تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/07/26 - 13:30
کد خبر: 213108

عوامل «هیهات» امشب در شبکه دو

عوامل فیلم سینمایی «هیهات» مهمان روبه‌راه می شوند.

خبرنامه دانشجویان ایران: عوامل فیلم سینمایی «هیهات» مهمان روبه‌راه می شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، هادی مقدم دوست و دانش اقباشاوی، دو تن از کارگردانان این فیلم سینمایی امشب در خصوص این فیلم در رو به راه صحبت می کنند.

«هیهات» فیلمی در ۴ اپیزود و به کارگردانی و نویسندگی هادی نائیجی، دانش اقباشاوی، روح‌الله حجازی و هادی مقدم‌دوست و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی محصول سال ۱۳۹۴ است. این فیلم از ابتدای مهرماه درحال اکران است.

در این فیلم حمید فرخ نژاد در اپیزود اول، حامد بهداد در اپیزود دوم، مینا ساداتی در اپیزود سوم، بابک حمیدیان در اپیزود سوم و آلا نجم در اپیزود چهارم به ایفای نقش پرداخته اند.

در روزهای گذشته رو به راه میزبان عوامل فیلم سینمایی «اروند» و فیلم انیمیشن «ناسور» نیز بوده است و با آنان درباره این آثار گفتگوی مفصلی انجام داده است.

«رو‌ به‌ راه» برنامه‌ای با مضمون اجتماعی است که پخش سری اول آن از اردیبهشت ماه آغاز شد و در ماه مبارک رمضان نیز هر شب قبل از اذان مغرب روی آنتن می رفت. این برنامه در سری جدید از دوم مردادماه آغاز شده است.

این برنامه زنده در این فصل همانند گذشته به موضوعات و معضلات اجتماعی می پردازد و موضوع مبتلابه جامعه را با حضور چهره های مردمی، افراد شاخص، مسئولان و کارشناسان از جنبه ها و زوایای مختلف مورد بررسی قرار می‌دهد.

مجتبی فرجی، اشکان حاجی عبدالهی، یاسرآخوندی،حمید سعادتپور، محمد باریکانی، محسن سهرابی از جمله عوامل این برنامه هستند.

این برنامه کاری از گروه امور اجتماعی شبکه دو سیماست که به تهیه کنندگی محمدرضا ماندگاران و با اجرای مژده لواسانی از شنبه تا دوشنبه هر هفته بعد از اخبار ۲۰:۳۰ روی آنتن شبکه دو می‌رود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شاه اردن: قطعنامه‌ها درباره اسرائیل صرفا جوهری بر روی کاغذ هستند
ولایتی: سکوت در برابر جنایات جنگی عادی شده است
دستخط رهبر انقلاب خطاب به سردار موسوی منتشر شد
اردوغان: غزه بزرگترین گورستان کودکان است؛ «جزیره ثبات» هستیم
معرفی ۸ محصول فناورانه در پارک فناوری پردیس
دیدار و گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
افشین: از فناوری‌ها در زنجیره شیلات کشور استفاده خواهد شد
روبیو: هیچ دیداری با مقامات ایرانی برنامه‌ریزی نشده است
بیانیه مجلس خبرگان رهبری به مناسبت هفته دفاع مقدس
نوری: ایران آماده انتقال تجارب خود در حوزه امنیت غذایی است
آل ثانی: منطقه ما یکی از خطرناک‌ترین مراحل خود را سپری می‌کند
یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد
هاب هوش مصنوعی در جنوب ایران ایجاد می‌شود
عزاداری سالروز رحلت حضرت معصومه(س) در قم +عکس
روایت وزیر خارجه سوئیس از دیدار با عراقچی
دیدار عراقچی با وزیران امور خارجه سوئیس و ایتالیا
زاکانی: جنایت مدرسه «شجره طیبه» لکه ننگ ماندگار استکبار است
پیام استاندار تهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
ادعای ترامپ درباره مذاکره مقامات ایرانی و آمریکایی در نیویورک
ادای احترام مسئولان بعثه و سازمان حج به شهدای مکه و منا
صالحی به جمع پرچمداران در میدان ولیعصر(عج) تهران پیوست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top