تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/07/18 - 17:02
کد خبر: 212414

روایت حجت‌الاسلام کاشانی از راهکار مهم بنی‌امیه برای از بین بردن قیام سیدالشهدا؛

یک شیخ شیعه همچون ابن‌تیمیه به امام حسین(ع) تهمت ناروا زد +صوت

یک شیخ شیعه همچون ابن‌تیمیه به امام حسین(ع) تهمت ناروا زد +صوت

حجت الاسلام حامد کاشانی گفت: یک امتحانی گاهی پیش می آید که علما، فضلا، حوزه های علمیه، قمه زن ها و آن هایی که رگ گردنشان برای امام حسین(ع) بیرون می زند، باید دید هستند، نیستند، مردند، زنده هستند و اینجا می آیند از ناموس دین دفاع کنند؟

خبرنامه دانشجویان ایران: حجت الاسلام حامد کاشانی گفت: یک امتحانی گاهی پیش می آید که علما، فضلا، حوزه های علمیه، قمه زن ها و آن هایی که رگ گردنشان برای امام حسین(ع) بیرون می زند، باید دید هستند، نیستند، مردند، زنده هستند و اینجا می آیند از ناموس دین دفاع کنند؟

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام کاشانی در هیئت عبدالله بن الحسن علیه السلام در حاشیه بحث پیرامون «فقهای منافق و تخریب چهره سیدالشهدا علیه السلام» ضمن اشاره به مطرح کردن مجدد مسئله "درس مذاکره" در قیام امام حسین(ع) توسط عده ای طی روزهای گذشته گفت:‌ آن زمانی که این موضوع بحث را انتخاب کردیم، فکر نمی کردم که به یک هفته نکشد که در کنار «ابن کثیر» و «ابن تیمیه» و فقهای بنی امیه، یک آیت الله شیعه را بخواهیم اسم ببریم.

وی ادامه داد:‌ با عرض تاسف این تیمیه، بنی امیه، شاگردانش و یک شیخ شیعه سیدالشهدا را تهمت زدند، هیچ وقت فکر نمی کردیم که در جامعه ما یک نفر انقدر وقیح شود. می خواستیم در جلسه بعدی تهمت بنی امیه و عمل آوری ابن کثیر راجب تهمت به قیام سید الشهدا را پاسخ بدیم که اخیر یک شیخی همین حرف را زده است.

حجت الاسلام کاشانی پیرامون اظهارات اخیر سروش محلاتی با اشاره به هدف این نوع اظهارات نیز گفت: این شیخ می خواسته بگوید مذاکره با آمریکا اشکالی نداره و دفاع کند از اظهارات رئیس جمهور که گفته بود قیام امام حسین درس مذاکره است، تصریح کرده است با این موضع خودش. لذا می گوید امام حسین(ع) گفته است من را ببرید پیش پسر عمویم - یزید- با آن بیعت کنم که عبیدالله نگذاشت. یعنی گناه را از گردن یزید برداشت.

صوت کامل این جلسه در ادامه آمده است:


دانلود// 38 مگابایت

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کنشگر واقعی منتظر بودجه و ابلاغیه نیست/ خودجوشی را از شهدا یاد بگیریم
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
چین در همکاری با ایران از ترامپ سرپیچی می‌کند
در جلسه اخیر رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
کشف ۳۶ مزرعه و ۷۱۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان تهران
۴ ویزیت اولیه پزشک خانواده رایگان است
البوسعیدی با عراقچی دیدار کرد
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
پنتاگون شمار زخمی‌هایش در تجاوز به ایران را ۶۰ نفر افزایش داد
تاکنون تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
تامین گاز از ترکمنستان و روسیه؛ دو مسیر برای مدیریت ناترازی انرژی
مدافع استقلال به چادرملو پیوست
تصمیم فوری تارتار پس از باخت به تراکتور
صعود دو پله‌ای تیم ملی والیبال زنان در رنکینگ جهانی
دروغ‌گویی تازه ترامپ درباره ایران
راه اندازی مرکز درمان سرطان برای نیروهای مسلح
پروازهای ایران و افغانستان افزایش می‌یابد
رهبر انصارالله یمن: صهیونیزم امت اسلامی را هدف قرار داده است
صادق: ارتباطات حمل‌ونقلی با همسایگان در جنگ حیاتی بود
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
بهره‌برداری ۲ پروژه صنعتی در اصفهان با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون یورویی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top