تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/05/03 - 15:13
کد خبر: 205430

دانشجویان را وارد بازی پیچیده خود نکنید!

نامه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعت نفت به مسئولان دانشگاه

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعت نفت در نامه‌ای خطاب به مسئولان دانشگاه اعلام کردند: ادامه دادن روند مخفی کاری توسط دانشگاه چیزی جز کمک به متشنج کردن فضای ملتهب بوجود آمده به حساب نمی‌آید.

خبرنامه دانشجویان ایران: نزدیک به یکسال است که از نامه وزیر نفت مبنی بر عدم استخدام و بکارگیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت می گذرد.

دانشجویانی که رتبه های برتر کنکور سراسری را در اختیار داشتند؛ در حالی که می توانستند در دانشگاه های مادر و مطرح کشور تحصیلات خود را ادامه دهند، به دلیل امتیازات ویژه ای که این دانشگاه به دانشجویان خود ارائه می کرد، باوجود بدی آب و هوای خوزستان این مرکز آموزش عالی را انتخاب نمودند.

طی یکسال گذشته هرگاه مطالبه گری های بحق دانشجویان در احقاق حق خود به شکلی بیان می شد، هر دفعه مسئولین دانشگاه و وزارتخانه نفت با وعده و وعید از بیان جوابی منطقی، مستدل و روشن طفره رفتند و دانشجویان را در شرایط بد روحی و غم باری که خود آنان مسببان اصلی بودند به حال خود رها کرده اند.

با فرا رسیدن سالگرد تصمیم وزیر نفت مبنی بر عدم استخدام دانشجویان و فارغ التحصیلان، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعت نفت طی نامه ای خطاب به هاشمی (رئیس دانشگاه) نکاتی را متذکر شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن این نامه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر هاشمی
ریاست محترم دانشگاه صنعت نفت

سلام علیکم

احتراماً همانگونه که مستحضرید حدود یک سال از نامه ی وزیر نفت مبنی بر عدم استخدام و بکارگیری دانشجویان دانشگاه صنعت نفت می گذرد.

در طول یکسال و پس از نامه وزیر نفت، موضوع امریه و استخدام دغدغه ی اصلی دانشجویانی است که می بایست در کمال آرامش و بدور از هر گونه حاشیه ای به تحصیل علم بپردازند، نه اینکه هر روز مترصد رسیدن نامه و یا اقدامی از سوی وزارت مبنی بر استخدام نشدن و امریه نگرفتن دانشجویان باشند…

جناب آقای دکتر هاشمی، نیک مستحضر هستید که بر خالف وعده های داده شده در باب حل مساله ی استخدام دانشجویان، تاکنون هیچ گشایش عملی حاصل نشده و متاسفانه امریه دانشگاه صنعت نفت به اسف بارترین وضعیت ممکن دچار شده است.

چنان چه شما و مجموعه دانشگاه پیگیری های صورت گرفته را به صورت شفاف و بدون پرده با داشجویان در میان گذاشته بودید (که همواره تاکید همه ی دانشجویان بوده است) و برخی از مصلحت اندیشی های بی مورد را کنار می گذاشتید، قطعاً شرایط موجود به گونه ی دیگری بود و با عکس العمل مناسب تری از سوی دانشجویان مواجه می شدید.

متاسفانه ادامه دادن روند مخفی کردن پیگیری های انجام شده توسط دانشگاه چیزی جز کمک به متشنج کردن فضای ملتهب بوجود آمده به حساب نمی آید و گاهاً این شائبه را در ذهن ها تقویت می کند که ریاست دانشگاه به صورت خودآگاه و یا ناخودآگاه دانشجویان دانشگاه را وارد بازی ای کرده که نتیجه ی آن صرفاً ایجاد حاشیه برای دانشجویان و دستاویزی برای سودجویان علیه این مجموعه می باشد.

و اما دردناک تر از این همه، سکوت معنا دار اساتید و هیات علمی و بستن چشم ها بر این همه کم لطفی وزارت بر مجموعه ی دانشگاه و همچنین کوتاهی در عمل به وعده های داده شده ی اساتید، اعضای هیات علمی و نهاد رهبری دانشگاه است، وعده هایی که دانشجویان دل به آنها خوش کرده بودند و آن را پشتوانه ی خود در راه گرفتن حق خود می دانستند.

در آخر از جنابعالی خواستاریم که با شفاف سازی (توسط یک نهاد رسمی از سوی دانشگاه) و عملی کردن وعده های داده شده، کمی از کوله بار درد دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه کاسته شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن فرحان: اختلال در تنگه هرمز، بر کل اقتصاد جهانی تأثیر می‌گذارد
ادعای تل آویو: از «علی الطاهر» عقب‌نشینی خواهیم کرد
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۸ بار به یمن حمله کرد
انفجار بمب مقابل یک کلیسا در حماه سوریه
تقسیم امتیازها در کرمان، مس باز هم نبرد
قبل از زنگ مدرسه، این قرارداد را امضا کنید!
از جذب دختران در دبیرستان پلیس تا دستور تیر برای برخورد با سارق
برپایی میز خدمت همیاران سلامت در دانشگاه‌ها همزمان با آغاز سال تحصیلی
توضیح شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره ابهامات حذف سهمیه بنزین
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل برنامه «با ضیا»
حق کودک بر حریم خصوصی
واکنش عجیب قالیباف به خبر نفتی بلومبرگ با کارتون سیمپسون‌ها
بختیاری‌زاده: امیدوارم السد را شکست دهیم
آموزش‌ ۱۰۰۰ گردان‌ مقاومت‌ ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
ادعای جانسون: جنگ علیه ایران ادامه پیدا نمی‌کند
ادعای حبس نیروهای سپاه در تونل‌های علی‌الطاهر صحت ندارد
دیدار شی و ترامپ در آستانه لغو
تعویق نشست منطقه‌ای درباره تنگه هرمز در عمان
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top