تاریخ انتشار: شنبه 1395/03/22 - 13:03
کد خبر: 201915

پنجاه و پنج دفتر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان؛

با مقصرین کارگران شلاق خورده، اقدام قاطع صورت گیرد

با مقصرین کارگران شلاق خورده، اقدام قاطع صورت گیرد

از مسئولین امر توقع داریم با بازیبینی این مساله اجتماعی و اقتصادی نسبت به مجازات تمامی مسولینی که در حمایت از این کارگران کوتاهی نموده یا سکوت کرده اند اقدام قاطع انجام داده تا دیگر در نظام اسلامی مان شاهد نباشیم اینچنین با مستضعفین و مظلومین برخورد صورت می پذیرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: 55 دفتر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بیانیه را درباره اتفاقات تلخ حادثه شلاق خوردن کارگران صادر کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در بخشی از این بیانیه آمده است: کار کارگران مصداق بارز روزی حلال است که با مشقت فراوان به دست آورده و به نزد خانواده شان می برند و تعدیل یکباره نیرو و حقوق های اندک ایشان و نادیده گرفتن صدای تظلم خواهی ایشان ظلمی بزرگ به مردمانی است که با کمترین توقع بیشترین راندمان کاری را در کشور عزیمان دارند و مثل بسیاری از مدیران دولتی از حاشیه های امن ساختاری و حقوق های نجومی و سفرهای آنچنانی داخلی و خارجی برخوردار نیستند و شاید تنها انتظارشان قطع نشدن همین حقوق اندک و مستضعفی شان می باشد که متاسفانه در قضیه اخراج کارگران معدن آق دره تکاب شاهد ناملایمتی مسئولین و افرادی بودیم که به جای آنکه دست گیرنده ایشان در مشکلات باشند با سرپوش گذاری و عدم اقدام به موقع در زمان اعتراضات ایشان را به وضع خود رها کرده و نه تنها به درد آنان نرسیدند بلکه نمک بر زخم انان پاشیده و رهایشان کرده بودند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در روزهای اخیر متاسفانه خبر ناگواری به گوش ملت شریف ایران رسید که قلب هر انسان عدالتجو و عزت خواهی را به درد آورد خبری که به اتفاق ناگواری اشاره داشت و آن شلاق خوردن کارگرانی بود که به سختی و با کمترین دست مزد به دنبال روزی حلال بوده اند و به دلیل بیکاری حاصل از رکود اقتصاد اعتراض صنفی نموده اند، کارگران جزو مهمترین عناصر اقتصاد مقاومتی به شمار می آیند، عرق جبین و دستان پینه بسته کارگران است که می تواند دست احتیاج به غرب و و شرکت های چند ملیتی شان را که چون زالو به پیکر کشور ها می افتند را نجات داده و آن را کوتاه نماید و غرور و عزت ملی را در تلالو اقتصاد مقاومتی رقم بزند.

کار کارگران مصداق بارز روزی حلال است که با مشقت فراوان به دست آورده و به نزد خانواده شان می برند و تعدیل یکباره نیرو و حقوق های اندک ایشان و نادیده گرفتن صدای تظلم خواهی ایشان ظلمی بزرگ به مردمانی است که با کمترین توقع بیشترین راندمان کاری را در کشور عزیمان دارند و مثل بسیاری از مدیران دولتی از حاشیه های امن ساختاری و حقوق های نجومی و سفرهای آنچنانی داخلی و خارجی برخوردار نیستند و شاید تنها انتظارشان قطع نشدن همین حقوق اندک و مستضعفی شان می باشد که متاسفانه در قضیه اخراج کارگران معدن آق دره تکاب شاهد ناملایمتی مسئولین و افرادی بودیم که به جای آنکه دست گیرنده ایشان در مشکلات باشند با سرپوش گذاری و عدم اقدام به موقع در زمان اعتراضات ایشان را به وضع خود رها کرده و نه تنها به درد آنان نرسیدند بلکه نمک بر زخم انان پاشیده و رهایشان کرده بودند.

و نتیجه آن اعتراضات صنفی آن می شود که مسئولین استانی و شهرستانی با زدن انگ اخلالگر به این کارگران مظلوم، باعث شدند تا شعر شلاق بر دل سوخته کارگران هک شود.

آیا روا نیست که قوه قضاییه نیز در اینگونه موارد با سعه صدر بیشتر و توجه به مفهوم عدالت و نه مساوات با اینگونه موارد برخورد نموده و نگذارد اینگونه مسائل موجب تشویش اذهان عمومی و وهن نظام اسلامی گردد.

آیا روا نیست که قوه مجریه بعد از سه سال دست از شعار و وعده برداشته و به صورت عملیاتی پیگیر امور مستضعفین و محرومین و اصناف و اقشاری شود که زیر بار چرخ مشکلات اقتصادی و توسعه سرمایه داری استخوان هایشان در حال خرد شدن می باشد و عدم اقدام به موقع و حمایت از ایشان و عدم نظارت کافی بر پیگیری بیمه ها و برگه های سفید امضای قرار دادکارگر و کارفرما و ... موجب معضلات بیش از خواهد گردید.

آیا روا نیست که قوه مقننه با بازبینی مجدد قوانین کار منطبق با دوران اقتصاد مقاومتی و شرایط کنونی کشور راه را برای بهبود وضع اشتغال و محیط کار برای خروج از رکود و تورم و تعدیل های انسانی به وظیفه خطیر خود در این مساله با توجه به اتمام فضای انتخابات مجلس دهم با توان بیشتری گام بردارد.

ما دفاتر دانشگاهی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بر همین اساس بر خود وظیفه می دانیم که از کارگران زحمت کش ایران اسلامی به خصوص کارگران شلاق خورده آق دره تکاب اعلام حمایت نماییم و از مسئولین امر توقع داریم با بازیبینی این مساله اجتماعی و اقتصادی نسبت به مجازات تمامی مسولینی که در حمایت از این کارگران کوتاهی نموده یا سکوت کرده اند اقدام قاطع انجام داده تا دیگر در نظام اسلامی مان شاهد نباشیم اینچنین با مستضعفین و مظلومین برخورد صورت می پذیرد.

و السلام علیکم

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
فضول
1395/03/22 - 13:55

عصر و زمانه «پسابرجام»: کارخانه ها یکی بعد از دیگری تعطیل می شوند و کارگران دستجمعی شلاق می خورند.
پسا فضول
1395/03/23 - 14:30

... اما حتی یکی از مدیرانی که چند صد میلیون برای خودشان پاداش نوشته اند ، شلاق نمی خورند. :-)
معرفی کسب و کارها
کتاب میناب ۱۶۸: کودکانی که در آتش سوختند در مالزی رونمایی شد
مادران ایرانی؛ حافظان فرهنگ مقاومت در بحران‌های جنگ
سرانه مطالعه ۱۳ دقیقه در روز؛ زنگ خطر برای آینده فرهنگی ایران
حمله خواهران منصوریان به رئیس فدراسیون ووشو/ خودزنی الهه منصوریان!
تیم ملی بلافاصله پس از بازی‌ها باید آمریکا را ترک کند؟
قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است
فرمانده کل ارتش: شرارت‌های دشمن تکرار شود، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد
محسن رضایی: آتش‌بس باید در تمام لبنان اعمال شود/مذاکره نتیجه ندهد محاصره را تحمل نمی‌کنیم
عملیات متوقف شد؛ رژیم پاسخ دردناک گرفت
ادعای گروسی درباره تداوم بی اطلاعی آژانس از مقادیر اعلام‌شده ذخایر اورانیوم ایران
رکورد نقدیندگی در روز سرخ بورس
متحدان سابق کامالا هریس به دنبال چهره‌های تازه برای انتخابات ۲۰۲۸
دبیر شورای عالی امنیت ملی: اگر ائتلاف شیطانی خطا کند، منطقه برایش جهنم خواهد شد
لاوروف: آماده مذاکره صادقانه با اوکراین هستیم
حضوری شدن برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی
فراخوان جایزه ابوریحان بیرونی ویژه پژوهشگران جوان علوم پایه منتشر شد
دوگانه «میدان یا مذاکره» کاذب است / قدرت میدان، قدرت چانه‌زنی دیپلمات‌ها را بالا می‌برد
دو گانه مذاکره یا اقتدار یک خطای راهبردی است
هیاهوی سازش طلبان را خفه کنید
عقلانیت نظام مند و پاسخ صریح
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top