تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/01/25 - 13:19
کد خبر: 197244

آمادگی وزارت کشور برای ارائه مجوز به سایت های همسریابی

کوچکیان ادامه داد: باید جلسات کاری با حضور دستگاه های مسئول برگزار شود تا عوارض این سایت ها را به حداقل برسانیم و ارائه مجوز به این سایت ها باید راحت و آسان باشد. البته باید مشخص کنند که به دنبال تشکیل خانواده هستند یا دوست یابی

خبرنامه دانشجویان ایران: نمایندگان دستگاه های مختلف در نشست هم اندیشی سایت های همسریابی در ارائه مجوز به این سایت ها از سوی وزارت کشور تاکید کردند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، نشست هم اندیشی سایت های همسرگزینی با حضور مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان و نمایندگان دستگاه های مسئول از جمله وزارت کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پلیس فتا و رسانه ملی برگزار شد.

در این نشست اسماعیل کوچکیان رئیس اداره سرمایه اجتماعی، امور فرهنگی و سبک زندگی وزارت کشور با بیان اینکه سایت های همسریابی پدیده نوینی در جامعه هستند، گفت: هنوز ماهیت این سایت ها را نمی دانیم و برخورد ما با سایت های همسریابی همانند کودکی است که به قطار در حال حرکت سنگ می زند.

وی افزود: ساختار این سایت ها باید شناسایی شود زیرا افرادی وجود دارند که در این سایت ها سرمایه گذاری می کنند و ما نمی توانیم جامعه را از آنها منع کنیم.

وی ادامه داد: باید از سرمایه گذاری ها در زمینه همسریابی، شناخت کسب کنیم و مسائل فنی آنها را در کنار تخصص های ازدواج و خانواده قرار دهیم.

وی تاکید کرد: در وزارت کشور آماده ایم به این سایت ها مجوز بدهیم و آنها را در حوزه سازمان های مردم نهاد تعریف کنیم. باید از این سایت ها دعوت کنیم و به طور قطع انگیزه آنها در حوزه های مشروع نظام قابل گنجاندن است.

نماینده وزارت کشور در نشست بررسی سایت های همسان گزینی گفت: نباید مانع فعالیت این سایتها بشویم بلکه باید تخصص های مورد نیاز را به آنها ارائه دهیم و در بحث محتوایی وارد شویم.

کوچکیان ادامه داد: باید جلسات کاری با حضور دستگاه های مسئول برگزار شود تا عوارض این سایت ها را به حداقل برسانیم و ارائه مجوز به این سایت ها باید راحت و آسان باشد. البته باید مشخص کنند که به دنبال تشکیل خانواده هستند یا دوست یابی.

در ادامه این نشست حسین بزرگمنش نماینده وزارت ارشاد با اشاره به اینکه موضوع فرهنگ سازی در بررسی سایت های همسان گزینی مغفول واقع شده است، گفت: در وزارت ارشاد، فرهنگ سازی آغاز شده و تاکنون هزار سایت لوگوی دیجیتال طلایی دریافت کرده اند اما در حوزه سایت های همسریابی چون مسئولیت به وزارت ورزش و جوانان سپرده شده، ما نمی توانیم ورود کنیم.

وی افزود: به طور متوسط هر هفته دو یا سه مراجعه برای اخذ مجوز فعالیت در همسریابی داریم که آن را به وزارت ورزش ارجاع می دهیم اما وقتی به این وزارتخانه مراجعه می کنند، به در بسته می خورند و باید وزارت ورزش مشخص کند که اگر نمی خواهد مجوز دهد، کارگروه تعیین مصادق مجرمانه، سازمان دیگری را برای ارائه مجوز معرفی کند.

در ادامه این نشست، سید حیدر مرتضوی قائم مقام مدیر عامل موسسه طبیان گفت: رویکرد طبیان استفاده از فرصتهای ایجابی به جای برخوردهای سلبی است. هدف کوتاه مدت طبیان اراتقاء آگاهی و افزایش توانایی در میان جوانان با هدف ترویج ازدواج است.

وی تاکید کرد: در نخستین گام، طرح سامانه همسان گزینی طبیان را به معاونت ساماندهی جوانان ارائه دادیم و پس از بررسی طرح، وارد مرحله رونمایی شد که در خرداد ۹۴ رونمایی مشترک انجام شد.

مرتضوی تاکید کرد: مدل همسان گزینی طبیان، ظرفیت بالایی دارد و آماده همکاری با وزارت ورزش و همه سازمان های مسئول هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیوان محاسبات: کنترل کالاهای اساسی وارداتی با ارز ترجیحی ناکارآمد است
بقائی: سیاست آمریکا در ارتباط با ایران دچار «دروغ-محوری» افراطی است
قالیباف: در آخرین حمله‌ای که به ضاحیه شد، مذاکرات را متوقف کردم
کمبود مهمات آمریکا؛ نشانه‌ای از فرسایش برتری نظامی غرب
وزارت اطلاعات: دولت فرانسه پاسخگوی مداخلات دیپلمات‌هایش باشد
مردانی: موج ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی جهانی باید تقویت شود
پیام تبریک امیر الهامی به فرماندهان جدید نیروهای مسلح
بازدید اعضای کمیسیون اصل نود مجلس از بیت رهبر شهید و منزل پدری ایشان
جنگ ۴۰ روزه افسانه شکست ناپذیری آمریکا را درهم شکست
باید از هیاهوی تفرقه‌انگیز جناحی به سوی صف متحد ملت حرکت کنیم
نامه سردار باقرزاده به صلیب سرخ جهت پیگیری وضعیت خلبانان ایرانی اسیر
میرتاج‌الدینی: برنامه‌های ستاد دولتمردان شهید از ۸ شهریور اجرا می‌شود
زاکانی: فاصله شمال و جنوب تهران کاهش یافت
نامه سردار باقرزاده به صلیب سرخ جهت پیگیری وضعیت خلبانان ایرانی اسیر
اعلام دستورکار جلسات هفته جاری صحن مجلس
جزئیات مصوبه جدید پرداخت حقوق نیروهای شرکتی اعلام شد
اولین واکنش سرپرست تأمین اجتماعی به مطالبات بازنشستگان
صعود طلا در بازار داخلی؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار از ۱۹ میلیون عبور کرد
مرگ ۱۰ نفر بر اثر رانش زمین در غرب نپال
هر دو دهانه تونل امیرکبیر امشب مسدود است
عبور از مرداد با حداقل خاموشی فقط با ۵ درصد مصرف برق کمتر
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top