تاریخ انتشار: پنجشنبه 1395/06/11 - 16:48
کد خبر: 208799

جیب‌بری یک زن در مراسم تشییع داود رشیدی!

زن جوانی که در مراسم تشییع پیکر مرحوم داوود رشیدی،‌ اقدام به سرقت چندین گوشی تلفن همراه و جیب‌بری کرده بود دستگیر شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: زن جوانی که در مراسم تشییع پیکر مرحوم داوود رشیدی،‌ اقدام به سرقت چندین گوشی تلفن همراه و جیب‌بری کرده بود دستگیر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، در ساعت 10 صبح روز هفتم شهریور ماه از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110، شناسایی یک سارق جیب بر در محل برگزاری مراسم تشییع پیکر استاد داوود رشیدی در خیابان استاد شهریار – روبروی تالار وحدت، به کلانتری 129 جامی اعلام شد.

با توجه به برگزاری مراسم تشییع جنازه استاد داوود رشیدی از مقابل تالار وحدت و حضور گشت کلانتری 129 جامی در محل انجام مراسم، بلافاصله گزارش تماس شهروندان مبنی بر شناسایی سارق جیب بر در میان جمعیت حاضر در مراسم به مأمورین حاضر در مراسم اعلام و مأمورین کلانتری 129 جامی ضمن شناسایی احدی از شهروندان (فرد تماس گیرنده با 110) و راهنمایی وی اقدام به شناسایی خانم جوانی حدودا 25 ساله کرده، او را تحت مراقبت نامحسوس پلیسی قرار داده تا نهایتاً این خانم جوان را در حین سرقت گوشی تلفن همراه دستگیر می‌کنند.

در زمان دستگیری سارق جیب بر و بازرسی کیف همراهش، تعدادی گوشی تلفن همراه مسروقه کشف می‌شود؛ متهمه در همان اعترافات اولیه به سرقت تمامی گوشی‌های تلفن همراه از تعدادی از شهروندانِ حاضر در مراسم تشییع استاد رشیدی اعتراف می‌کند و در ادامه تعداد 7 نفر از شکات، در همان محل دستگیر متهم شناسایی و جهت طرح شکایت به کلانتری 129 دعوت شدند.

با توجه به اعتراف صریح متهمه به انجام جیب بری و شناسایی تعدادی از شکات و مالباختگان، پرونده مقدماتی با موضوع "جیب بری" تشکیل و متهمه به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه 11 تهران، جهت انجام تحقیقات در اختیار پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

در همان تحقیقات اولیه، "پریسا. الف" (متولد 1367) به عنوان یکی از مجرمین سابقه دار در زمینه جیب بری با بیش از 7 فقره سابقه دستگیری به اتهام سرقت به شیوه جیب بری شناسایی شد؛ همچنین با توجه به کشف گوشی‌های تلفن همراه متعلق به تعدادی از شکات و شناسایی مالباختگان در همان محل سرقت، هماهنگی‌های لازم با بازپرس پرونده انجام و گوشی‌های مسروقه به صاحبان آنها تحویل داده شد.

سرهنگ کارآگاه حمدالله علیزاده، رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: تحقیقات از متهم پرونده در مراحل مقدماتی قرار داشته اما با توجه به شواهد و دلایل پرونده، اعتراف صریح متهمه به انجام سرقت به شیوه جیب بری، شناسایی تعدادی از شکات پرونده، سوابق متعدد متهمه در ارتکاب سرقت به شیوه جیب بری و به جهت شناسایی سایر شکات و مالباختگانی که توسط متهمه مورد سرقت قرار گرفتند، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهمه از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است ؛ لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر این متهم شدند دعوت می‌شود تا جهت طرح و پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ در میدان حـر – خیابان 12 فروردین مراجعه کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمنی تاریخی آمریکایی‌ها با تمدن ایران / فراتر از جمهوری اسلامی!
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top