تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/06/08 - 10:55
کد خبر: 208420

حضور نفوذی در تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای قبلاً هشدار داده شده بود؛

کریمی‌ قدوسی: بیشترین ضربه را از نفوذ افراد دو تابعیتی در وزارتخانه‌ها می‌خوریم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به دستگیری یکی از نفوذی‌ها در تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای گفت: این شخص دو تابعیتی در کنار جان کری، موگرینی و چهره‌های آمریکایی حضور و نقش فعالی داشته است.

خبرنامه دانشجویان ایران: جواد کریمی قدوسی در مشهد با اشاره به دستگیری جاسوس و نفوذی آمریکا در تیم مذاکره‌کننده ایران، اظهار کرد: در بحث نفوذ و ضرباتی که نظام جمهوری اسلامی ایران از این مسأله خورده و می‌خورد مباحث بسیار مهم و گسترده‌ای مطرح است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، وی با بیان اینکه نفوذ در تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای هنوز آغاز راه است، خاطرنشان کرد: ملت ایران باید خود را آماده کنند تا نسبت به خطر و تهدید بسیار جدی و فراگیر نفوذ موضع جدی بگیرند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: همچنین کشور باید برای غربال کردن جریان منحط غرب‌گرا که از ابزار نفوذ استفاده می‌کند، آماده شود تا بلکه بتواند با این تهدید مقابله کند.

وی با اشاره به دستگیری جیسون رضاییان، ابراز کرد: آن زمان مسؤولان امنیتی در کمیسیون امنیت ملی بحث نفوذ این جاسوس دو تابعیتی را به‌صورت گسترده توضیح دادند.

کریمی‌ قدوسی اضافه کرد: جیسون رضاییان آن‌چنان در نهاد ریاست جمهوری نفوذ کرده بود که به مافوق‌های خود، سرپل‌های اطلاعاتی، گزارش‌های دقیقی از برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران و سفرهای رئیس‌جمهور ارائه می‌داد.

وی بیان کرد: از این‌رو در جلسه‌ای که مسؤولان امنیتی با اعضای کمیسیون امنیت ملی داشتند تأکید بر این بود که جبیسون رضاییان در وزارت خارجه و به‌خصوص در تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، عامل نفوذی فرستاده و اطلاعات مذاکره را از او دریافت می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: مذاکرات هسته‌ای در سطح بین‌المللی با محوریت آمریکا و انگلیس و در طرف دیگر جمهوری اسلامی ایران بوده و طبیعی است که دولت‌های غرب برای به‌زانو درآوردن ایران در این مذاکرات از روش‌های مختلف و به‌ویژه نفوذ استفاده می‌کنند.

وی تأکید کرد: آمریکا و انگلیس می‌کوشیدند تا تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای را منفعل کنند و پیش از اینکه تیم مذاکره‌کننده مباحث خود را مطرح کند آن‌ها بدانند آن‌ها چه می‌خواهند بگویند تا ضد آن را طراحی کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تکذیب خبر کشف و دستگیری یک جاسوس در تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای از سوی سخنگوی وزارت خارجه ایران، عنوان کرد: جای سؤال است که سخنگوی وزارت خارجه بر اساس چه مبانی اخبار دقیق را تکذیب می‌کند.

وی اظهار کرد: این اخبار اطلاعاتی و امنیتی چیزی نیست که بنده به‌عنوان نماینده بتوانم به آن دسترسی پیدا کنم بلکه این اخبار، اطلاعاتی است که در جلسات کمیسیون‌های مختلف و با دعوت از کارشناسان امنیتی و سؤالات نمایندگان این اطلاعات در اختیار ما قرار می‌گیرد.

ضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: متأسفانه شرایطی در دولت هست که معمولاً از جریان منحط غرب‌گرا حمایت کرده و سینه سپر می‌کنند که نمونه آن زمان دستگیری جیسون رضاییان بود که برخی مسؤولان تلاش کردند که این جاسوس را آزاد کنند.

وی با اشاره به اینکه اغلب جاسوسان دو تابعیتی هستند، تصریح کرد: دادستان تهران حدود یک ماه پیش اعلام کرد که یک فرد دو تابعیتی دستگیر شده است و این جاسوس همان عامل نفوذی در تیم هسته‌ای است، چرا دولت تکذیب می‌کند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: وزارت خارجه به‌جای حمایت از جاسوس‌های دیپلماتی که در شهرهای مرزی ما فیلمبرداری کردند، باید علیه آمریکا و انگلیس و در دفاع از مردم یمن و تفکر مقاومت صحبت کند.

وی بابیان اینکه وزارت خارجه در دفاع از تفکر مقاومت، ساکت و حامی نفوذی‌هاست، اظهار کرد: ما از داشتن چنین اشخاصی در وزارت خارجه شرمنده هستیم.

کریمی‌ قدوسی با تأکید بر اینکه جاسوسان و نفوذی‌ها در وزارتخانه‌ها و مراکز مهم تصمیم‌گیری کشورمان حضور دارند، عنوان کرد: نفوذی‌ها به یک نفر خلاصه نمی‌شود از این‌رو راجع به افراد دو تابعیتی در سیستم‌ها، در حال شناسایی و تحقیق هستیم.

وی تأکید کرد: کشورمان بیشترین ضربه را در نفوذ از افراد دو تابعیتی که در وزارتخانه‌های مهمی مثل نفت، وزارت خارجه، صنعت و معدن و تجارت مشغول هستند، خورده است، ازاین‌رو دستگاه‌های امنیتی دنبال شناسایی این افراد هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top