تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/04/13 - 11:04
کد خبر: 203763

واکنش هادی خامنه‌ای به کناره‌گیری روحانی

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام(ره) درباره اینکه برخی اصلاح‌طلبان به روحانی پیشنهاد از خودگذشتگی می‌دهند که شخص دیگری را بجای خود در انتخابات ۹۶ معرفی کند، پاسخ داد: ممکن است چنین چیزی باشد اما من اطلاعی ندارم.

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیرکل مجمع نیروهای خط امام(ره) درباره اینکه برخی اصلاح‌طلبان به روحانی پیشنهاد از خودگذشتگی می‌دهند که شخص دیگری را بجای خود در انتخابات ۹۶ معرفی کند، پاسخ داد: ممکن است چنین چیزی باشد اما من اطلاعی ندارم.

حجت‌الاسلام هادی خامنه‌ای دبیرکل مجمع نیروهای خط امام(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، درباره اقدام دولت درباره فیشهای حقوقی برخی مدیران دولتی اظهار کرد: دولت باید مسئله فیشهای حقوقی را هرچه زودتر شفاف سازی کند. اگر این مسئله وجود دارد آن را حل کند و اگر نیست، به مردم توضیح دهند.

وی افزود: این مسئله، مشکلی نیست که قابل حل نباشد.

حجت‌الاسلام خامنه‌ای در پاسخ به این پرسش که دولت در یک سال باقی مانده چه کارهای باید انجام دهد، گفت: رفع مشکلات اقتصادی مردم و بیکاری اولویت است. اگر یک قدم بزرگ در زمینه مسائل اقتصادی برداشته شود، می‌تواند در جلب موافقت و حمایت مردم موثر باشد.

عضو مجمع روحانیون مبارز درباره برنامه اصلاح‌طلبان و مجمع نیروهای خط امام(ره) درباره انتخابات سال 96 خاطرنشان کرد: من چندان در جریان برنامه اصلاح‌طلبان نیستم اما این مبحث در مجمع نیروهای خط امام جزو اهداف ما هست اما اینکه چه کار خواهیم کرد و برنامه‌مان چه خواهد بود، هنوز مشخص نیست.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی اصلاح‌طلبان به روحانی پیشنهاد از خودگذشتگی می‌دهند که شخص دیگری را بجای خود در انتخابات 96 معرفی کند، پاسخ داد: ممکن است چنین چیزی باشد ولی من اطلاعی ندارم اما مرسوم این نبوده است که کسی یک دوره رئیس جمهور باشد. اگر گزینه‌ای هم هست باید برای بعد از روحانی مطرح شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد
حضور«محفل ستاره‌ها» در اجتماعات مردم تهران +عکس
پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top