تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/07/18 - 21:39
کد خبر: 212439

نظر هاشمی رفسنجانی درباره «رستاخیز»

آیت الله هاشمی رفسنجانی بعد از تماشا فیلم «رستاخیز» از بی‌مشکل بودن این فیلم برای اکران گفت و برای اکران این فیلم ابراز امیدواری کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: آیت الله هاشمی رفسنجانی بعد از تماشا فیلم «رستاخیز» از بی‌مشکل بودن این فیلم برای اکران گفت و برای اکران این فیلم ابراز امیدواری کرد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایرنا، فیلم سینمایی «رستاخیز» روایتگر وقایع و حماسه باشکوه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و عاشورای حسینی است که پس از گذشت سال‌ها از زمان تولید، هنوز اجازه نمایش عمومی پیدا نکرده است.

این فیلم در ششمین روز از ماه محرم، در محل دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور احمدرضا درویش، کارگردان و علی قائم‌مقامی، مدیر تولید، برای آیت الله هاشمی رفسنجانی به نمایش درآمد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام جاودانگی و ماندگاری آثار فاخر فرهنگی هنری را امتیاز بزرگ این آثار نسبت به سایر اقدامات تبلیغی و فرهنگی در جامعه ذکر کرد و خطاب به احمدرضا درویش گفت: «سوابق شما نشان می‌دهد که خالق آثار خوبی در عرصه هنر و فیلم سازی هستید.»

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه هنرمندان متعهد با روح لطیف و ظرافت‌های هنرمندانه خود در خدمت رشد، ترویج و تعالی فرهنگ، ادب و تاریخ کشور هستند، افزود: «باید هنرمندان دلسوز، همواره مورد حمایت و قدردانی قرار گیرند.»

قبل از نمایش فیلم نیز، درویش و قائم مقامی با رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیداری کوتاه داشتند.

کارگردان فیلم «رستاخیز» در این دیدار، از نقش روشنگر، هنرشناسی و شخصیت دینی و فرهنگی هاشمی رفسنجانی تجلیل کرد.

درویش با نقل خاطره‌ای از دیدار خود به اتفاق مرحوم زنده‌یاد سیف‌الله داد، کارگردان مطرح سینما ایران با هاشمی رفسنجانی در دوران ریاست جمهوری او گفت: «در آن ملاقات، با خصوصیات و روحیات باز، والا و ادیبانه جناب عالی در مواجهه با هنر و هنرمندان آشنا شدیم.»

احمدرضا درویش خطاب به آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: «هنرمندان همواره از ارشادات و راهنمایی‌های شما در عرصه فرهنگ و هنر و مسایل دینی استفاده کرده‌اند و به همین دلیل نیز بسیار مایل بودیم فیلم «رستاخیز» در حضور جناب عالی به نمایش درآید.»

او همچنین گزارشی از فرایند چگونگی شروع به ساخت و تکمیل فیلم سینمایی «رستاخیز» را که نمایشگر بخشی از حماسه پرشور حسینی در کربلا و مصائب خاندان اهل بیت(ع) برای شیعیان و آزادگان در داخل و حتی خارج از کشور است، ارائه داد و گفت: «متاسفیم که پس از گذشت سال‌ها، به رغم اخذ استفتائات و تأیید بسیاری از بزرگان و مراجع دینی، هنوز اکران عمومی فیلم مقدور نشده است.»

او نظر هاشمی رفسنجانی در مورد این فیلم را جویا شد و درخواست کرد او ضمن اظهار نظر خود، نسبت به رفع موانع و مشکلات نمایش آن برای عموم در داخل و خارج از کشور اقدام کند.

در پایان نمایش فیلم، هاشمی رفسنجانی یک جلد نهج‌لبلاغه نفیس به احمدرضا درویش خالق فیلم سینمایی رستاخیز اهدا کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top