دقایقی قبل در جریان تعمیر واحد پارازایلن در مجتمع پتروشیمی بوعلی این واحد برای بار مجدد آتش گرفت. این گزارش حاکی است اگر چه حجم این آتشسوزی کم بود و آتش مهار شد اما 9 نفر از کارکنان این مجتمع دچار سوختگی شدند و مدیرعامل این مجتمع نیز ایست قلبی کرد و به بیمارستان منتقل شد.
خبرنامه دانشجویان ایران: در جریان تعمیر واحد پارازایلن در مجتمع پتروشیمی بوعلی این واحد باردیگر آتش گرفت که 9 نفر مصدوم شدند.
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس ، دقایقی قبل در جریان تعمیر واحد پارازایلن در مجتمع پتروشیمی بوعلی این واحد برای بار مجدد آتش گرفت. این گزارش حاکی است اگر چه حجم این آتشسوزی کم بود و آتش مهار شد اما 9 نفر از کارکنان این مجتمع دچار سوختگی شدند و مدیرعامل این مجتمع نیز ایست قلبی کرد و به بیمارستان منتقل شد.