تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/03/19 - 13:14
کد خبر: 201761

به نام زمین‌خواری به کام زمین‌خواران!!!

مقابله با زمین خواری و کوه خواری باعث شده تا به بهانه رعایت قانون مردم در گیرودار بورکراسی اداری معطل شوند اما ثروتمندان ویلاهای چند طبقه به راحتی می سازند.

خبرنامه دانشجویان ایران: موضوع مقابله با زمین خواری، کوه خواری و جلوگیری از تصرفات اراضی ملی، بهانه ای شد تا عده ای از مسئولین، مردم را در بورکراسی اداری بچرخانند و موجبات نارضایتی آنها را فراهم کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از افکار نیوز، در همین راستا بر اساس مشاهدات، عده ای از اهالی منطقه اوشان، فشم و میگون از عملکرد مسئولین منطقه خود و بی عدالتی در مقابله با زمین خواری، کوه خواری و تصرفات اراضی ملی ناراضی بوده و معتقدند مقابله با زمین خواری بهانه ای برای اذیت و آزاد مردم و چرخاندن آنها در بورکراسی اداری است.

در همین راستا یکی از اهالی این منطقه گفت: مسئولین به بهانه نظارت کامل و جلوگیری از ساخت و ساز غیر قانونی، مانع ساخت و ساز مردم عادی در ملک های شخصی خود می شوند اما شاهد سبز شدن ویلا برج های چند طبقه در همین مناطق هستیم.

وی افزود: یکی از بهانه های مسئولین برای مردم منطقه ماده 148 قانون ساخت و ساز است که این ماده بر وسعت، میزان و مکان ملک و تعیین حدود آن تاکید دارد که به بهانه رعایت این ماده و گرفتن مجوز لازم در این زمینه، مردم باید ماهها در ادارات سرگردان باشند.

این شهروند گفت: مردم عادی برای ساخت یک واحد مسکونی مدتها باید از پله های ادارات مختلف از جمله شهرداری، محیط زیست، منابع طبیعی و ... بالا و پائین بروند اما می بینیم هر روز از وسعت باغهای منطقه کم و بر تعداد ویلاهای آن افزوده می شود.

وی اضافه کرد: متاسفانه قانون، سخت گیریها و معطل کردن برای گرفتن یک مجوز، فقط برای مردم عادی است نه برای ثروتمندان و باغ خواران!

همچنین یکی دیگر از اهالی این منطقه گفت: اگر بخواهیم موضوع مقابله با زمین خواری در منطقه را توصیف کنیم بهترین جمله این است « به نام زمین خواری به کام زمین خواران».

این فرد اهل فشم گفت: ما برای ساخت یک واحد در ملک شخصی خود چندین ماه معطل مجوز لازم هستیم اما نمی دانیم افراد سود جو با کدام مجوز در کنار خیابان کوه را تصرف می کنند و بدون رعایت حریم جاده از دل کوه ساخت و ساز می کنند.

وی افزود: تعجب بر انگیز است چگونه این افراد ظرف یک مدت کوتاه در کنار جاده و با برداشتن سنگ های کوه، یک ساختمان شیک می سازند اما ما برای ساخت یک واحد در ملک شخصی خود باید ماهها معطل بمانیم.

این فرد گفت: عملکرد مسئولین منطقه و بی عدالتی در اعمال قانون، نه تنها موجب نارضایتی مردم شده بلکه باعث شده تا عده ای به پارتی بازی و انجام برخی کارهای دیگر برای پیشبرد کار خود، اقدام کنند.

این شهروند فشمی تصریح کرد: متاسفانه مقابله با زمین خواری بهانه ای شد تا عده ای در این زمینه به حق خود نرسیده و عده ای با سوء استفاده به اقدامات غیر قانونی دست بزنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض صریح بند ۱۰ یادداشت تفاهم اسلام‌آباد
شنیده شدن صدای انفجارهایی در بندرعباس و جزیره قشم
واکنش بقایی به اتهام‌زنی قطر علیه ایران
سقوط هواپیمای باری پاکستان در دریای عمان
کامبک رؤیایی آرژانتین با درخشش لیونل مسی
با ترامپ در مسائل کلان هم‌نظرم
خون شهید خامنه‌ای انگیزه‌ای تازه برای مقاومت ملت ایران است
تصویری از سلام نظامی زنان عزادار در مصلی تهران
آمریکا مجوز عمومی فروش نفت ایران را لغو کرد
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
محل قرار گرفتن پیکر امام مجاهد شهید در فرودگاه نجف اشرف برای ادای احترام
تصاویری از آمادگی‌ عراقی‌ها در نجف و کربلا برای تشییع پیکر رهبر شهید ایران
فیلم | عراق در حال آماده‌ شدن برای تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان
فیلم | پیکر مطهر امام شهید انقلاب در آغوش جمعیت گستردۀ عزاداران در قم
آلرژی غذایی کودکان: راهنمای والدین برای تشخیص، مدیریت و پیشگیری
نفوذ هوش مصنوعی در واشنگتن؛ از لابی‌گری تا تسخیر صندوق‌های رأی
۷ روایت از داستان‌های معروف شاهنامه که هر ایرانی باید یکبار بخواند
نکات مراقبت از فرش‌ها
چگونه لکه های روی فرش‌ سفید را پاک کنیم؟
روبات انسان‌نما به همکارانش حمله کرد
۲ روش برای پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید، نظریه‌های علوم اجتماعی را به بازاندیشی واداشت
رئیس جهاد دانشگاهی انتصاب مجدد رئیس قوه قضاییه را تبریک گفت
درخشش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵
بدرقه امام خامنه‌ای، هزینه‌ی شیعه را برای دشمن «غیرقابل تصور» می‌کند / وداعی که باید چون قیام حسینی، خون‌خواهی را به جهان نشان دهد
حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، نماد وحدت و ایستادگی ملت ایران است
تبیین رسالت‌های سه‌گانه جامعه و دانشگاهیان در عصر پساجنگ
ضوابط برگزاری امتحانات مجازی و ترم تابستان دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
آمادگی کامل برای میزبانی از سوگواران مراسم تشییع
از جهاد علمی تا خودکفایی پایدار؛ نگاه عملیاتی به فرمایشات رهبر شهید
موکب مدافعان سلامت علوم پزشکی تهران، میزبان دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهید
خدمت‌رسانی شبکه امداد سیار دانشگاه آزاد در موکب‌ها و میان جمعیت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top