تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/12/07 - 03:34
کد خبر: 553597

حکمرانی عادلانه و کارآمد بدون حضور زنان محقق نمی‌شود

حکمرانی عادلانه و کارآمد بدون حضور زنان محقق نمی‌شود

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: حکمرانی عادلانه و کارآمد با حضور مؤثر زنان محقق می شود و تلاش می کنیم در دولت چهاردهم گام‌های مؤثری برای تحقق این حکمرانی در کشور برداریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ زهرا بهروزآذر در نشست «زنان مدیر، پیشرانان حکمرانی عادلانه و کارآمد» که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، بانوان عضو هیات دولت و جمعی از معاونین و مدیران زن وزارتخانه ها، سازمان‌ها و مشاوران حوزه زنان و خانواده دستگاه‌های اجرایی در معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: تلاش ما از ابتدای دولت چهاردهم، شنیده شدن صدای همه زنان است تا برای حل مسائل آنان راهکارهای عملیاتی طراحی شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: برهمین اساس، تمامی اقدامات و برنامه ها مبتنی بر رویکرد مهم «خروج از کلی‌نگر و طراحی بسته‌های سیاستی متناسب با گروه‌های مختلف از جمله زنان خانه‌دار، سرپرست خانوار، شاغل، نخبگان دانشگاهی، دختران دانش‌آموز و دانشجو، زنان دارای معلولیت، آسیب‌دیدگان اجتماعی و زنان روستایی و عشایری» طراحی و اجرا شده است.

وی ادامه داد: تشکیل کارگروه‌های تخصصی «دختران نوجوان، زنان روستایی و عشایری» و «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» از جمله اقدامات اجرایی در این زمینه است ضمن اینکه برنامه‌های مؤثری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز در دستور کار معاونت زنان قرار دارد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه با اشاره به انتصاب ۶۴ معاون وزیر زن و ۲۳ بانوی فرماندار، تصریح کرد: دولت چهاردهم رکورددار انتصاب زنان در مناصب و پست های مدیریتی کشور است به نحوی که ۸۹ نفر از بانوان به عنوان معاون رییس جمهور، معاون وزیر، رییس سازمان و مدیر با حکم مستقیم رئیس‌جمهور منصوب شده‌اند.

به گفته بهروزآذر، در سطوح مدیریت محلی نیز بیش از ۹۱ بخشداری، ۲۳ فرمانداری و بیش از ۱۶ شهرداری نیز به زنان واگذار شده و مشغول کار و تلاش هستند که استان فارس با چهار فرماندار زن در این زمینه پیشرو است.

معاون رییس جمهور همچنین به تقویت مشارکت سیاسی زنان در سطح کشور اشاره کرد و گغت: برای نخستین بار در ۴۶ سال گذشته، یک زن به عضویت ستاد مرکزی انتخابات درآمد و با اقدامات انجام‌شده، ثبت‌نام زنان برای انتخابات شورای شهر و روستا بیش از ۵۸ درصد نسبت به گذشته افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد ورودی‌ دانشگاه‌های کشور را دختران تشکیل می دهند، افزود: متاسفانه تنها ۳۵ درصد از دختران تحصیلکرده وارد بازار کار می‌شوند که این وضعیت نشان‌دهنده شکاف جنسیتی در اشتغال کشور است.

بهروزآذر اظهار کرد: با اجرای طرح کمند و همکاری جهاد دانشگاهی، وزارت علوم، معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، برنامه‌هایی برای توانمندسازی زنان انجام شده و پنج پارک علم و فناوری نیز به‌صورت پایلوت برای این مهم انتخاب شده‌ ضمن اینکه تمرکز ویژه ای نیز بر توسعه اقتصاد دیجیتال با همکاری وزارت ارتباطات و بهره‌گیری از ظرفیت پست‌بانک برای توانمندسازی زنان روستایی داریم.

معاون رئیس‌جمهور همچنین به شناسایی خلأهای قانونی در حوزه زنان و پیگیری موضوع حق عائله‌مندی اشاره کرد و افزود: لایحه مربوط به آن پس از طی مراحل کارشناسی تهیه و ارسال شد که امیدواریم به نتیجه برسد.

بهروزآذر با تأکید بر اهمیت دیپلماسی زنان هم اظهار کرد: همزمان با سایر کشورهای عضو بریکس، دفتر بریکس در معاونت امور زنان ریاست جمهوری نیز فعال شده و زنان ایرانی در تعامل با همتایان خود، توسعه دیپلماسی اقتصادی زنان را دنبال می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top