تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/07/25 - 00:50
کد خبر: 212919

هدیه تولد یک میلیون دلاری قطر به بیل کلینتون

طبق اسناد ویکی‌لیکس از ایمیل‌های «هیلاری کلینتون»، دولت قطر پیشنهاد پرداخت یک میلیون دلار به بنیاد «بیل کلینتون» به عنوان هدیه تولد را مطرح کرده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: طبق اسناد ویکی‌لیکس از ایمیل‌های «هیلاری کلینتون»، دولت قطر پیشنهاد پرداخت یک میلیون دلار به بنیاد «بیل کلینتون» به عنوان هدیه تولد را مطرح کرده است.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران، ایمیل‌های افشا شده «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات‌ها نشان می‌دهد که دولت قطر پیشنهاد اعطای یک میلیون دلار به بنیاد خیریه «بیل کلینتون» را در سالروز تولد رئیس‌جمهور پیشین آمریکا مطرح کرده است.

به نوشته روزنامه انگلیسی «دیلی تلگراف» این ایمیل‌ها از حساب کاربری «جان پودستا» گرفته شده و پایگاه ویکی لیکس به تازگی آن‌ها را منتشر کرده است.

در یکی از این ایمیل‌ها، «عامی دعاسی» مدیر سیاست خارجی بنیاد کلینتون نوشته است: «(مقام قطری) می‌خواهد ملاقاتی پنج دقیقه‌ای با ویلیام جفرسون (بیل) کلینتون داشته باشد تا چک یک میلیون دلاری‌ای را که قطر برای تولد ویلیام جفرسون کلینتون در سال 2011 وعده داد بود را تقدیم کند.»

در این ایمیل که در سال 2012 به اعضای ارشد بنیاد کلینتون ارسال شده، از هزینه 20 میلیون دلاری قطر در هائیتی خبر داده و عنوان شده است که دوحه از پیشنهادات بنیاد کلینتون برای سرمایه‌گذاری استقبال می‌کند.

پودستا اوایل هفته گفته بود که فکر می‌کند حساب کاربری او را مقامات اطلاعاتی روسیه هک کرده‌اند تا انتخابات را به نفع «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری 2016، منحرف کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات حملات آمریکا به شیلات هرمزگان؛ از تخریب اسکله پنج‌پله و نابودی ۴۰ شناور تا بیکاری ۲ هزار صیاد و شهادت ۱۰ نفر
افشای گاردین: توان ایران در هدف قرار دادن پایگاه های آمریکا افزایش یافت/ سامانه تاد هم شکست خورد
در صورت تعرض آمریکا به زیرساخت‌های ایران، سرمایه‌های شرکت‌های آمریکایی و وابسته به خانواده ترامپ در منطقه در امان نخواهند بود
خداحافظ آقای عبدی
حملات آمریکا بیش از دو هزار صیاد هرمزگانی را بیکار کرد
کسب مدال اتحادیه جهانی ریاضی توسط دانش‌آموخته مهندسی کامپیوتر شریف
افزایش دقت و تخریب موشک های ایران در حملات اخیر
عربستان در غرب کشورش هشدار زودهنگام صادر کرد
پشت پرده دستمزدهای نجومی در والیبال ایران
دو بازیکن روی دست پرسپولیس مانده‌اند
کاهش گرمای هوای تهران از سه‌شنبه
جنایات بین المللی و حمایت از تجمعات در اولین دستور هفتگی ۱۴۰۵ مجلس
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
روایت عراقچی از عهدشکنی آمریکا و چشم انداز امنیت منطقه
افت عملیاتی واشنگتن در سایه بحران تسلیحاتی
پایداری برق هرمزگان در نتیجه صرفه جویی مردم
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top