تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/01/11 - 09:25
کد خبر: 196233

حسین شهبازی زاده

سربازان ما را روزها می‌بینند و فیلم‌های آمریکایی را شب‌ها!

سربازان ما را روزها می‌بینند و فیلم‌های آمریکایی را شب‌ها!

و نیز از همین جهت بود که وحدت را نه تنها ضرورت میان مسلمین بلکه فریضه تمامی آزادگان و مبارزان جهان دانستند و ضمن پیام قطعنامه که به حسب ظاهر میبایست عهدنامه اتمام نزاع و اعلامیه پایان جنگ میبود، تاکید کردند که (به مضمون): امروز جنگ آغاز شده است!

خبرنامه دانشجویان ایران: حسین شهبازی زاده*// پس از دگردیسی بنیادین و ضد امپریالیستی و اسلامی در ایران، از همان ابتدا می شد حدس زد که دیر یا زود آن چه که ایرانیان به شوق و جسارت و جانفشانی انجام داده اند  در همسایگی و منطقه و کشورهای مسلمان و غیرمسلمان نیز یحتمل، نمونه برداری خواهد شد و دقیقا از همین جهت بود که امام(ره) تئوری  اساسی و بستر ساز وحدت مسلمین را اعلام کردند.

و نیز از همین جهت بود که وحدت را نه تنها ضرورت میان مسلمین بلکه فریضه تمامی آزادگان و مبارزان جهان دانستند و ضمن پیام قطعنامه که به حسب ظاهر می بایست عهدنامه اتمام نزاع و اعلامیه پایان جنگ می بود، تاکید کردند که (به مضمون): امروز جنگ آغاز شده است!

جنگ فقر و غنا...جنگ مستضعفین و مستکبرین و من دست و بازوی تمامی کسانی که کوله بار مبارزه را بر دوش گرفته اند می بوسم!

بدین ترتیب منطق جغرافیایی جنگ را زیر پای کلمات سرخ و فرا اقلیمی خود گذاشت و سربازها و پادو ها و جنگندگان و مبارزان و کلاشنیکف ها و قلم ها و کتاب ها و مقالات را از مرزهای جغرافبایی به دفاع از مرزهای مشترک مکتبی دینی و انسانی فراخواند.

مبارزه ای همواره و همه روزه در تمامی نقاط جهان با همکاری تمامی ملیت ها و رنگ ها و نژادها و مذاهب و اکنون زمان آن فرا رسیده است تا ببینیم تا چه حد به این مهم دست یافته ایم؟!

2. یک دستفروش تونسی در انظار عموم حرفهای در گلو مانده مردمش را با خودسوزی بیرون کشید و گویی آتش نه بر او، که بر دامن حکام منطقه میافتد.

اما دستفروش تونسی و هموطنان به خیابان آمده اش و سپس مردم مصر و بحرین و لیبی و...چگونه خواهند توانست با انقلابیون ایران پیوند بخورند؟ و چگونه خواهند توانست این پازل را با اشتراک مساعی تکمیل نمایند؟

پاسخ روشن است: هیچ! اگر چه سرانجام تمامی این خیزش های عدالتخوهانه و آزادی خواهانه به یاری خدا روشن است اما در حال حاضر و در شرایط کنونی مردم منطقه با هیچ وسیله ای و به هیچ شکل نخواهتد توانست پروژه را با همیاری هم پیش ببرند و به سرانجام همه جانبه و قرص و محکمی لا اقل در آینده نزدیک برسانند مگر آن که مفهوم "وحدت" را توسعه ببخشند.
و اگر چنین نشود تنها اتفاقی که می افتد این است که ایران در کشور هایی که شرایط بطلبد حضور نظامی پیدا میکند.

اگر چه همین حضور نظامی و تسلیحاتی، قیمتی و ارزشمند است لکن در میان مدت و بلند مدت از آن ممکن است چیزی در خاطر ها نماند.

کما این که ار حضور نظامی و فداکارانه در بوسنی هیچ چیز در خاطر هیچ کس نماند!
پیوست بین المللی_نظامی ایران سپاه قدس است
پیوست بین المللی_فرهنگی ایران چیست؟
پیوست بین المللی_آموزشی ایران کجاست؟
پیوست بین المللی_اقتصادی ایران چیست؟

و دقیقا به همین دلیل که پاسخ سوالات بالا "هیچ" است از فداکاری ها و جانفشانی های نظامی ایران در برخی نقاط منطقه "هیچ" چیز در خاطر "هیچ" کس نخواهد ماند.

و نهایتش آن است که  تعدادی از ناظرانی که صحنه های از خودگذشتگی سربازان و نظامیان ایرانی را دیده اند برای شادی روحشان صلواتی بفرستند.

و آخر الامر آوارگان و پناه جویان به اروپا "صادر "شوند تا بعدا مدیران سیاسی و امنیتی و فرهنگی و اقتصادی "وارد" شوند و کشور را بسازند!

و در این عرصه ،متاسفانه جمهوری اسلامی راهی برای رقابت  و حرفی برای گفتن ندارد.

و این سخت نگران کننده است که آن چه را به قوت نظامی کسب میکنیم در خلا و ناتوانی فرهنگی یک شبه از کف بدهیم.

و به عبارت دیگر ره آورد دیپلماسی نظامی را ضعف و ناکار آمدی و تنبلی در دیپلماسی فرهنگی- اقتصادی- آموزشی بر باد میدهد.

بچه مسلمان های جهادی و جنگ زده منطقه روزها سربازان ما را می بینند و شب ها فیلم های آمریکایی را!

اگر نجنبیم؛ همان کشوری را که امروز ارتش نظامی غرب خراب می کند، فردا سپاه فرهنگی و اقتصادی غرب خواهد ساخت!

* دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top