تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/03/17 - 09:54
کد خبر: 201518

کاهش ساعت طرح زوج و فرد در تهران

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از کاهش ساعات محدوده طرح زوج و فرد پایتخت در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

خبرنامه دانشجویان ایران:  رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از کاهش ساعات محدوده طرح زوج و فرد پایتخت در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سردار سیدتیمور حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: همزمان با حلول ماه مبارک رمضان جریان بار ترافیکی در این ماه تغیراتی خواهد داشت. در این ایام بار صبحگاهی با تاخیر آغاز شده، بار ترافیکی بین روز نیز 15 تا 20 درصد کاهش می‌یابد اما بار ترافیکی عصرگاهی از حوالی ساعت 5 الی 6 بعدازظهر آغاز شده و تا دقایقی قبل از اذان مغرب به اوج خود رسیده و ما شرایط پرفشار ترافیکی را در معابر خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در همین راستا پلیس تمهیدات ویژه‌ای را به منظور روان‌سازی ترافیک و تسهیل در آمد و شد در نظر گرفته است، ادامه داد: با توجه به اینکه حجم ترافیک در نقاط مرکزی پایتخت بیشتر از سایر مناطق خواهد بود، از این رو تصمیم بر آن شد تا در ایام ماه مبارک رمضان ساعت اجرای طرح زوج و فرد 2 ساعت کاهش یابد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ادامه داد: براین اساس ساعت اجرای طرح ترافیک بدون هیچ تغییری از ساعت 6:30 صبح آغاز شده و تا ساعت 17 ادامه خواهد داشت اما ساعت اجرای طرح زوج و فرد با دو ساعت کاهش از ساعت 6:30 صبح آغاز شده و به جای ساعت 19 در ایام ماه مبارک رمضان همزمان با ساعات پایان طرح ترافیک، در ساعت 17 به پایان خواهد رسید.

حسینی با تاکید بر اینکه این تصمیم تنها برای ماه مبارک رمضان بوده و در دیگر ایام سال، ساعت طرح زوج و فرد تغییری نخواهد کرد گفت: همچنین در این ایام همکاران من در ساعات پیک ترافیک و ساعات پس از افطار در آماده باش بوده و در نقاطی که دارای حجم تردد بالا بوده و ترافیک در آن وجود دارد مستقر خواهند شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top