تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/06/08 - 13:18
کد خبر: 208438

این بازیگر چرا بیمار و خانه‌نشین شد؟

دکتر محمدجعفر فردوش، با اشاره به علائم و نشانه‌های بیماری شهره سلطانی می‌گوید: این بیماری که با نام "آنمی پرنیشز" خوانده می شود، یک مشکل نادر است که در افراد بسیار کمی دیده می شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: دکتر محمدجعفر فردوش، با اشاره به علائم و نشانه‌های بیماری شهره سلطانی می‌گوید: این بیماری که با نام "آنمی پرنیشز" خوانده می شود، یک مشکل نادر است که در افراد بسیار کمی دیده می شود.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران؛ از مدت ها قبل جسته گریخته خبرهایی از بیماری او به گوش می رسید اما به دلیل اینکه نمی خواست بیماری‌اش را رسانه‌ای کند. هیچ کس به طور دقیق نمی‌دانست بیماری‌اش چیست و چه مشکلاتی داشته است. چندی پیش بود که شهره سلطانی در برنامه ای تلویزیونی حاضر شد و به طور صریح از بیماری و کم کاری‌اش در این دوران صحبت کرد.

این بار همه راجع به یک بیماری نادر صحبت می کردند که مشکلات زیادی را برایش به همراه داشت.

او به دلیل بیماری خانه نشین شده بود اما با اراده و تصمیم خود توانست بر بیماری اش غلبه کند این روز ها حال او خوب است و خودش عنوان می کند که می خواهد به ادامه فعالیت هایش بپردازد.

بیماری عجیبی گرفتم
بیماری من ناشی از ضعف سیستم ایمنی بدن است که عوارض دیگری هم به بار آورد. در این بیماری بدن به خودش حمله کرده و سلول ها را نابود می کند.

وقتی سیستم ایمنی بدنم دچار اختلال شد، با کمبود همه ویتامین ها مواجه شدم با کمبود همه ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه ب، ید و منیزیم، احساس خستگی مفرط و اضافه وزن داشتم. به علاوه ریزش موی شدید و مشکلات تنفسی هم همراه این بیماری برایم به وجود آمد.

زبان و حلقم متورم شده و راه گلویم را هم بسته بود، مشکلات گوارشی، اختلال در عملکرد تیروئید و البته کم خونی هم به دنبال در من به وجود آمد.

بیماری از بازیگری دورم کرد
این بیماری مشکلاتی را در کارم ایجاد کرد، 9 ماه خانه نشین شدم و از دنیای بازیگری فاصله گرفتم.

من که از نوجوانی فعالیت کرده ام برایم سخت بود که روزهای زیادی در خانه بنشینم. کار نکنم. این بود که اضطراب بیشتری هم سراغم آمد.

تورم زبان و حلقم باعث شده بود صدایم در نیاید، به راحتی نتوانم صحبت کنم و شاید باورتان نشود بعد از مدتی لکنت زبان هم گرفتم به علاوه چهره ام تغییر کرده بود و چاق هم شده بودم. در نتیجه دچار شوک فشار روانی شدم که همه اینها افسردگی را هم برایم به دنبال داشت.

روزهای سختی را گذراندم اما دیگر نمی خواستم این روزها ادامه پیدا کند گرچه هنوز به طور کلی از این بیماری خلاص نشده ام اما معتقدم تقویت روحیه می تواند روند بهبود را تسریع کند. تصمیم گرفتم خوب باشم و همین کار را هم کردم. من یک سامورایی و مبارز هستم؛ یاد گرفتم زمین بخورم و بلند شوم و دستم را روی زانوی خودم را بگذارم.

اگر چه این بار پروسه طولانی شد و زمان برد تا احیا شوم اما به عشق مادرم، خانواده ام و مردم با بیماری ام مبارزه کردم تا دوباره زندگی ام را از نو بسازم.

علت ناشناخته است
دکتر محمدجعفر فردوش فوق تخصص گوارش با توجه به علائم و نشانه هایی که شهره سلطانی در برنامه اکسیر به آن اشاره کرد میگوید: این بیماری که با نام آنمی پرنیشز خوانده می شود، یک مشکل نادر است که در افراد بسیار کمی دیده می شود.

غلت این بیماری هم تاکنون ناشناخته مانده و نمی توان گفت عامل خاصی سبب به وجود آمدن این بیماری می شود.برخی این بیماری را به استرس یا آلودگی هوا ربط می دهند ولی باید بگویم تاکنون تحقیق دقیقی نتوانسته این موضوع را ثابت کند که آلودگی هوا یا استرس عامل ایجاد این بیماری است.

منبع: جام جم آنلاین

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: انسجام و وحدت محور مرکزی اطلاع‌رسانی دولت است
۲۵ تبلت ویژه دانشجویان نابینا به ۱۰ دانشگاه منتخب اعطا شد
فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد
زیدان رسما سرمربی فرانسه شد
واکنش نظام پرستاری به ماجرای پرستار اخراجی اکبر عبدی
ستاره پرتغالی بازیگر و تهیه‌کننده شد
آیین‌نامه جامع حمایت از دانشجویان توانخواه نهایی شد
کمیته مشترک ایران و ترکمنستان برای اجرای توافق‌ها تشکیل می‌شود
عرضه مرحله‌ای بلیت پرواز اربعین/ نبود بلیت به معنای اتمام ظرفیت نیست
ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری تأکید کردند
سامانه ملی اربعین راه‌اندازی شد
زنگ خطر تب دنگی؛ ۱۰۰۴ نفر مبتلا در ایران
افزایش قیمت بنزین منتفی است
سهم دانشجو از نرخ غذای دانشجویی مشخص شد
مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد
غرق شدگی در سال جاری تاکنون ۳۰ درصد رشد داشته است
رئیسی: پزشک خانواده نباید ناکام شود
پاداش ۴ میلیاردی بانوان طلایی بازی‌های آسیایی ناگویا
رضوی: موفقیت پزشک خانواده در گرو تامین منابع مالی است
ثبت احوال: احراز هویت زائران اربعین برای دریافت گذرنامه تسهیل شد
اتکای وزارت میراث‌فرهنگی به نخبگان و هویت تمدنی ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top