تاریخ انتشار: شنبه 1395/02/04 - 10:08
کد خبر: 197852

دانشجویانی که هزینه اطمینان‌خاطر دانشگاه را می‌پردازند؛

استعلام از جیب دانشجویان!

استعلام از جیب دانشجویان!

این در حالی است که با در نظر گرفتن هزینه‌های سنگین مسافرت، اگر فاصله دانشگاه مبداء و مقصد دور باشد، دانشجو مجبور به پرداخت هزینه‌ای بین 100 تا 200 هزار تومانی برای یک رفت و برگشت ساده بین شهری خواهد شد؛ آن هم فقط برای یک استعلام ساده!

خبرنامه دانشجویان ایران: استعلام مدرک تحصیلی، یکی از معضلات مهم دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

به گزارش خبرنگار صنفی – آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشجویان تحصیلات تکمیلی، بعد از قبولی در دانشگاه مورد نظرشان و مراجعه برای ثبت‌نام، بعد از طی پیچ و خم های طولانی، با بخش استعلام مدرک مواجه می‌شوند.

ظاهرا بسیاری از دانشگاهها، عملیات استعلام مدرک را به عهده دانشجو می‌گذارند. با این حساب دانشجو باید با نامه‌ای که از دانشگاه مقصد در دست دارد، دوباره به دانشگاه مبداء بازگشته، مهر تایید بگیرد و دوباره برگردد.

این در حالی است که با در نظر گرفتن هزینه‌های سنگین مسافرت، اگر فاصله دانشگاه مبداء و مقصد دور باشد -که این مورد کم هم نیست-، دانشجو مجبور به پرداخت هزینه‌ای بین 100 تا 200 هزار تومانی برای یک رفت و برگشت ساده بین شهری خواهد شد؛ آن هم فقط برای یک استعلام ساده!

از طرفی می‌شود گفت که استعلام مدرک، اطمینانی است که دانشگاه مقصد برای ثبت‌نام دانشجو به دنبال آن است اما هزینه آن را نیز خودش باید پرداخت کند؛ آیا نمی‌شود با یک هماهنگی ساده بین دانشگاهی، در صرف وقت و هزینه نسبتا سنگین برای یک دانشجو، صرفه‌جویی کرد؟

دانشجویانی که در ابتدای مسیر یک مقطع تحصیلی جدید قرار گرفته‌اند و باید از همان اول دست در جیب کرده و خرج کنند؛ و در نهایت نیز با یکی از بزرگترین مشکلات جاری در نظام اداری کشور که بروکراسی عریض و طویل وقت‌گیرو پیچیده‌ی آن است، مواجه می‌شوند.

دانشگاه آزاد اما با حل این مشکل برای دانشجویان، زمینه را برای سایر دانشگاهها فراهم کرده است.

هفته گذشته بود که معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد از فراهم شدن امکان استعلام اینترنتی مدارک فارغ التحصیلان این دانشگاه خبر داد.

بر همین اساس، معاونان دانشجویی و فرهنگی واحدها باید پست الکترونیکی و شماره تلفن همراه خود را به همراه نام کاربری و رمز عبور پیشنهادی برای استفاده از سامانه فوق به مدت یک ماه از زمان ابلاغ بخشنامه به صورت محرمانه به اداره کل امور دانش آموختگان معاونت دانشجویی و فرهنگی اعلام کنند.

همچنین طبق مصوبه هیات رئیسه دانشگاه برای یکپارچه سازی پاسخگویی به استعلام اینترنتی گواهینامه های موقت که اطلاعات آنها در سامانه مذکور موجود نیست، واحدهای دانشگاهی موظفند با هماهنگی اداره کل امور دانش آموختگان معاونت دانشجویی و فرهنگی نسبت به راه اندازی سامانه اینترنتی گواهینامه‌های موقت در سایت اینترنتی واحد دانشگاهی اقدام کنند. (جزئیات بیشتر را از اینجــــا ببینید.)

با همه اینها باید فکری به حال دانشجویان سایر دانشگاهها کرد تا برای استعلام درگیر مشکلات عدیده رفت و آمد به شهر مقصد و تائید استعلام نشوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
داسیلوا: آسیب روانی ناشی از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه تا سال‌ها باقی است
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
مدارس سراسر کشور به ساحت امام رضا (ع) عرض ادب می‌کنند
عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک دیدار کرد
شاه اردن: قطعنامه‌ها درباره اسرائیل صرفا جوهری بر روی کاغذ هستند
ولایتی: سکوت در برابر جنایات جنگی عادی شده است
دستخط رهبر انقلاب خطاب به سردار موسوی منتشر شد
اردوغان: غزه بزرگترین گورستان کودکان است؛ «جزیره ثبات» هستیم
معرفی ۸ محصول فناورانه در پارک فناوری پردیس
دیدار و گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
افشین: از فناوری‌ها در زنجیره شیلات کشور استفاده خواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top