تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/04/23 - 09:00
کد خبر: 204446

در پی مصوبه جنجالی هیات رئیسه دانشگاه سمنان؛

سیاست «سکوت» مسئولین در قبال «اعتراض» دانشجویان +تصاویر

سیاست «سکوت» مسئولین در قبال «اعتراض» دانشجویان +تصاویر

این سکوت و بی توجهی مسئولین دانشگاه سمنان، این شائبه را ایجاد می کند که این دانشگاه از فضای حاکم بر دانشگاه در ایام امتحانات و تابستان (که معمولا دانشجویان درگیر امتحانات هستند و پس از آن به تعطیلات تابستانی خواهند رفت)، سواستفاده کرده اند و این مصوبه جنجالی را مطرح نموده اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: در دو هفته اخیر مسئولین دانشگاه سمنان در قبال این موضوع «سیاست سکوت» را پیش گرفته اند و نه تنها تغییری در مبالغ دریافتی اعمال نکرده اند بلکه حتی از انجام یک مصاحبه و توضیح درباره این مصوبه نیز مزایقه نموده اند. این سکوت و بی توجهی مسئولین دانشگاه، علی الخصوص معاونت آموزشی، این شائبه را ایجاد می کند که مسئولین این دانشگاه از فضای حاکم بر دانشگاه در ایام امتحانات و تابستان (که معمولا دانشجویان درگیر امتحانات هستند و پس  از آن به تعطیلات تابستانی خواهند رفت)، سواستفاده کرده اند و این مصوبه جنجالی را مطرح نموده اند.

به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حدود دو هفته قبل، «خبرنامه دانشجویان ایران» با انتشار گزارشی از مصوبه عجیب و غریب هیات امنای دانشگاه سمنان در زمینه ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه پرداخته بود. (گزارش کامل آن را در ایــنجــــا بخوانید.)

مطابق این مصوبه که به تایید هیات رئیسه دانشگاه سمنان رسیده و از تاریخ اول تیرماه سال جاری از طریق سایت معاونت آموزشی دانشگاه سمنان اطلاع رسانی شده است، دانشجویان و دانش آموختگان موظفند برای دریافت خدمات آموزشی همچون «صدور گواهی اشتغال»، «حذف اضطراری»، «صدور کارنامه تایید شده دانش آموختگان» و... رقم هایی را پرداخت کنند، هر چند در نگاه اول مبالغی خرد و ناچیز به حساب می آیند اما قطعا وقتی دانشجویی برای انجام درخواستش به اداره آموزش دانشگاه مراجعه می کند با موارد متفاوتی از خدمات مواجه می شود که باید هزینه تک تک آنها را بپردازد و جمع این مبالغ، برای دانشجویی که درآمد خاصی ندارد و اندک پول بخور و نمیری از خانواده خود می گیرد، رقم قابل توجهی خواهد بود.

متاسفانه در 2 هفته اخیر مسئولین دانشگاه سمنان در قبال این موضوع «سیاست سکوت» را پیش گرفته اند و نه تنها تغییری در مبالغ دریافتی اعمال نکرده اند بلکه حتی از انجام یک مصاحبه و توضیح درباره این مصوبه نیز مزایقه نموده اند. این سکوت و بی توجهی مسئولین دانشگاه، علی الخصوص معاونت آموزشی، این شائبه را ایجاد می کند که مسئولین این دانشگاه از فضای حاکم بر دانشگاه در ایام امتحانات و تابستان (که معمولا دانشجویان درگیر امتحانات هستند و پس از آن به تعطیلات تابستانی خواهند رفت)، سواستفاده کرده اند و این مصوبه جنجالی را مطرح نموده اند.

در این راستا برخی از دانشجویان این دانشگاه، با ارسال نظرات خود به کانال خبری دانشجویان دانشگاه سمنان و همچنین تحریریه «خبرنامه دانشجویان ایران»، اعتراض خود را نسبت به این مصوبه ابراز داشتند که در زیر قابل مشاهده است:

نظرات ارسالی دانشجویان به ادمین کانال خبری دانشجویان دانشگاه سمنان:

نظرات ارسال شده به سایت «خبرنامه دانشجویان ایران»:

*** «خبرنامه دانشجویان ایران»، کماکان آماده انعکاس نظرات مسئولین این دانشگاه درباره این مصوبه خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
محمد
1395/04/24 - 15:08

عقده ای ترین هیئت علمی فقط تو علوم پایه دانشگاه سمنان پیدا میشه
نمره انگار ارث باباشونه
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top