تاریخ انتشار: شنبه 1394/12/15 - 16:04
کد خبر: 194626

همکاری سازندگان «شاهزاده روم» با یک موسسه لبنانی

دو طرف تفاهم کرده اند که موسسه میم للانتاج الثقافی کشور لبنان با پرداخت بخشی از هزینه‌های ساخت انیمیشن سینمایی جدید گروه هنرپویا، که تولید آن از ابتدای سال آینده آغاز خواهد شد، در ساخت این پروژه جدید سرمایه گذاری کند.

خبرنامه دانشجویان ایران:  دو طرف تفاهم کرده اند که موسسه میم للانتاج الثقافی کشور لبنان با پرداخت بخشی از هزینه‌های ساخت انیمیشن سینمایی جدید گروه هنرپویا، که تولید آن از ابتدای سال آینده آغاز خواهد شد، در ساخت این پروژه جدید سرمایه گذاری کند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ گروه هنرپویا (کنسرسیوم مشترک موسسات فرهنگی هنری هفت‌سنگ و سلوک افلاکیان) و موسسه میم للانتاج الثقافی کشور لبنان جهت تولید یک اثر سینمایی جدید، با یکدیگر قرارداد همکاری امضا کردند.

در این قرارداد که به امضای حامد جعفری، رئیس هیات مدیره گروه هنرپویا و تهیه کننده انیمیشن سینمایی «شاهزاده روم» و عباس شراره مدیرعامل مؤسسه میم للانتاج الثقافی کشور لبنان رسیده است، دو طرف تفاهم کرده اند که موسسه میم للانتاج الثقافی کشور لبنان با پرداخت بخشی از هزینه‌های ساخت انیمیشن سینمایی جدید گروه هنرپویا، که تولید آن از ابتدای سال آینده آغاز خواهد شد، در ساخت این پروژه جدید سرمایه گذاری کند.

موسسه میم للانتاج الثقافی کشور لبنان که پخش نسخه عربی انیمیشن سینمایی «شاهزاده روم» را نیز بر عهده داشته است، تاکنون با همکاری گروه هنرپویا توانسته است نسخه عربی انیمیشن سینمایی «شاهزاده‌ روم» را در کشورهای لبنان، آلمان، انگلیس، عراق، بحرین، کویت، عربستان، ساحل عاج  و ... به نمایش درآورد.

فیلمنامه جدیدترین اثر گروه هنرپویا که سال آینده ساخت آن آغاز خواهد شد، توسط گروهی از نویسندگان ایرانی در حال نگارش است و گروه هنرپویا بنا دارد تا در چند روز آینده و طی یک نشست خبری، جزئیات بیشتری در خصوص تولید جدیدترین اثر خود به رسانه‌ها اعلام کند.

گروه «هنرپویا»، کنسرسیوم مشترک موسسه فرهنگی‌ هنری هفت‌سنگ و موسسه فرهنگی‌ هنری سلوک‌افلاکیان است که با بیش از ده سال سابقه تاکنون توانسته اند بیش از ۱۵۰ برنامه مختلف در قالب های سینمایی، سریال، مجموعه، آثار کوتاه و ... را تولید کنند. انیمیشن سینمایی «شاهزاده روم» که آخرین اثر سینمایی گروه هنرپویا بوده است پس از کسب لوح تقدیر ویژه سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در سال جاری توانست به فروش ۴ و نیم میلیارد تومانی در گیشه سینماهای ایران دست یابد و در نهایت عنوان چهارمین فیلم پرفروش سال ۱۳۹۴ را از آن خود سازد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
سیاهچاله پیامدهای فردی و اجتماعی
غریب‌ آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد
پیشگیری از آنفلوآنزا در سالمندان
پزشکیان: مدیریت ناترازی انرژی تا تحقق کامل اهداف یک ضرورت است
غریب‌ آبادی: تقویت جنبش عدم تعهد اولویت مشترک ایران و ازبکستان است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top