تاریخ انتشار: شنبه 1395/03/29 - 10:39
کد خبر: 202538

نظر خوردبین درباره اختلاف برانکو و کی‌روش

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تا این لحظه سرپرست تیم پرسپولیس هستم و صحبتی مبنی بر کنار گذاشتن من وجود ندارد.

خبرنامه دانشجویان ایران: سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تا این لحظه سرپرست تیم پرسپولیس هستم و صحبتی مبنی بر کنار گذاشتن من وجود ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمود خوردبین در مورد حضور بازیکنان پرسپولیس در مرکز پزشکی ایفمارک، گفت: برای اولین بار است که به اینجا آمدم و باید بگویم تجهیزات کاملی در این مرکز پزشکی وجود دارد و بازیکنان از وضعیت بدنی خود آگاه می‌شوند و از طرفی هم مربیان می‌دانند که شرایط بازیکنانشان به چه صورت است. من بابت ساخت این مجموعه به مسئولان آن خسته نباشید می‌گویم.

وی در مورد اینکه حضور بازیکنان در این تست‌های پزشکی در روند آماده‌سازی تیم‌ها چه تأثیری خواهد داشت، افزود:صددرصد این موضوع تأثیر مثبت دارد چرا که کارنامه پزشکی بازیکنان در اختیار مربی قرار می گیرد و او می‌داند که از هر بازیکن چطور می‌تواند استفاده کند و به نظرم خیلی خوب است که همه باشگاه‌ها این تست‌ها را پشت سر بگذارند.

سرپرست تیم پرسپولیس در مورد اینکه ملی‌پوشان این تیم در این تست پزشکی حاضر نشدند، افزود: ملی‌پوشان ما اجازه ندارند سر تمرین بیایند چه برسد به اینکه بخواهند به این مرکز بیایند و تست‌های پزشکی انجام دهند. باید از سرمربی تیم ملی بپرسید که چرا این اجازه را نداده است.

وی در مورد اینکه آیا به مهدی تاج نامه زده شده تا این موضوع رفع شود، افزود: به نظرم این بحث‌ها باید به پایان برسد چرا که از طرفی تیم ملی ارجحیت دارد و از طرف دیگر باشگاه بازیکنانی در اختیار گرفته که به آنها نیاز دارد. آنها می‌توانند سر تمرین تیم‌های باشگاهی خود بیایند و سپس به تیم ملی اضافه شوند.

خوردبین در پاسخ به این سوال که این عجیب نیست که ملی‌پوشان فقط 10 روز می‌توانند در تمرینات باشگاهیشان حاضر باشند، اظهار داشت: قطعاً عجیب است و 100 درصد روی کار تیمی ما تأثیر می‌گذارد.

سرپرست پرسپولیس درباره مشکلاتی که بین برانکو و کی‌روش به وجود آمده و آیا این مسئله ضربه‌زننده نخواهد بود، اظهار داشت: قطعا در این میان بازیکنان ضرر می‌کنند چرا که نمی‌دانند حرف این مربی را گوش دهند یا آن مربی. به نظر من باید یک تعامل خوبی برقرار شود و بازیکنان در تمرینات باشگاهی باشند و هر زمان که نیاز بود به تیم ملی اضافه شوند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برانکو بازیکنان را جریمه خواهد کرد، اظهار داشت: همانطور که گفته 100 درصد بازیکنان غایب را جریمه می‌کند اما به نظرم اگر تعاملی در این میان برقرار باشد همه چیز حل خواهد شد.

خوردبین در پاسخ به این سوال که آیا خودش تست‌های پزشکی داده، افزود: من تست قلب دادم که زیاد خوب نبود و باید به پزشک متخصص خودم مراجعه کنم تا باز هم مورد چکاب قرار بگیرم.

سرپرست تیم پرسپولیس در خصوص اینکه صحبت از تغییر او شنیده می‌شود، افزود: تا این لحظه این مسئله صحت ندارد من با طاهری حرف زدم و امیدوارم بتوانم در پرسپولیس حضورداشته باشم اما در این میان برخی از رسانه‌ها نوشتند که من استعفا داده‌ام و امیدوارم این رسانه‌ها دست از کارشان بردارند. شاید آنها خط می‌گیرند اما بودن یا نبودن من در اختیار باشگاه است و اگر نخواهند می‌روم. هر چند که کسانی که این کارها را می‌کنند شاید دنبال چیزهای دیگری هستند که این مطالب را می‌نویسند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
گزافه‌گویی وزیر خارجه دولت تروریست آمریکا درباره ایران
نیویورک تایمز: تنگه هرمز به قدرتمندترین سلاح ایران تبدیل شد
عراقچی: هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع روبرو خواهد شد
برنامه‌ریزی برای مراسم رهبر شهید در حال انجام است
عید غدیر، فصل باران حقیقت بر شوره‌زار مسیر تاریخ است
روایت عارف از صد روز مقاومت ملت ایران
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top