تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/06/15 - 13:09
کد خبر: 209213

نامه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز به رئیس دانشگاه

وزارتخانه ای که شهد شیرین ریشه کنی بیماری ها از طریق واکسیناسیون و مبارزه با بیماری ها، کاهش اختلالات رشد و مرگ و میر و بیماری های مادر و کودک از طریق خدمات بهداشت خانواده و کاهش ریز فاکتورهای خطر بهداشت محیط و حرفه ای را دید و به جایگاهش بهایی نداد لطفا نام وزارت بهداشت را به وزارت "درمان" و "درمان" و "درمان" تبدیل کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزارتخانه ای که شهد شیرین ریشه کنی بیماری ها از طریق واکسیناسیون و مبارزه با بیماری ها، کاهش اختلالات رشد و مرگ و میر و بیماری های مادر و کودک از طریق خدمات بهداشت خانواده و کاهش ریز فاکتورهای خطر بهداشت محیط و حرفه ای را دید و به جایگاهش بهایی نداد لطفا نام وزارت بهداشت را به وزارت "درمان" و "درمان" و "درمان" تبدیل کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در این نامه آمده است: طرح تحول سلامت آنچنان سر و صدا کرد که فکر کردیم قرار است در حوزه بهداشت گام مهمتری برداشته شود ولی الان به این رسیده ایم که از شما درخواست کنیم با این اوضاع پیش آمده برای "بهداشت" و نیروی انسانی آن از گذشته تاکنون لطفا "درب دانشکده های بهداشت را تخته کنید."

وقتی شهر اهواز در هر سال بیش از چهل دانشجوی بهداشت میگیرد آن رشته حتی یک ردیف شغلی مورد نیاز در شهرش ندارد استدعا داریم درب دانشکده بهداشت را تخته کنید.

در شرایطی که حقوق پزشکان بالای چندین میلیون تومان است و حقوق یک نیروی بهداشتی در حد یک میلیون (دو برابر زیر خط فقر و کمتر از کارگر سرگذر) پس یعنی نیروی بهداشت نیازتان نیست پس درب دانشکده بهداشت را تخته کنید.

وزارتخانه ای که شهد شیرین ریشه کنی بیماری ها از طریق واکسیناسیون و مبارزه با بیماری ها، کاهش اختلالات رشد و مرگ و میر و بیماری های مادر و کودک از طریق خدمات بهداشت خانواده و کاهش ریز فاکتورهای خطر بهداشت محیط و حرفه ای را دید و به جایگاهش بهایی نداد لطفا نام وزارت بهداشت را به وزارت "درمان" و "درمان" و "درمان" تبدیل کنند.

در شرایطی که دم از پیشگیری محوری میزنیم و هیچ بهایی به نیروی انسانی این حوزه نمیدهیم و بجای بکارگیری بیکاران بهداشتی کارشناس در مناطق به گفته شما محروم، کاردان بیسواد به علم بهداشت،از بین دیپلمه های بدون کنکور انتخاب میکنیم لطفا "رسما" اعلام کنید داریم هربلایی سر بهداشت می آوریم و ورود بی سوادان به علم بهداشت بدون سد معتبر کنکور در ورود به رشته های تخصصی در دستور کارمان است.لطفا رسما اعلام کنید.

آقای دکتر ایدنی همیشه جامعه علوم بهداشتی با سعه صدر ناملایمتی ها را تحمل کرده اما با بی توجهی آن وزارتخانه به رشته های بهداشت و اقدامات بی تدبیر و تصمیمات نامناسب صبرمان تمام شده است و اگر نمی خواهید کاری برای بهبودمان انجام دهید استدعا داریم "درب دانشکده های بهداشت را تخته کنید".

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
چند کشته و زخمی درحمله تروریستی به مینی بوس در سوریه
صدایی که باید دیده شود
فیلم «سرزمین فرشته‌ها» نماینده ایران در اسکار شد
بازگشت تیم‌ملی فوتبال ایران بدون پاسخگویی
واکنش بازیکنان روسیه به برد مقابل ایران/ فقط یک بازیکن را می‌شناختیم!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top