تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/02/26 - 12:28
کد خبر: 199765

پیدا شدن سر خوک در برابر دفتر آنگلا مرکل

پلیس آلمان روز گذشته از پیدا شدن سر بریده یک خوک در برابر دفتر مرکل در یکی از شهرهای شمالی این کشور خبر داد.

خبرنامه دانشجویان ایران: پلیس آلمان روز گذشته از پیدا شدن سر بریده یک خوک در برابر دفتر مرکل در یکی از شهرهای شمالی این کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، پلیس آلمان روز گذشته اعلام کرد که در نزدیکی دفتر «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان در شهر «اشترالزوند» واقع در شمال شرقی آلمان سر خوک پیدا شده است.

بنابر اعلام خبرگزاری فرانسه،پلیس آلمان اوایل وقت روز گذشته سر بریده خوک را پیدا کرد. سخنگوی نیروهای پلیس از اظهار نظر درباره ماهیت توهین‌آمیز این اقدام خودداری کرد و فقط گفت که این اقدام می‌تواند با توجه به اینکه مرکل برای نخستین‌بار 26 سال پیش از همین حوزه انتخاباتی به پارلمان راه یافت صورت گرفته باشد.

با این حال تحقیقات درباره دلایل چنین اقدامی ادامه دارد.

مرکل از سال گذشته به دلیل سیاست‌‌های خود در زمینه پذیرش مهاجران در آلمان به شدت هدف انتقاد قرار گرفته است.

هم حزبی‌های مرکل در ائتلاف حاکم هم به شدن از سیاست‌های وی انتقاد کرده‌اند همچنین حزب راست‌گرای افراطی آلترناتیو برای آلمان (AFD) هم در این زمینه به شدت موضع‌گیری کرده و حضور بیش از یک میلیون پناهجو در خاک آلمان در سال 2015 را مانعی برای همگرایی در این کشور دانسته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top