تاریخ انتشار: جمعه 1395/06/26 - 10:25
کد خبر: 210139

حمله بان‌کی‌مون به شهرک‌سازی اسرئیل

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس، پس از آنکه «بنجامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتشار یک پیام ویدئویی، مخالفان شهرک‌سازی را موافق تصفیه‌ قومی دانست، دبیرکل سازمان ملل که هدف این انتقاد بود به دفاع از خود وادار شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیرکل سازمان ملل که به علت مخالفت با شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی مورد حمله مقامات این رژیم قرار گرفته بود گفت: اسرائیل باید اشغال، شهرک‌سازی و ظلم به فلسطینی‌ها را متوقف کند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از فارس، پس از آنکه «بنجامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتشار یک پیام ویدئویی، مخالفان شهرک‌سازی را موافق تصفیه‌ قومی دانست، دبیرکل سازمان ملل که هدف این انتقاد بود به دفاع از خود وادار شد.

نتانیاهو در پیام ویدئویی خود که جمعه گذشته منتشر شده بود، از افرادی شهرک‌سازی را برای روند صلح مضر می‌دانند، انتقاد کرده بود.

«بان کی‌مون» پس از هفت روز به این پیام ویدئویی واکنش نشان داد و در جمع اعضای شورای امنیت ملل متحد گفت: «بیانیه اخیر نخست‌وزیر اسرائیل که مخالفان توسعه شهرک‌ها را موافق تصفیه قومی دانسته بود، باعث ناراحتی من شد. این امر غیرقابل‌قبول و بیدادگرانه است.»

دبیرکل سازمان ملل در ادامه گفت: «اجازه بدهیم واضح بگویم. شهرک‌سازی بر اساس قوانین بین المللی، غیرقانونی است. اشغال، خفقان و ظلم باید تمام شود.»

«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین یکشنبه هفته گذشته به این پیام ویدئویی نتانیاهو واکنش نشان داده و گفته بود: «ما آنطور که اسرائیل تلاش می‌کند نشان دهد، منزوی نیستیم. اسرائیل حقیقتاً در سطح بین الملل منزوی است زیرا به ادامه مسیر صلح علاقه‌ای ندارد و با ادامه شهرک‌سازی به اماکن مقدس آسیب می‌زند.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top