تاریخ انتشار: پنجشنبه 1395/03/27 - 14:16
کد خبر: 202454

با پیگیری‌های دانشجویان؛

مدیر متخلف دانشگاه آزاد برکنار شد

مدیر متخلف دانشگاه آزاد برکنار شد

با پیگیری‌های دانشجویان در مورد تخلفات مدیرگروه مدیریت تکنولوژی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب، رئیس دانشگاه دستور برکناری و بررسی تخلفات توسط کمیته انظباطی را داد.

خبرنامه دانشجویان ایران:  با پیگیری‌های دانشجویان در مورد تخلفات مدیرگروه مدیریت تکنولوژی دانشگاه تهران جنوب، رئیس دانشگاه دستور برکناری و بررسی تخلفات توسط کمیته انظباطی را داد.

به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشجویان دکتری رشته مدیریت تکنولوژی به محض ورود به دانشکده مدیریت واحد تهران جنوب متوجه می‌شوند که مدیر گروه شان فارغ التحصیل رشته دیگری است و هیچ علاقه درسی و علمی به رشته مدیریت تکنولوژی ندارد و بارها این را رسما اعلام کرده، بنابراین تدریس دروس این رشته را به اساتید غیر متخصص از رفقایش می‌داد، با توجه به سابقه ۹ ماهه ریاستش بر واحد تهران جنوب خود را فراتر از قانون می‌بیند و هیچ کدام از آئین نامه‌ها و سرفصل‌های مصوب را رعایت نمی‌کند.جهت فشار بر دانشجویان بیش از سقف تمام آئین نامه‌ها واحد درسی ارائع می‌دهد و سیلابس ‌ها را از نظر نوع و تعداد واحد رعایت نمی‌کند.(جزئیات بیشتر را از اینجا بخوانید)

بنابراین دانشجویان دکتری  سه ماه پس از ورود به دانشگاه ۲۹ آبان ۹۳ اولین نامه را به ریاست وقت دانشکده مدیریت واحد تهران جنوب دکتر سعیدی نوشته و مطالبات و خواسته هایشان را بیان می‌کنند. نامه‌ای که نه تنها به امضا تمامی دانشجویان دکتری رشته مدیریت تکنولوژی رسید بلکه دانشجویان رشته‌های دیگر هم که این فرد را می‌شناختند آن را امضاء کردند.ریاست دانشکده هم این موضوع را به مدیر گروه  مدیریت تکنولوژی تذکر داد ولی توجه‌ای نشد.

پس از این نامه دانشجویان وارد ترم دوم شدند بازهم همه چیز خلاف آئین‌نامه‌ها بود این بار دانشجویان ۵ اسفند ۹۳ در نامه‌ای به هاشم زاده مدیر گروه مدیریت تکنولوژی موارد خلاف آئین نامه و تذکر رئیس دانشکده را به شکلی محترمانه انتقال دادند.

با توجه به روحیه قدرت نمایی مدیر گروه رشته مدیریت تکنولوژی پس از این نامه مدیر گروه مقاومتش را بیشتر کرد . برای اثبات قدرت و نفوذش برای ترم بعد یعنی ترم دوم دروس جبرانی تکراری بیشتری را بر خلاف آئین نامه و بالای سقف مجاز ارائه داد.

دانشجویان با توجه به مشکلات فراوان دوران دانشجویی توسط مدیر گروهشان هم تحت فشار مضاعف قرار بودند، عقب نشینی نکردند. بالاخره ریاست دانشکده مدیریت تغییر کرد و عبدی ریاست دانشکده مدیریت را بر عهده گرفت. دانشجویان مجددا در۲۰ تیرماه ۹۴ نامه را به دکتر عبدی نوشتند و تقاضاهایشان را تکرار کردند. عبدی و معاون آموزشی دانشکده که افرادی قانونمند و بدون ملاحظات خاص بودند چندین بار شفاهی و سه بار در سه نامه مجزا تخلفات را به مدیرگروه تذکر دادند و حتی لزوم اجرای آئین نامه‌ها را  ابلاغ سیستمی کردند ولی با توجه به اینکه این فرد خودش را قدرت اول دانشکده مدیریت می‌دانست باز هم توجه نکرد و اختلاف عمیقی با رئیس دانشکده پیش آمد و رئیس دانشکده تغییر کرد.

با روی کار آمدن رئیس جدید دانشکده مجددا دانشجویان اول شهریور ۹۴ نامه‌ای را به عباسپور نوشتند و درخواست‌های قانونیشان و لزوم اجرای آئین نامه‌ها را بیان کردند.با پایان ترم سوم تحصیل دانشجویان دکتری همچنان تخلفات پا برجا بود و تکرار می‌شد حجم بالای تخلفات آموزشی و غیر آموزشی مدیر گروه ذی‌نفوذ اوضاع را بسیار نا به سامان کرده بود دانشجویان که طبق سرفصل وزرات علوم باید حداکثر ۱۸ واحد اصلی می‌گذراندند ۲۴ واحد اصلی به دانشجویان تحمیل می‌شد، حال آنکه جمع واحدهای آموزشی و پایان نامه دکترا طبق تمام آئین نامه‌ها ۳۶ واحد است و امکان ارائه پایان نامه ۱۲ واحدی برای دانشجوی دکترا وجود ندارد که همه این موارد دانشجویان را سر در گم کرده بود.

در نهایت گزارشات فراوان از انواع تخلفات آموزشی و غیر آموزشی واخذ رشوه و...از این مدیر گروه متخلف به استناد شهادت کتبی شهود برای  ریاست محترم واحد تهران جنوب فرستاده شد، با ورود دکتر احمد شمس دستور احضار مدیر گروه مدیریت تکنولوژی به کمیته انضباطی را صادر کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رایزنی تلفنی عبدالعاطی با همتای ایتالیایی درباره تحولات منطقه
پسر ترامپ پس از تهدید به ترور، خانه‌نشین شد
برلین: به جنگ غیرمسئولانه علیه ایران پایان دهید
اعطاء وام تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت
فرمانده پلیس راه: ترافیک در محورهای مازندران سنگین است
قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود
وحدت بین مجلس و دولت، یک ضرورت راهبردی است/ رویای بازگشایی تنگه هرمز دشمن، محقق نخواهد شد
مجلس خبرگان: همه بخش‌های حاکمیت از رهنمودهای رهبری تبعیت محض داشته باشند
سرپرست وزارت دفاع: از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
طرح مخفی آمریکا برای لیبی؛ شکستی که در راه است
انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال به تعویق افتاد
عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا/ بازار با کمبود عرضه مواجه نیست
سازمان بسیج مستضعفین: هم‌افزایی دولت، ملت و نهادها، کلید طلایی گشایش مشکلات کشور است
وزیر کشور: در تاریخ معاصر سندی مثل تفاهم‌ ایران و آمریکا به نفع مردم ما نیست
جدیدترین آمار گیشه ۳ میلیون نفری سینما در روزهای پایانی تابستان
مخبر: ملت استوار ایران، محاصره را به شکست محاصره‌گر بدل می‌کند
واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
نیکزاد: مسئولیت ما، تقویت همدلی و اعتماد عمومی است
چاپ مقاله علمی پژوهشی؛ راهنمای کامل انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top