تاریخ انتشار: جمعه 1395/04/25 - 12:09
کد خبر: 204628

بازنگری تفسیر نمونه زیر نظر آیت‌الله مکارم

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی حوزه علمیه قم گفت: اساتید و دانش آموختگان مرکز تفسیر قرآن با اشراف آیت‌الله مکارم شیرازی کار بازنگری دقیق تفسیر نمونه را انجام می‌دهند.

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی حوزه علمیه قم گفت: اساتید و دانش آموختگان مرکز تفسیر قرآن با اشراف آیت‌الله مکارم شیرازی کار بازنگری دقیق تفسیر نمونه را انجام می‌دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید ملکی امروز در گفت‌وگو با فارس به برگزاری آزمون این مرکز اشاره کرد و افزود: 70 نفر از طلاب حوزه علمیه در آزمون سطح چهار شرکت کردند که نتایج این آزمون تا حداکثر 25 روز دیگر اعلام می‌شود. پس از آن 12 نفر برای مصاحبه دعوت می‌شوند و در نهایت 6 نفر برای تحصیل در سطح چهار مرکز تخصصی تفسیر انتخاب خواهند شد.

وی ادامه داد: تحصیل پذیرفته شدگان آزمون سطح چهار این مرکز از ابتدای سال تحصیلی 96-95 آغاز می‌شود. برنامه‌ریزی لازم برای کلاس‌های آنها صورت گرفته و اساتید هم دعوت شدند و کلاس‌های رشته تفسیر از 15 شهریورماه آغاز می‌شود. همچنین ما در صدد هستیم که رشته علوم قرآن و رشته‌های مضافی همچون قرآن و مدیریت را در سال‌های آینده در مرکز تخصصی تفسیر داشته باشیم که پیگیری‌های لازم برای تصویب این رشته‌ها در حال انجام است.

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی حوزه علمیه قم افزود: یکی از فعالیت‌های مرکز تخصصی تفسیر قرآن، تدوین کتاب‌هایی در حوزه تفسیر و علوم قرآن است که نخستین جلد آن با عنوان پرسش و پاسخ قرآنی یک ماه پیش منتشر شد و جلد دوم هم تا سه ماه دیگر به بازار عرضه می‌شود. کارهای این کتاب‌ها از جمله جمع بندی، ویرایش علمی و ادبی توسط خود دانش آموختگان مرکز تخصصی تفسیر صورت گرفته است.

وی با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی این مرکز گفت: قرار است در پژوهشکده این مرکز، کار بازنگری تفسیر نمونه صورت بگیرد، اساتید و دانش آموختگان مرکز تفسیر قرآن با اشراف آیت‌الله مکارم شیرازی کار بازنگری دقیق تفسیر نمونه را انجام می‌دهند.

ملکی ادامه داد: یکی از کارهای اساتید و دانش آموختگان مرکز تفسیر قرآن، تفسیرگویی است. مراکز مختلفی از جمله سپاه و ارتش با مرکز تخصصی تفسیر قرآن تماس می‌گیرند و درخواست اساتید تفسیر می‌کنند که ما در این مرکز افراد را متناسب با محیط و دانش به مراکز مختلف اعزام می‌کنیم و همیشه مراکز از اساتید اعزامی مرکز تخصصی تفسیر استقبال می‌کنند.

وی افزود: یکی از کارهایی که در آینده در نظر داریم در مرکز تخصصی تفسیر انجام بدهیم، آموزش‌های پودمانی است. گام اول را طی ماه‌های اخیر آغاز کردیم و 40 نفر از مبلغان ناجا به این مرکز آمدند و دوره فشرده سه روزه درباره مسائل علوم قرآنی و تفسیر برای آنها برگزار شد که شرکت‌کنندگان به اساتید و مکان برگزاری دوره، امتیاز عالی دادند. برگزاری این دوره‌ها ادامه دارد تا مبلغان برای تفسیرگویی و دفاع از قرآن آمادگی بیشتری داشته باشند.

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی با اشاره به شعبه‌های این مرکز اظهار کرد: شعبی را در شهرهای تهران، کرج، اصفهان و یزد داریم، این شعب برنامه‌های خودشان را از مرکز تخصصی تفسیر می‌گیرند، اما خودشان جذب نیرو را انجام می‌دهند. ارائه سرفصل‌ها و معرفی اساتید از سوی مرکز تخصصی تفسیر به این شعب صورت می‌گیرد.

ملکی ادامه داد: اکنون 115 نفر در سطوح سه و چهار مرکز تخصصی تفسیر تحصیل می‌کنند، سال گذشته 10 نفر در سطح چهار پذیرفته شدند و امسال هم 6 نفر در سطح چهار پذیرفته می‌شوند. طی سال‌های اخیر هزار و 600 نفر از مرکز تخصصی تفسیر فارغ‌التحصیل شدند.

وی افزود: از دو سال پیش پذیرش دانش پژوه در سطح دو مرکز تخصصی تفسیر متوقف شده و این اقدام به این دلیل بود که طلاب در سطح دو مشغول فعالیت در اصول فقه هستند و در زمینه تفسیر کم می‌گذارند، پس به دلیل کم بودن اطلاعات طلاب و زمان کم آنها، پذیرش طلاب در سطح دو تفسیر قرآن در این مرکز متوقف شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top