامه «نگاه یک» تلویزیون حاضر شوند، این برنامه لغو شد.

خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا در گفت‌وگویی با عوامل سازنده برنامه «نگاه یک» و همچنین روابط عمومی شبکه اول، خبر لغو این برنامه با حضور مدیران مسؤول روزنامه‌های شرق و کیهان را جویا شد که این خبر به تایید رسید.

بر این اساس برنامه «نگاه یک» که در آستانه انتخابات روز جمعه خبرگان رهبری و شورای اسلامی، به تهیه‌کنندگی حسن نهضت هر شب حوالی ساعت 23 و 15 دقیقه به روی آنتن شبکه یک می‌رود، امشب پخش نخواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سراب توافق بازی ترامپ برای کاهش قیمت نفت است
پایان کار ایران با ۳ نقره در جوانان آسیا
روایت ترور خانوادگی یک دانشمند در حمله آمریکایی صهیونی
دیدار وزیر علوم با بازمانده شهدای جنگ رمضان دانشگاه شهیدبهشتی
ترویج الکل در شبکه نمایش خانگی، زنگ خطر جدی برای جوانان
نمی‌گذاریم هیچ دانشجویی از ارتباطات بین‌المللی محروم بماند
سی‌ان‌بی‌سی: شکاف اقتصادی در آمریکا، میراث ماندگار جنگ با ایران است
ادعای ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران
انهدام یک پهپاد MQ۱ با آتش پدافند سپاه
صادرات نفت از تنگه هرمز شاید هرگز به سطح پیش از جنگ بازنگردد
گروه A جام جهانی ۲۰۲۶، گروهی یکدست با حضور میزبان
«حنظله» مرکز هولوکاست را هک کرد
خسروپناه: شهید رییسی در حکمرانی اجتماعی مرد میدان بود
پزشکیان: حل مشکلات کشور از حاشیه و با نظاره‌کردن امکان‌پذیر نیست
راهپیمایی ۱۰ کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی در تهران
نوسازی تجهیزات به جای شوک قیمتی
زلفی‌گل: شهید رئیسی منافع ملی را بر همه ملاحظات ترجیح می‌داد
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top