تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/05/24 - 17:53
کد خبر: 207156

کدام بانک‌ها وام ازدواج می‌دهند؟

بانک مرکزی اعلام کرد، بانک سینا به سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج متصل شده و متقاضیان می توانند از این پس نسبت به انتخاب این بانک برای دریافت تسهیلات اقدام کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: بانک مرکزی اعلام کرد، بانک سینا به سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج متصل شده و متقاضیان می توانند از این پس نسبت به انتخاب این بانک برای دریافت تسهیلات اقدام کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، با افزوده شدن این بانک در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، تعداد بانک ها و موسسات اعتباری که وام ازدواج می دهند به 29 عدد رسید.

بانک های ملت، رفاه کارگران، مسکن، سپه، کشاورزی، ملی ایران، تجارت، صادرات ایران، پارسیان، سامان، قرض الحسنه مهر ایران، انصار، دی، قرض الحسنه رسالت، توسعه تعاون، ایران زمین، حکمت ایرانیان، پاسارگاد، آینده، اقتصاد نوین، قوامین، شهر، گردشگری، سینا، پست بانک ایران، صندوق کارآفرینی امید، موسسه اعتباری عسکریه، موسسه اعتباری کوثر و موسسه اعتباری نور، بانک های پذیرفته شده در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج هستند.

میزان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در قانون بودجه 1395 کل کشور 100 میلیون ریال برای هر یک از زوجین تعیین شده است و براساس بخشنامه بانک مرکزی بانک های حاضر در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از ابتدای مرداد ماه ملزم هستند میزان وام تعیین شده را به متقاضیان پرداخت کنند.

بانک مرکزی همچنین بانک های یاد شده را موظف کرده است در مجموع ماهانه 150هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت کنند و حداکثر همکاری را با متقاضیان این تسهیلات داشته باشند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سایه اپستین بر انتخابات ترامپ/ پرونده‌ای که قمارباز را رها نمی‌کند
۴.۷ میلیارد دلار کجاست؟
کویت و آتش‌افروزی علیه ایران
اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز ثمربخش بود / به تفاهم‌های خوبی دست یافتیم
شناسایی و دستگیری دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر
آمریکای لاتین ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط با ایران دارد
یمن: وزارت دفاع عربستان با موشک هدف قرار گرفت
نماینده روسیه: در موضوع ایران، هیچ جایگزینی برای دیپلماسی وجود ندارد
تاریخی‌ترین قهرمانی فرنگی‌کاران در جهان؛ دنیا در خاک کشتی ایران
گروسی: ایران شرایط بازرسی از مراکز هسته‌ای خود را مهیا کند!
حسن رنگرز: جوانان ایران توانایی عبور از شرایط دشوار را دارند
نماینده چین:حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، مانع بازرسی‌های آژانس است
حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به فرودگاه ابها
مخبر: اقتدار فناورانه نخبگان ایران، دشمن را به استیصال کشانده است
تراکتور رأی کمیته انضباطی را به چالش کشید
آمادگی صلیب سرخ برای گسترش همکاری‌ها با هلال‌احمر ایران
صالحی‌امیری: ایران فراتر از جغرافیاست؛ تمدن ایرانی ماندگارتر از دشمنان
پوتین: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است
اعتراض ملوان به رأی انضباطی دیدار با تراکتور/ کسر امتیاز منصفانه نیست
اصلا درباره تشدید خشونت در اروپا نگران نیستم
جدیدترین ادعای واهی نهاد تروریستی سنتکام درباره تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top