به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در بخشی از این نامه که خطاب به رئیس دانشگاه منتشر شده، آمده است: اتفاقات رویداده در حوزه ی آموزش تحصیلات تکمیلی و نگرانی های بوجود آمده از حرکت به سمت پولی شدن دانشگاه و جذب دانشجوی پولی که منجر به افت سطح علمی دانشگاه و کندی پیشرفت کشور شده است به مرحله ی بحرانی خود نزدیک میشود لذا بیم آن میرود که در حق دانشجویان اجحاف صورت گیرد و زحمات چندین و چند ساله آنان با قوانین دست و پا گیر و بعضا ناعادلانه تضییع شود.
این نامه می افزاید: فلذا از جنابعالی به عنوان ریاست دانشگاه که در زمان تصدی این سمت قول قرار گرفتن دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین 100 دانشگاه برتر جهان داده بودید انتظار داریم تا دررابطه با قانون جدید الوضع پولی شدن ترم پنج به بعد کارشناسی ارشد شفاف سازی نموده تا از هر گونه تضییع حقی جلوگیری شود .
این تشکل دانشجویی در نیز می نویسد: با توجه به مسائل مطروحه و مشکلات بوجود آمده برای قشر عظیمی از خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجمن اسلامی دانشجویان بر خود وظیفه میداند حقوق حقه ی دانشجویان را پیگیری نماید فلذا تقاضا میگردد جلسه ای در این مورد با حضور جنابعالی جهت بررسی و حل مشکلات دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار گردد. لازم به ذکر است انجمن اسلامی هیچ گونه اقدام نسنجیده وغیرقانونی را برنمی تابدوخواهان حل هرچه زودتر این مشکلات از مجاری قانونی می باشد.

خاطر نشان می شود طبق مقررات آموزشی دانشگاه امیرکبیر در صورتیکه دانشجویی به هردلیل موفق به اتمام تحصیل تا پایان نیمسال چهارم نگردد، می تواند براساس ضوابط و مقرات آموزشی دانشگاه با پرداخت هزینه تحصیلی برابر مصوبات مالی دانشگاه در ترم های پنجم و ششم ثبت نام نماید. شهریه برای ثبت نام از ترم پنجم دانشجو اخذ می گردد.



