تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/06/03 - 16:34
کد خبر: 207960

تلاش آمریکا برای کاهش تنش با ترکیه

سفر جو بایدن، معاون رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا به ترکیه تلاش آشکار دولت اوباما برای کاهش تنش سیاسی دو کشور پس از کودتای نافرجام ترکیه ارزیابی شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: سفر جو بایدن، معاون رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا به ترکیه تلاش آشکار دولت اوباما برای کاهش تنش سیاسی دو کشور پس از کودتای نافرجام ترکیه ارزیابی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دولت اردوغان بی درنگ و پس از شکست کودتا، انگشت اتهام همکاری با کودتای نافرجام را بسوی دولت آمریکا نشانه رفته است.

دولت آمریکا هرگونه مشارکت در کودتا را رد کرده و گفته است از دولت قانونی رجب طیب اردوغان در ترکیه حمایت می کند.

دولت ترکیه همچنین با متهم کردن فتح الله گولن، رهبر مذهبی مخالف، به طراحی و همدستی با کودتا، خواستار استرداد وی از آمریکا شده است.

موضوعی که یکی از محورهای اصلی گفتگوهای جو بایدن با رئیس جمهوری و نخست وزیر ترکیه خواهد بود.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا، یک گروه از حقوقدانان وزارت دادگستری آمریکا بایدن را در این سفر همراهی می کنند تا موازین قانونی و اسناد مربوط به نقش آقای گولن در کودتا را بررسی کنند.

بازگشایی پایگاه اینجرلیک برای ادامه مبارزه آمریکا علیه داعش از دیگر موارد گفتگوهای  بایدن با مقام های ترکیه است.

پایگاهی که نقشی اساسی در مبارزه آمریکا علیه داعش دارد و به دلیل دستگیری فرمانده ترکیه ای این پایگاه به اتهام مشارکت در کودتا، به دستور مقام های ترکیه بسته شده است.

در همین حال گزارش رسیده دولت آمریکا به دلیل نگرانی از دستبرد گروه های تروریستی همچون داعش به سلاح های اتمی پایگاه اینجرلیک ترکیه در پی انتقال بخشی از این سلاح ها از ترکیه به رومانی ست.

چرخش اخیر دولت اردوغان به روسیه و اظهارات نخست وزیر این کشور مبنی بر جایگزینی یک پیمان نظامی بجای ناتو، از دیگر محورهای گفتگوی معاون رئیس جمهوری آمریکا با مقام های ترکیه است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حذف وام ازدواج ⁩صحت ندارد
توافق پرسپولیس با هافبک باتجربه برای قطع همکاری
تکذیب شایعه لغو پروازهای امارات به ایران
استقلال به دنبال میزبانی از تراکتور در خارج از تهران
آغاز مرحله آزمایشی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در استان تهران
ولایتی: اعتبار ترامپ و نتانیاهو روز به روز کاهش می یابد
فیلم| «مرگ بر آمریکا» جهانی شد
فیلم| سردار رادان: از ۲ شب گذشته دستگیری هدفمند لیدرهایی که مردم را تحریک می‌کردند شروع شده است
شمس الواعظین و عطریانفر عضو حقیقی شورای اطلاع رسانی دولت شدند
هشدار وزارت بهداشت درباره انتشار غیرمسئولانه اخبار خودکشی
جزئیات دستور پزشکیان برای پرداخت کالابرگ به تمام مردم
عراقچی: اعضای سفارت ایران در ونزوئلا همچنان در محل مأموریت حضور دارند
نظر رهبر انقلاب درباره برگزاری روضه‌خوانی و سینه‌زنی در غیر عاشورا
حمایت نتانیاهو از ترامپ در ربودن مادورو و یاوه گویی علیه ایران
دستگیری سارق موبایل با پوشش اولیای دانش‌آموزان در مدارس پایتخت
مراسم معنوی اعتکاف در دانشگاه امیرکبیر
جزئیات آیین‌نامه تضمین امنیت غذایی و حمایت معیشتی خانوارها
عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود
پزشکیان: شنیدن مطالبات مردم اصل حکمرانی ماست
عقیله بنی هاشم؛ بانوی صبر و پیام
تقویت بودجه برنامه‌های مهارت‌آموزی و اشتغال جوانان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top