تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/06/15 - 11:00
کد خبر: 209192

بدهی ملی آمریکا رکورد زد

بدهی ملی ایالات‌ متحده از ۱۹.۵ هزار میلیارد دلار فراتر رفت و رکوردی تاریخی در این زمینه را به ثبت رساند.

خبرنامه دانشجویان ایران: بدهی ملی ایالات‌ متحده از ۱۹.۵ هزار میلیارد دلار فراتر رفت و رکوردی تاریخی در این زمینه را به ثبت رساند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر به نقل از اسپوتنیک، بر اساس گزارش وزارت خزانه‌داری آمریکا، میزان بدهی‌های آمریکا تا پایان دوره ریاست جمهوری باراک اوباما به ۲۰ هزار میلیارد دلار می‌رسد. از ژانویه سال ۲۰۱۶ میزان بدهی آمریکا ۵۰۰ میلیارد دلار افزایش پیداکرده است.

در سال ۲۰۰۹ و زمانی که اوباما به‌عنوان رییس‌جمهور ایالات‌متحده انتخاب شد میزان بدهی خارجی آمریکا، ۱۰.۶۳ میلیارد دلار بود. در حال حاضر سقف بدهی تا نیمه‌های ماه مارس میلادی تعلیق شده است که این به معنی افزایش میزان بدهی‌ها در دوران باقی‌مانده از ریاست جمهوری اوباما است.

در ماه اوت دفتر بودجه کنگره گزارش داد که تا پایان سال مالی جاری (سپتامبر ۲۰۱۶) نرخ نسبت میزان بدهی به تولید ناخالص داخلی ۳ درصد افزایش‌یافته و به ۷۷ درصد می‌رسد. این نرخ درواقع به بالاترین میزان خود از سال ۱۹۵۰ رسیده است.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، در طول دهه آینده این نرخ به ۸۶ درصد می‌رسد. بدهی آمریکا مجموع کل کسری بودجه سالانه به اضافه میزان نرخ بهره است. در دوران ریاست جمهوری اوباما، او بارها متعهد به کاهش کسری بودجه شد. بااین‌حال در طول همین دوره، میزان کسری بودجه به یک هزار میلیارد دلار در سال رسید و تنها در طول چند سال گذشته بود که این میزان به ۵۰۰ میلیارد دلار رسید.

در مقاله‌ای که در نشریه واشنگتن اگزماینر منتشرشده، آمده است: «پیدا کردن راهی برای رسیدگی به دهی‌های ملی گذشته یکی از چالش‌هایی خواهد بود که رییس‌جمهور جدیدی ایالات‌متحده باید با آن مواجه شود.»

در روز پانزدهم ماه مارس سقف بدهی دوباره به محاسبات کسری بودجه بازخواهد گشت و سقف جدیدی بدهی به میزان تمام بدهی‌های آمریکا تا این تاریخ خواهدبود. بااین‌حال نامزدهای انتخاباتی یعنی دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون هیچ‌کدام تاکنون راه‌حل ملموسی برای از بین بردن میزان این‌همه بدهی خارجی را ارائه نداده‌اند. دونالد ترامپ البته به‌عنوان یکی از موفق‌ترین تجار آمریکایی اعلام کرده بود که این میران بدهی را در عرض ۸ سال دوران ریاست جمهوری خود کاملاً پرداخت می‌کند. بااین‌حال بسیاری از اقتصاددانان بر این باورند که طرح ترامپ ازجمله بررسی توافق‌های جدید با طلبکاران مؤثر واقع نخواهد شد. بر این اساس میزان بدهی‌های خارجی ایالات‌متحده نه‌تنها نامزدهای بعدی ریاست جمهوری را به دردسر انداخته بلکه نسل‌های بعدی در ایالات‌متحده را با انبوهی از بدهی‌های پرداخت‌نشده روبه‌رو می‌سازد که پرداخت آن‌ها به‌هیچ‌عنوان کار ساده‌ای نیست. در حال حاضر دولت ایالات‌متحده نزدیک به ۲.۵ درصد سود بر روی بدهی‌های سالانه‌اش پرداخت می‌کند. برای ۲۰ هزار میلیارد دلار، این میزان به معنی پرداخت ۵۰۰ میلیارد دلار سود در هرسال است. هرقدر که بدهی فدرال بیشتر باشد، فشار بیشتری بر بانک مرکزی آمریکا وارد می‌شود که نرخ بهره را پایین نگاه دارد. حتی افزایش سود یک‌درصدی نیز بر روی بدهی ۲۰ هزار میلیارد دلاری آمریکا به معنی اضافه شدن سالانه ۲۰۰ میلیارد دلار سود به این میزان بدهی است.

در همین حال اوراق قرضه ایالات‌متحده به یکی از قابل‌اطمینان‌ترین ابزارهای مالی در بازار تبدیل‌شده است. پیش‌ازاین وزارت خزانه‌داری آمریکا آماری را درباره مهم‌ترین طلبکاران در بدهی‌های آمریکا از سال ۱۹۷۰ منتشر کرده بود. بر این اساس چین بزرگ‌ترین دارنده اوراق قرضه آمریکا به میزان ۱.۲۴۴ هزار میلیارد دلار بوده است. بعد از چین، ژاپن با ۱.۱۳ هزار میلیارد دلار، و جزایر کیم با ۲۶۵ میلیارد دلار قرار دارند. روسیه نیز در بین ۲۰ کشور اول دارنده اوراق قرضه به ارزش ۸۶ میلیارد دلار است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
همسویی رسانه عصر ایران با فیک نیوزهای ضدانقلاب
تشریح جزئیات احراز هویت شهدای مدرسه شجره طیبه میناب
سال تحصیلی آینده سال تحول ساختاری و هوشمندسازی دانشگاه خواهد بود
اینفوگرافیک: راه های پیشگیری از گرمازدگی در اربعین
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
چشم افکار عمومی به دهان چهره‌هاست
هادی چوپان: افتخار واقعی، ماندن کنار مردم و سربلندی ایران است
الزیدی فردا پنجشنبه به ایران سفر می‌کند
سردار شکارچی: هرچقدر مقاومت کنیم پیروزی‌ها بیشتر خواهد بود
تیم واترپلو ایران از صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا بازماند
حضور خطیب زاده دراجلاس پیمان مودت آسه‌آن با محوریت همکاری‌های منطقه‌ای
سامانه‌های فروش خالی از بلیت پرواز اربعین
مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب ازطرف خانواده رئیس جمهور شهید
ارتقای رتبه دانشگاه آزاد اسلامی به جمع ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
وقوع چند انفجار در عربستان و آژیر خطر در بحرین
امنیت جنوب کرمان اولویت راهبردی مجلس شورای اسلامی است
دیلی تلگراف: آمریکا «مهمات کافی برای ادامه ایمن عملیات علیه ایران» در اختیار ندارد/ کاهش ذخایر، پنتاگون را در تنگنا قرار داد
تغییر پارادایم قدرت در خلیج فارس؛ از نظم هژمونیک به نظم چندقطبی
حمله به مراکز هسته‌ای به معنای توسعه جنگ است
راهنمای جامع خرید و فروش ملک در پرند؛ از مسکن ملی تا پروژه‌های لوکس
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top