تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/08/03 - 19:41
کد خبر: 213873

هر کیلو خاویار ایرانی چند؟

در نیمه نخست امسال بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن خاویار به ۱۲ کشور مختلف صادر شده که از نظر وزنی با کاهش صادرات مواجه بوده‌ایم اما مشتریان این محصول شیلاتی و قیمت آن افزایش قابل توجهی داشته و به کیلویی هشت و میلیون ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: در نیمه نخست امسال بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن خاویار به ۱۲ کشور مختلف صادر شده که از نظر وزنی با کاهش صادرات مواجه بوده‌ایم اما مشتریان این محصول شیلاتی و قیمت آن افزایش قابل توجهی داشته و به کیلویی هشت و میلیون ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از الف، طی شش ماهه نخست امسال ۵۷۹ کیلوگرم خاویار به ارزش یک میلیون و ۳۸۷ هزار و ۹۷۸ دلار به ۱۲ کشور مختلف صادر شده که از نظر وزنی ۱۸.۴۸ درصد کاهش یافته اما از نظر ارزشی ۲۱.۸۰ درصد افزایش داشته که نشان می‌دهد خاویار ایرانی طی نیمه نخست امسال نسبت به شش ماهه نخست سال گذشته گران‌تر شده است.

بر این اساس هر کیلوگرم خاویار صادراتی در نیمه نخست سال گذشته ۱۵۸۰ دلار بوده است، در حالیکه امسال قیمت هر کیلوگرم خاویار صادراتی به ۲۳۹۷ دلار (هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان) افزایش یافته که این رشد ۳۴.۰۶ درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

اسپانیا، آلمان، امارات، انگلستان، ایتالیا، بلژیک، سوئیس، فرانسه، قطر، کانادا، مالزی و هنگ‌کنگ کشورهای خریدار خاویار ایرانی بودند در حالیکه در سال گذشته تنها شش کشور آلمان، امارات، انگلستان، ایتالیا، بلژیک و نروژ مشتری این محصول به شمار می‌رفتند و این نشان می‌دهد که بازار خاویار ایرانی از نظر تعدد مشتریان و قیمت رونق بیشتری پیدا کرده اما کاهش صادرات در این زمینه می‌تواند نگران‌کننده باشد، چراکه این تهدید سبب کاهش مشتریان و نهایتا قیمت خاویار ایرانی خواهد شد.

البته پیش از این حسن صالحی، رییس سازمان شیلات گفته بود در راستای افزایش تولید و صادرات خاویار پرورشی هستیم و برنامه‌ریزی برای افزایش آن تا بیش از یک تن در سال صورت گرفته و سال گذشته نیز با ۴۶ درصد افزایش از نظر وزنی و ۱۸۳ درصد از نظر ارزشی حدود یک تن و ۲۹ کیلوگرم خاویار به ارزش یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلار به هشت کشور مختلف صادر شده بود.
به گزارش ایسنا،باید دید امسال نیز خاویار ایرانی می‌تواند افزایش صادرات را از نظر وزنی تجربه کند یا اینکه مانند نیمه نخست امسال کاهش صادرات به خاویار ادامه خواهد داشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت زنی از پشت دیوارهای سفارت آمریکا
کنار گذاشتن حجاب تا عادی‌شدن بدن‌نمایی
بهترین کولر گازی ۲۴۰۰۰ خارجی
یک وب‌سایت زیبا کافی نیست؛ اهمیت سرعت در طراحی سایت‌های حرفه‌ای
بهترین ایده های پک هدیه برای روز کارمند و مناسبت های درون سازمانی
تورم چیست و چه اثری روی ارزش پول و نرخ ارز دارد؟
جعبه دمنوش کادویی و تبلیغاتی ؛ بهترین ایده برای هدیه های سازمانی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
خودکار تبلیغاتی پرشیا؛ هدیه‌ای ساده که در کلاس، همایش و انجمن علمی دیده می‌شود
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
سرویس دوره‌ای خودرو شامل چه مواردی است و چه زمانی باید انجام شود؟
پیام بسیج دانشگاه تهران مقابل چشم سفارت آلمان نصب شد
شبنم نعمت‌زاده به زندان بازگشت
انتخابات آمریکا ساعت ۱۳:۳۰ سه‌شنبه آغاز و تا چهارشنبه صبح ادامه دارد
دانشگاه باید به‌عنوان دیدبان اساسی کشور، تحولات را از دور و با نگاه جامع رصد کند
تشییع پیکر زنده‌یاد «حمید علیدوستی»
بسته شدن ورودی دانشگاه سوربن و مراکز آموزشی در فرانسه
الشیبانی از احتمال پیوستن سوریه به توافق مکه خبر داد
استقلال در اندیشه شکار سومین تیم قطری
عوامل مسلح اصلی درجنایت منجربه شهادت مأموران پلیس در اصفهان اعدام شدند
سازندگان مسکن بدون سپرده وام می‌گیرند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top