تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/03/04 - 15:46
کد خبر: 200523

ورود وزارت کشور به «ازدواج سفید»

معاون فنی دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت از ورود وزارت کشور به موضوع "ازدواج سفید" خبر داد.

خبرنامه دانشجویان ایران:  معاون فنی دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت از ورود وزارت کشور به موضوع "ازدواج سفید" خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد اسلامی (معاون فنی دفتر سلامت جمعیت و رئیس اداره باروری وزارت بهداشت) در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص ازدواج‌ سفید در کشور اظهار کرد: در ازدواج­‌های سفید افراد معمولا بچه­‌دار نمی‌‌شوند و زمان فرزنددار شدن را از دست می‌دهند.

وی اظهار کرد: با افزایش ازدواج‌های سفید؛ انتظارات مبنی بر ارتقا میزان باروری در کشور محقق نمی­‌شود و اگر تعداد افرادی که ازدواج سفید دارند؛ زیاد شود؛ تاثیر منفی آن روی نرخ باروری کلی بیشتر است.

اسلامی با بیان اینکه در ازدواج سفید به دلیل اجتناب زوجین از فرزند­دار شدن؛ سن مناسب باروری نیز از دست می­‌رود و بسته به مدتی که این روند ادامه پیدا کند؛ افراد با مشکلات بیشتری مواجه می‌شوند؛ گفت: بعد از مدتی که این افراد تصمیم به ازدواج و فرزند­دار شدن می‌گیرند با افزایش سن و مشکلات باروری در سن بالا مواجه می­‌شوند و در برخی مواقع چون سن مناسب را پشت­ سر گذاشته­‌اند؛ بچه­‌دار نمی­‌شوند.

وی تاکید کرد: روی موضوع ازدواج سفید در کشور کار می­‌شود؛ بطوریکه در این زمینه ستادی در وزارت کشور با ریاست قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی تشکیل شده است که در کنار چند مساله دیگر مساله ازدواج­‌ سفید را نیز بررسی می­‌کند و احتمالا در آینده نزدیک گزارش‌های آن اعلام می‌شود.

آماری از ازدواج‌ سفید موجود نیست

محمداسماعیل مطلق (مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت) نیز در خصوص آمار ازدواج‌های سفید در کشور با بیان اینکه آماری در این زمینه وجود ندارد، اظهار­کرد: وظیفه ما ترویج ازدواج سالم است و در این زمینه بر روی ازدواج‌هایی که ثبت شده است؛ فعالیت می­‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه اگر افرادی هستند که تصمیم به چنین کاری دارند ما آمادگی داریم که از بعد سلامت به این افراد مشاوره بدهیم و اختلالاتی که در سلامت افراد ایجاد می‌‌کند را برای آ­ن­­ها شرح دهیم، گفت: ما متولی سلامت جامعه هستیم و حاضریم به دلیل اینکه ازدواج سفید در سلامت فرد و جامعه اختلال ایجاد می­‌کند، در این زمینه کمک کنیم؛ ولی آماری از ازدواج‌های سفید نداریم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا و عراقچی
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top