تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/12/12 - 14:01
کد خبر: 194389

واکنش رئیس دانشگاه سیستان به هتاکی استاد هتاک

شدیدترین برخورد اعمال شود؛ البته فرد هتاک پیش از این جلسه توسط مأموران اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان دستگیر شده و تصمیمات این جلسه مربوط به برخوردهای قانونی درون دانشگاهی بوده است.

خبرنامه دانشجویان ایران:  رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در پی شدت گرفتن واکنش‌های دانشگاهیان نسبت به توهین مدرس این دانشگاه به ساحت رهبری گفت: شدیدترین برخورد طبق ضوابط برای این استاد دانشگاه اعمال می‌شود.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از گزاری دانشجو، در پی انتشار کاریکاتور توهین‌آمیز و هتاکی یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به ساحت رهبر معظم انقلاب و ایجاد موجی گسترده از واکنش‌ها و اعلام انزجار نسبت به این اقدام، علیرضا بندانی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در یک جلسه رسمی که با حضور مسئولان نظامی، سیاسی و دانشگاهی برای بررسی عواقب این حرکت و تصمیم‌گیری در خصوص چگونگی برخورد با این استاد تشکیل شده بود، وعده داد شدیدترین برخورد طبق ضوابط برای این استاد دانشگاه اعمال می‌شود.

طی این جلسه تصمیم حاضران بر آن شد تا جهت جلوگیری از اقدامات مشابه، فرو نشاندن خشم مردمی و جلوگیری از تبعات تجمع و تحصن نسبت به این فرد هتاک که پیش از این نیز کارنامه تاریکی در موارد مشابه برای خود ثبت کرده، شدیدترین برخورد اعمال شود؛ البته فرد هتاک پیش از این جلسه توسط مأموران اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان دستگیر شده و تصمیمات این جلسه مربوط به برخوردهای قانونی درون دانشگاهی بوده است.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروهای مسلح یمن از حمله به یک پایگاه نظامی عربستان خبر داد
ترامپ یک دزد فاسد دیوانه است
نسلی به نام دانشجویان تاریخ نخوانده
تکذیب رتبه‌بندی معدل امتحانات نهایی استان‌ها
اقتصاد را به کاخ سفید گره نزنید / قرار نیست بار دیگر هزینه فراموشی تجربه برجام را بپردازیم
ارسال مقالات علمی تحریم شد
فیلم | لیلاز: مسئله اصلی آمریکا با ایران چیست؟
پاسخ سردارسیدمجید موسوی به زوج جوانی که حلقهٔ ازدواجشان را به رزمندگان هوافضای سپاه هدیه کردند
فیلم | تجهیزات نظامی مزدوران سعودی‌ـ‌اماراتی غنیمت جدید یمنی‌ها
پیشنهاد میانجی‌گری چین برای پایان جنگ آمریکا با ایران
پوتین: اروپا به چیزی که می‌خواست رسید!
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران: دیپلماسی باید اهرم قدرت میدان باشد، نه سوپاپ اطمینان واشنگتن!
سامورایی‌ها کره را درهم کوبیدند/ ایران - ژاپن؛ باز هم در فینال کلاسیک آسیا
کلاس‌های دانشگاه‌ها ترم جدید حضوری برگزار می‌شوند، مگر در شرایط خاص
کری‌خوانی ایشیکاوا برای تیم ملی والیبال ایران
پروژه جریان غربگرا درباره شهید رئیسی چیست؟ 
قوانین و مقررات اقتصادی باید با شرایط جنگی متناسب شوند
وحشت موسسه امنیتی اسرائیل از تغییر دکترین هسته‌ای ایران
مقام ارشد ایرانی: دیدار رئیس‌جمهور با ولیعهد ابوظبی در فضایی آرام و سازنده برگزار شد
از سه شرط ایران برای حمایت از بریکس تا اعتراض سران به چند پارگی نظم جهانی +فیلم
معاملات بورس کالا از ۱۲۵ هزار میلیارد تومان عبور کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top