تاریخ انتشار: جمعه 1395/03/28 - 13:04
کد خبر: 202484

شبکه اجتماعی پیامکی بدون نیاز به اینترنت

شمار شایان توجهی از کشاورزان به اینترنت دسترسی ندارند. اکثر این کشاورزان باید برای رسیدن به نزدیک‌ترین آبادی، کیلومترها پیاده‌روی کنند و در نتیجه از اطلاعاتی که به‌راحتی از طریق اینترنت در اختیار همگان است، محروم هستند.

خبرنامه دانشجویان ایران: شمار شایان توجهی از کشاورزان به اینترنت دسترسی ندارند. اکثر این کشاورزان باید برای رسیدن به نزدیک‌ترین آبادی، کیلومترها پیاده‌روی کنند و در نتیجه از اطلاعاتی که به‌راحتی از طریق اینترنت در اختیار همگان است، محروم هستند. آن‌ها به همین سادگی از کسب اطلاعات ارزشمندی که می‌تواند سبب رونق کشت و زرعشان شود و تولید محصولاتشان را بهینه کند، باز می‌مانند. هر چند شرکت‌های بزرگی مثل فیسبوک در پی فراهم کردن دسترسی همه مردم دنیا به اینترنت هستند، اما برخی شرکت‌های دیگر برای ایجاد این دسترسی، راهکارهای ساده‌تر و کم‌هزینه‌تری را در پیش گرفته‌اند: استفاده از تلفن‌های همراه معمولی و بهره‌گیری از امکان ارسال و دریافت پیامک.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از شبکه؛ «WeFarm» از جمله چنین شرکت‌هایی است که قصد دارد تنها با استفاده از شبکه موبایل و پیامک، شرایطی فراهم کند تا کشاورزان برای تبادل اطلاعات با یکدیگر، از یک شبکه اجتماعی ویژه بی‌نیاز به اینترنت بهره‌مند شوند. این ارتباط به صورت کاربر به کاربر است؛ یعنی یک نفر پرسشی را مطرح می‌کند، پرسش پس از آماده‌سازی در سرور WeFarm برای سایر کاربران فرستاده شده و پاسخ‌ها جمع‌آوری می‌شود.

تاکنون 43 هزار کاربر از کنیا، پرو و اوگاندا با ارسال بیش از پنج میلیون پیام متنی از طریق این شبکه اجتماعی، 57 هزار پرسش مطرح کرده‌ و 97 هزار پاسخ دریافت کرده‌اند. استفاده از شبکه اجتماعی WeFarm رایگان است. هر یک از کاربران این سرویس می‌تواند سؤالی مطرح کند و هرکسی می‌تواند پاسخی برای آن ارسال کند. WeFarm پیام را به منظور یافتن کلمات کلیدی بررسی می‌کند و به‌سرعت آن را به سایر کاربرانی که احتمالاً پاسخی برای آن پرسش دارند، ارسال می‌کند. افراد بر اساس میزان پرسش‌هایی که پاسخ می‌دهند، برچسب‌گذاری می‌شوند. برای مثال اگر کسی به پرسش‌های بیشتری درباره پرورش هویج پاسخ دهد، به‌عنوان متخصص این حوزه برچسب می‌خورد.

هرچند هسته این سرویس آنلاین است، 90 درصد کاربران این شبکه اجتماعی کاملاً آفلاین و از طریق پیامک با هم در ارتباط هستند. بدین ترتیب کشاورزی که کیلومترها از نزدیک‌ترین روستا فاصله دارد، می‌تواند با ارسال پیامکی رایگان سؤال خود را مطرح کرده و پاسخ را دریافت کند. معمولاً پرسش‌ها در کمتر از یک ساعت از سوی کاربران پاسخ داده می‌شود و WeFarm به طور خودکار بهترین پاسخ‌ها را انتخاب می‌کند. این سرویس چهارزبانه است: انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی و سواحیلی (Swahili) و پرسش‌ها پیش از اینکه در شبکه به اشتراک گذاشته شوند، داوطلبانه و بیشتر توسط دانشجویان ترجمه می‌شوند.
اما چه تضمینی وجود دارد که پاسخ‌های ارائه‌شده معتبر باشند؟ گردانندگان این سرویس سعی می‌کنند کاربران را به سویی سوق دهند که خودشان بر صحت پاسخ‌ها نظارت کنند. مشابه سایت «eBay» که کاربران به نظرات یکدیگر نمره می‌دهند، در WeFarm نیز کاربران به پاسخ‌های یکدیگر امتیاز می‌دهند.

شرح عکس:  برای استفاده از شبکه اجتماعی WeFarm نیازی به اتصال اینترنتی نیست. کاربران پس از عضویت در این شبکه، از طریق پیامک پرسش‌های خود را ارسال کرده و پاسخ‌ها را دریافت می‌کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازبینی عضویت در NPT
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
به حوثیان یمن
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top