تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/06/09 - 18:27
کد خبر: 208606

«رستاخیز» مجوز پروانه نمایش گرفت

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، فیلم سینمایی «رستاخیز» در شرایطی توانست مجوز پروانه نمایش از وزارت ارشاد اخذ کند که تمامی اعضای شورا، بدون هیچ قید و شرطی ،زیر صورت جلسه آماده شده برای فیلم را امضاء کردند و هیچ مخالفت یا شرطی با اکران فیلم وجود نداشت.

خبرنامه دانشجویان ایران: علیقلی‌زاده با رد هر حکم دیگری گفت: حکم بدوی از سوی دیوان عدالت اداری صادر شده و هیچ حکم دیگری برای وزارت ارشاد در نظر گرفته نشده است.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، فیلم سینمایی «رستاخیز» در شرایطی توانست مجوز پروانه نمایش از وزارت ارشاد اخذ کند که تمامی اعضای شورا، بدون هیچ قید و شرطی ،زیر صورت جلسه آماده شده برای فیلم را امضاء کردند و هیچ مخالفت یا شرطی با اکران فیلم وجود نداشت.

شایان توجه است که بعد از گذشت حدود 15ماه از تعلیق فیلم، به دستور وزیر ارشاد ؛ هنوز رسما هیچ اصلاحیه ای به صورت رسمی به تهیه کننده اثر اعلام نشده است و تنها مکررا از سوی سخنگوی وزارت ارشاد، ضرورت استفاده از هاله نور برچهره مقدسین اعلام شفاهی می‌شود.

نکته حایز اهمیتی که امروز در فضای مجازی قرار گرفته است حکمی است که دیوان عدالت اداری برای فیلم «رستاخیز» اعلام داشته اما برخی به این حکم مبلغ 40 میلیارد تومان بابت خسارت اضافه کرده اند. این در حالی است که تقی علیقلی زاده تهیه کننده فیلم سینمایی «رستاخیز» در گفت و گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس اعلام کرد: حکم بدوی از سوی دیوان عدالت اداری صادر شده و هیچ حکم دیگری برای وزارت ارشاد در نظر گرفته نشده است .

اگر کمی اطلاعات در حوزه قضایی داشته باشیم به این مهم توجه خواهیم داشت وقتی شخصیت حقیقی از یک نهاد عمومی شکایتی داشته باشد ابتدا باید در محاکم قضایی که دیوان عدالت اداری است مطرح شود. بعد از آنکه دیوان عدالت اداری شکایت را بررسی می کند حکم بدوی صادر و شخص اجازه می یابد از نهاد عمومی شکایت کند . در مورد فیلم رستاخیز نیز حکم بدوی صادر شده و هیچ حکم دیگری درباره این فیلم صحت ندارد .

نکته قابل توجه این است که عوامل سازنده فیلم سینمایی «رستاخیز» در پی احقاق حق ضایع شده درباره فیلم هستند فیلم امکان نمایش عمومی را به دستور وزیر ارشاد نیافت و مخاطبان از دیدن آن محروم شدند جریمه 40 میلیارد یا 400 میلیارد تومان برای سازندگان اثری با این بار معنوی و مذهبی اهمیتی ندارد. دیده شدن اثر برای هر فیلمسازی از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا بازخورد مخاطب برای سازنده بسیار مهم است . سازندگان اثر در تلاش هستند تا در دولت یازدهم با وزارت ارشاد به تفاهم رسیده و اکران مناسب و در شان فیلم و مخاطبان آن برای «رستاخیز» فراهم آید.

منبع: نسیم

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top