تاریخ انتشار: شنبه 1395/06/13 - 12:41
کد خبر: 208964

سربازها سرانجام مسافر «قطار» شدند

به دنبال حادثه تلخی که برای مسافران پادگان ۰۵ کرمان اتفاق افتاد و به جان‌باختن چند تن از سربازان منجر شد، حمل و نقل ریلی پیشنهاد داد از این پس جابه‌جایی سربازان با قطار انجام گیرد که این امر با چراغ سبز نیروهای مسلح از روز گذشته رسما اجرایی شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: به دنبال حادثه تلخی که برای مسافران پادگان ۰۵ کرمان اتفاق افتاد و به جان‌باختن چند تن از سربازان منجر شد، حمل و نقل ریلی پیشنهاد داد از این پس جابه‌جایی سربازان با قطار انجام گیرد که این امر با چراغ سبز نیروهای مسلح از روز گذشته رسما اجرایی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، بر اساس هماهنگی و همکاری نیروی زمینی ارتش و شرکت رجاء اولین کاروان سربازان با قطار این شرکت از شیراز به تهران اعزام شدند. این شرکت اعلام کرده یک کاروان ۲۵۳ نفره از سربازان نیروی زمینی ارتش در تاریخ ۱۲ شهریور با یک قطار پلور ویژه جابه‌جا شده‌اند که این نخستین جابه‌جایی درطول مدت اخیر بوده‌است.

شرکت رجاء چند هفته قبل و پس از حادثه‌ای که برای سربازان پادگان کرمان اتفاق افتاده بود، رسما اعلام آمادگی کرد جابه‌جایی سربازان در مناطق مخلتف کشور را به وسیله قطار مدیریت و اجرایی کند.

به گزارش ایسنا، اتوبوس حامل سربازان پادگان صفر پنج کرمان در نخستین ساعات از دومین روز تیر ماه امسال در گردنه لایرز شهرستان نی ریز به دره سقوط کرد و در این اتفاق تلخ 13 سرباز جان باختند.

در این حادثه دلایلی همچون نقص فنی اتوبوس، بالا بودن سرعت و عدم توان لازم در گاردیل ها برای کنترل وسیله نقلیه جزء اصلی ترین عوامل سقوط خودرو به دره عنوان شد. در تحقیقات بعدی مشخص شد راننده مسافرانی را نیز به شکل غیرقانونی سوار کرده بوده‌است.

سازمان راهداری پس از چند روز اعلام کرد: گاردیل‌ها برای کنترل خودروهایی مانند اتوبوس که وزن بالایی دارند ساخته نمی‌شوند و نمی توان انتظار داشت که سرعت و قدرت وارد آمده به وسیله گاردیل کنترل شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top