تاریخ انتشار: شنبه 1395/07/24 - 19:22
کد خبر: 212895

خداحافظی نویدکیا نیمه کاره ماند!

محرم نویدکیا، کاپیتان تیم فوتبال سپاهان اصفهان که امروز در صدد خداحافظی از فوتبال بود، با اصرار احسان حاج صفی از تصمیمش منصرف شد!

خبرنامه دانشجویان ایران: محرم نویدکیا، کاپیتان تیم فوتبال سپاهان اصفهان که امروز در صدد خداحافظی از فوتبال بود، با اصرار احسان حاج صفی از تصمیمش منصرف شد!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، قرار بود محرم نویدکیا، کاپیتان تیم فوتبال سپاهان اصفهان امروز و در بازی تیمش مقابل ذوب‌آهن، پس از سال‌ها مصدومیت از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

با این حال، پس از آنکه بازی سپاهان و ذوب آهن اصفهان به پایان رسید، احسان حاج صفی، هافبک سپاهان مانع از این شد که نویدکیا به سمت چهار گوشه زمین رفته و تصمیمش را عملی کند و به این ترتیب خداحافظی وی عملی نشد.

کاپیتان تیم سپاهان که در سال‌های اخیر بارها درگیر مصدومیت شده، چندین بار برای خداحافظی از مسابقات فوتبال تصمیم‌گیری کرده و امروز هم تلاش داشت که تصمیم خود را عملی کند.وی در فوتبال خود ۳۶۰ بازی باشگاهی انجام داده و همچنین در کنار آن ۲۵ بازی ملی برای تیم ملی بزرگسالان و۱۴ بازی برای تیم ملی زیر ۲۳ سال انجام داده است. او با بازی امروز خود مقابل ذوب‌آهن، در ۴۰۰ بازی رسمی در فوتبال به میدان رفته است.

نویدکیا با سپاهان ۵ بار قهرمان لیگ و۴ بار قهرمان جام حذفی شده و پرافتخارترین بازیکن فوتبال ایران به شمار می‌رود.

این بازیکن امروز پس از دور افتخار در ورزشگاه فولادشهر اصفهان، برای همیشه با فوتبال خداحافظی کرد.

سپاهان در بازی امروز خود مقابل ذوب‌آهن اصفهان با نتیجه ۲ بر صفر و گل‌های مرتضی تبریزی متحمل شکست شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سهم مدارس و دهک‌های اقتصادی در کنکور زیر علامت سؤال
بیانیه شدیدالحن حزب الله علیه مذاکره با آمریکا
همان‌گونه که جسم به روزی مادی نیاز دارد، روح نیز به معرفت محتاج است
امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم
موسوی‌نژاد: پیام رهبری، سندِ «استیصال دشمن» است نه «سازش ایران»
دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس در بورگن‌اشتوک +عکس
تفاوت‌ بلژیک با نیوزیلند برای ایران
تغییر نگاه جهانی به فضای مجازی / ممنوعیت کودکان در امارات و غفلت نظارتی در ایران
توقف خط تولید سایپا در سایه اختلاف با کروز / خودروهای ناقص در پارکینگ‌ها زمین‌گیر شدند
امتحانات پایان‌ترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد حضوری شد
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای همکاری تخصصی با دولت در حل مسائل کشور
کوله‌های اضطراری برای تهرانی‌ها طراحی شد
اوسمار فعلا در پرسپولیس ماندنی شد
اصرار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر جنگ در لبنان
هلال احمر برای حج تمتع ۱۴۰۶ پزشک جذب می‌کند
برگزاری نشست ایران، آمریکا و قطر با موضوع اموال بلوکه شده و لبنان
عارف: دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم مدیون افسران جبهه علم و فناوری است
۴۴۷ استاد دانشگاه، حامیان ایتام و فرزندان محسنین تهرانی هستند
امواج صوتی در ساخت تراشه جایگزین برق می شود
نظرسنجی: صهیونیست‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
دلیل تاخیر در ابلاغ سند نظام اقتصاد دیجیتال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top