تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/04/21 - 12:20
کد خبر: 204333

باج‌دهی به توتال در مذاکرات هسته‌ای

تیتروار می توان از ماجرای خون های آلوده به ایدز، نقش ویژه سفارت فرانسه در فتنه 88، حمایت همه جانبه از منافقین، اهانت مقامات فرانسوی به پیامبر اکرم(ص)، خروج پژو از ایران بر خلاف قرارداد 2003، اخلال شرکت توتال در برداشت گاز از پارس جنوبی و محروم کردن 10 ساله ایران از این منابع، و نهایتا سنگ اندازی در مسیر مذاکرات هسته ای به عنوان بخشی از رفتار کینه توزانه پاریس با تهران اشاره کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: تیتروار می توان از ماجرای خون های آلوده به ایدز، نقش ویژه سفارت فرانسه در فتنه 88، حمایت همه جانبه از منافقین، اهانت مقامات فرانسوی به پیامبر اکرم(ص)، خروج پژو از ایران بر خلاف قرارداد 2003، اخلال شرکت توتال در برداشت گاز از پارس جنوبی و محروم کردن 10 ساله ایران از این منابع، و نهایتا سنگ اندازی در مسیر مذاکرات هسته ای به عنوان بخشی از رفتار کینه توزانه پاریس با تهران اشاره کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ منتهی پرسشی که چونان پتکی سهمگین بر فرق آدمی فرود می آید این است که چرا چنین کشوری مجددا در دولت یازدهم به عنوان شریک راهبردی ایران مطرح می ‌شود؟

آقای سیدمهدی حسینی، رئیس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی روز گذشته تلویحا از باج دهی به توتال برای پیشبرد مذاکرات هسته ای خبر داده تا پشت صحنه فیلمی که لوران فابیوس در خرداد 94 و میانه مذاکرات بازی کرد و به «سنگ اندازی فرانسه»‌ مشهور شد، آشکار شود.

می توان به راحتی حدس زد که توتال واسطه شده است تا جلو سنگ اندازی فابیوس را بگیرد و امروز افرادی در دولت یازدهم واسطه هستند تا میدان نفتی آزادگان را به همراه سهم «مالکیت» و طی یک سند «محرمانه» به توتال واگذار کنند.

روشن نیست که آیا شرکت پژو نیز چنین نقشی داشته است یا خیر!

* یادداشت از سیدیاسر جبرائیلی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تعطیلات تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
وام نهضت ملی مسکن به ۸۵۰ میلیون تومان برای ۱۶۰ هزار واحد افزایش یافت
فیلم | پزشکیان: اگر دانشگاهیان به میدان بیایند، از بحران‌ها عبور می‌کنیم
استفاده از اکانت رئیس‌جمهور برای انتشار مواضع ضد مردمی/ رویکرد غیرحرفه‌ای رسانه دولت
ریزش همزمان طلا، سکه و دلار
جزئیات جدید از متن تفاهم آمریکا درباره تنگه هرمز
امکان ارتقای اساتید از طریق آموزش ممکن شد
در لبنان می‌مانیم و به حملات ادامه می‌دهیم!
ایران مانع اعطای دستاورد نمادین به ترامپ شد
هیچ وقت نباید خسته شویم
کنایه طارمی به خبرنگاران!
فیلم | خلاصه بازی ساحل عاج ۱ - اکوادور ۰
توافق ایران و آمریکا حاکمیت لبنان را حفظ می‌کند
نبویان: طرح تنگه هرمز منتفی شده است
خطر ایجاد موج جدید مالباختگان ملکی در اثر اختلال کانون سردفتران در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی
فیلم | خلاصه بازی سوئد ۵ - تونس ۱
ایرانی‌ها از سختی‌ها فرصت درست می‌کنند/ فقط به فوتبال فکر می‌کنیم
فیلم | علامه مصباح یزدی: «نابودی اسرائیل حتمی است»
جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافت
ولایتی: ساعت صفر فرارسیده و پرتابگرها آماده می‌شوند
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top