تاریخ انتشار: شنبه 1395/08/15 - 17:51
کد خبر: 215236

در دیدار حجت‌الاسلام محمدیان صورت گرفت؛

ابلاغ پیام رهبر انقلاب به خانواده دانش‌آموخته شهید دانشکده هنر دانشگاه تهران +تصاویر

حجت الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با حضور در منزل شهید نخبه افغانستانی لشکر فاطمیون، شهید مصطفی کریمی با اعضای خانواده او دیدار و گفتگو کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: حجت‌الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و هیئت همراه صبح روز گذشته با خانواده شهید مصطفی کریمی از نخبگان افغانستانی فارغ التحصیل معماری دانشگاه تهران و مدافع حرم لشکر فاطمیون، در قم دیدار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حجت‌الاسلام محمد محمدیان به نمایندگی از مقام معظم رهبری با حضور در منزل این شهید بزرگوار با خانواده شهید مدافع حرم «مهندس مصطفی کریمی» دیدار کرد و سلام و عرض تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی را به آنها ابلاغ نمود و اظهار داشت: انشاءالله خداوند این شهید عزیز را غریق رحمت کند و با شهدای کربلا محشور گرداند و به دلهای شما تسلی عنایت کند. انشاء الله خون ایشان برای اسلام و تشیع پربرکت باشد و ذخیره آخرت شما گردد و خداوند این قربانی شما را به نحو احسن قبول فرماید.

ایشان در ادامه از روحیه و صحبت‌های خوب حجت‌الاسلام کریمی پدر بزرگوار شهید در دانشگاه‌ تهران تشکر و قدردانی نمود و گفت: انشاء‌الله این خون‌ها همه در مسیر اعتلای کلمةالله باشد و خداوند یکایک اینها را با اولیاء خودش محشور کند.

در ادامه خانواده شهید کریمی ضمن خوش‌آمدگویی به نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها درد دل‌های خود را با ایشان مطرح نموده و گفتند: امیدواریم مسئولان جمهوری اسلامی ایران به‌خاطر خون شهدای مدافع حرم از جمله خون شهید مهندس مصطفی کریمی زمینه تحصیلات عالی را برای هموطنان شهید مصطفی فراهم نمایند.

برادر شهید کریمی یادآورشد: در حال حاضر هزینه هایی که در مقاطع تحصیلات عالی در دانشگاه ها از دانشجویان و هموطنان شهید مصطفی گرفته می شود از توان اکثر جوانان و دانشجویان مهاجر بالاتر بوده و اینکار باعث ترک تحصیل و یا مانع راهیابی جوانان مهاجر افغانستانی که به گونه ای سرمایه آینده دو کشور هم فرهنگ، هم زبان و هم کیش جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی افغانستان می باشند، به دانشگاه ها می گردد.

لازم به یادآوری است شهید مصطفی کریمی از نخبگان افغانستانی فارغ التحصیل معماری دانشگاه تهران بود که در سوریه و در جریان مبارزه با تروریست های تکفیری به شهادت رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top