تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/12/05 - 00:05
کد خبر: 193741

فایننشال تایمز:اعتراض شدید مردم در پسابرجام به روحانی

روزنامه واشنگتن تایمز نیز نوشت: انتظارات از روحانی در پی امضای توافقنامه هسته‌ای بالا رفته است. شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران خارجی به سوی ایران سرازیر شده‌اند، اما هنوز باید دید آیا این به معنای رشد اقتصادی و افزایش فرصت‌های شغلی در کشور است. شکست در کسب مزایای ملموس ممکن است منجر به اعتراض مردم شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: این روزنامه واشنگتن تایمز نیز نوشت: انتظارات از روحانی در پی امضای توافقنامه هسته‌ای بالا رفته است. شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران خارجی به سوی ایران سرازیر شده‌اند، اما هنوز باید دید آیا این به معنای رشد اقتصادی و افزایش فرصت‌های شغلی در کشور است. شکست در کسب مزایای ملموس ممکن است منجر به اعتراض مردم شود.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از کیهان، روزنامه اقتصادی فایننشال تایمز نوشت: روحانی بابت اینکه نتوانسته به وعده‌های انتخاباتی اقتصادی عمل کند، شدیداً در معرض اعتراض مردم قرار دارد.
نجمه بزرگمهر در فایننشال تایمز نوشت: خبری از شلوغی بازارهای ایران در شب عید نیست و رکود عمیق اقتصادی به چشم می‌آید با پرسه‌ای در بازار سنتی تهران می‌توان به وضوح رکود اقتصادی گسترده را احساس کرد. اصلان که شغل او باربری است می‌گوید هرگز چنین وضعیتی را تجربه نکرده و اوضاع نسبت به سال گذشته بسیار بدتر شده چرا که پارسال روزی 50 هزار تومان درآمد داشت اما اکنون اگر 15 هزار تومان کاسبی کند شانس آورده است.
فایننشال تایمز می‌افزاید: این تنها اصلان نیست که از کسادی کسب و کار شاکی است، بسیاری از تجار و کسبه در بازار تهران از وضع شکوه دارند و می‌گویند که لغو تحریمها هم کاری برای بهبود اوضاع از پیش نبرد. رشد اقتصادی تقریبا صفر است و به خاطر گرانی مردم اشتیاقی برای خرید کردن ندارند. مردم امیدشان را از توافق هسته‌ای قطع کرده‌اند. با این حال بسیاری از خرده‌فروشان و کسبه در بازار تهران می‌گویند که باید منتظر ماند و دید. آنها امیدوارند که اقتصاد سال آینده رونق بگیرد. البته بسیاری هم اصلا خوش‌بین نیستند. این روزنامه اقتصادی تصریح کرد: حسن روحانی رئیس‌جمهور میانه‌رو بابت اینکه نتوانسته است به وعده‌های انتخاباتی‌اش برای بهبود وضعیت اقتصاد کشور کمک کند، بشدت در معرض سرزنش قرار دارد. این رکود اقتصادی؛ فضای انتخابات را هم تحت‌الشعاع خود قرار داده است.
از سوی دیگر روزنامه واشنگتن‌تایمز در گزارشی خاطر نشان کرد: این  اولین محک انتخاباتی پس از برجام است... این تردید وجود دارد که شاید روحانی به خاطر انتظارات زیادی که از وی می‌رود، چندان مایل به پیروزی حامیان خود در انتخابات مجلس نباشد. اگر وی در انتخابات مجلس پیروز شود، شاید نتوان توقعاتی را که مردم از وی برای ایجاد تغییر در کشور دارند، کنترل کرد.

 

این روزنامه افزود: انتظارات از روحانی در پی امضای توافقنامه هسته‌ای بالا رفته است. شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران خارجی به سوی ایران سرازیر شده‌اند، اما هنوز باید دید آیا این به معنای رشد اقتصادی و افزایش فرصت‌های شغلی در کشور است. شکست در کسب مزایای ملموس ممکن است منجر به اعتراض مردم شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
وقتی چرخ قانون نمی‌چرخد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top