.jpg)
به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بانک های جمهوری اسلامی در راستای اجرای پیمان FATF (منویات ایالات متحده امریکا) مجموعه های تروریستی در داخل ایران را تحریم کردند. البته باید تروریستی بودن یک مجموعه را با ادبیات خودشان(استکبار) معنی کنیم تا عمق فاجعه را متوجه شویم.
چند وقت پیش متن مکاتبه رسمی بانک ملت به قرارگاه خاتمالانبیاء منتشر شد و علنا بانکهای ایران ابزارهای تحریمی آمریکا و اروپا شدند. هرچند که مقامات مربوط تکذیب کردند. کارشان تکذیب کردن است. چند ماه پیش خود FATF را هم تکذیب میکردند که چند روز بعد از آن ریئس بانک مرکزی این موضوع را تایید کرد.
تازه این شروع کار است. طبق این پیمان، بانک های ایران باید هر شخص حقیقی و حقوقی که در لیست تحریم ها وجود دارد را در سازو کار مالی تحریم کرده و اموال او را مسدود کنند. در این لیست 200 شخص و موسسه ایرانی از جمله صدا و سیما، وزارت دفاع، قرارگاه خاتم، سازمان صنایع دفاعی، سپاه قدس وجود دارند که همین ماجرا برایشان اتفاق میافتد، دیر یا زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد. همه این ها برای آن است که تراکنشهای مالی ما طبق پیمان ذکر شده باید مورد رضایت FATF باشد تا سرانجام ایران از لیست سیاه بیرون بیاید و دیگر کشورها بتوانند با بانک های ایرانی کار کنند و سر آخر چرخ زندگی مردم بچرخد! به همین سادگی.
چند وقت پیش بود که عدهای برای برجام کف میزدند و فریاد احسنت شان در تربیونهای رسمی و غیر رسمی بلند بود. حالا دارند میگویند که FATF بزرگ ترین نفوذ است و نوعی خود تحریمی است و به صلاح کشور نیست.
هنوز یادمان نرفته است تاییدات و تصویب 20 دقیقه ای برجام را؛ عقب نشینی از آرمانها، یکی پس از دیگری. برجام و IPC (قراردادهای جدید نفتی) و اینبار FATF. دیگر رویمان نمیشود شعار اصلی انقلاب را هم بگوییم. نه استقلالی مانده و نه آزادیای و نه اسلام و ... . رسما و با تمام وجود داریم به کدخدا میگوییم "غلط کردیم"!
منبع: نشریه دانشجویی قیام قسط



