تاریخ انتشار: جمعه 1395/03/28 - 17:05
کد خبر: 202516

دو کامیون ایرانی در ترکیه به آتش کشیده شد

دو دستگاه کامیون ایرانی در شرق ترکیه در مسیر جاده دوغوبایزید – چالدران – وان در نزدیکی مرز جمهوری اسلامی ایران به آتش کشیده شد ولی به راننده های آن آسیبی نرسیده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: دو دستگاه کامیون ایرانی در شرق ترکیه در مسیر جاده دوغوبایزید – چالدران – وان در نزدیکی مرز جمهوری اسلامی ایران به آتش کشیده شد ولی به راننده های آن آسیبی نرسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، یک سخنگو در سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در ارزروم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در آنکارا با اعلام این مطلب افزود، شب گذشته کامیون های ایرانی از طریق مرز بازرگان وارد خاک ترکیه شده بودند و در حال حمل بار به وان بودند که در گردنه تندورک مورد حمله افراد مسلح قرار گرفتند.

درهمین گردنه علاوه بر کامیون های ایرانی شش دستگاه کامیون ترکیه ای نیز به آتش کشیده شده است.

این سخنگو اضافه کرد در تماس با ژاندارمری محل نیز این حادثه مورد تایید قرار گرفته و کامیون ها به همراه بار آنها به کلی در اتش سوخته وراننده های ان بعداز مدتی توسط افراد مسلح آزاد شدند.

دراوایل اردیبهشت ماه سالجاری نیز دو دستگاه کامیون ایرانی در همین مسیر مورد حمله قرار گرفته و به آتش کشیده شد.

به رغم تلاش کامیونداران ومسئولان طرف ترکیه تاکنون تحولی درخصوص پرداخت خسارت به صاحبان کامیون های ایرانی که در قلمروی این کشور به آتش کشیده می شوند، انجام نشده است.

به خاطر ادامه درگیری ها بین نیروهای دولتی وگروه پ.ک.ک ، منطقه کوهستانی تندورک یکی از مناطق ناامن شده وبه کامیون ها توصیه می شود که از این مسیر استفاده نکنند.

درهمین حال خبرگزاری آناتولی نیز در گزارشی از وان اعلام کرد که عناصر پ.ک.ک در منطقه چالدران ترکیه پنج دستگاه کامیون را به آتش کشیده اند.

به گزارش آناتولی فقط یک دستگاه از این کامیون ها ایرانی بوده است.

بنابراین گزارش عناصر مسلح پ.ک.ک بعد از به آتش کشیدن کامیون ها از منطقه متواری شده اند و نیروهای امنیتی با حمایت بالگردها عملیات گسترده ای را برای یافتن مهاجمان شروع کرده اند.

آناتولی یادآوری کرده که در 24 ماه می گذشته نیز 10 دستگاه تریلر در این منطقه به آتش کشیده شده بود که بعداز اعزام نظامیان به منطقه، بر اثر بمب گذاری پ.ک.ک، یک خودروی نظامیان منفجر و شش سرباز دولتی کشته و دو سرباز دیگر زخمی شده بودند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top