تاریخ انتشار: 27 شهریور 1388 - 00:00:00
کد خبر: 1938

کنایه سنگین یالثارات به دکتر؟! رحیمی

در پی انتصاب رحیمی به معاون اولی رئیس جمهور موج انتقادات اصول گرایان از احمدی نژاد دوباره شروع شده است. دراین میان هفته نامه یالثارات هم در مطلبی طنز از طرف« انجمن فارغ التحصیلان واقعی آکسفورد» به محمد رضا رحیمی تبریک گفته است.

خبرنامه دانشجویان ایران:هفته نامه یالثارات، ارگان مطبوعاتی انصارحزب الله هم انتصاب محمدرضا رحیمی معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور در دولت نهم را به معاون اولی رئیس جمهوری تبریک گفته است!

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»«فردا» در پی انتصاب رحیمی به معاون اولی رئیس جمهور موج انتقادات اصول گرایان از احمدی نژاد دوباره شروع شده است. دراین میان هفته نامه یالثارات هم در مطلبی طنز از طرف« انجمن فارغ التحصیلان واقعی آکسفورد» به محمد رضا رحیمی تبریک گفته است.

در متن این تبریک ویژه آمده است:« انتصاب شایسته دکتر رحیمی به معاونت اولی ریاست جمهوری را صمیمانه تبریک می گوییم!

انجمن فارغ التحصیلان واقعی آکسفورد.

یالثارات همچنین در خبر دیگری با تیتر« یار مشایی معاون اول رئیس جمهور شد»، نوشته است:« انتصاب دکتر رحیمی را می توان گام دیگری در نحقق دولت اسلامی مدنظر محمود احمدی نژاد دانست.»

در ادامه این خبر آمده است: به هر حال همان گونه که باید به رئیس جمهور حق داد تا افراد امین و مورد وثوق خود مانند مشایی، کردان و رحیمی را برای کابینه اش برگزیند به حامیان و دوستداران انقلاب نیز باید حق داد که از این انتخاب های قابل تامل ناراحت شده و انگشت ابهام و تعجب خود را نسبت به افرادی چون رحیمی، کردان و مشایی به سمت شعارهای انقلابی رئیس دولت نهم نشانه روند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد
حضور«محفل ستاره‌ها» در اجتماعات مردم تهران +عکس
پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top